Звездни компромати-66

• 52 188
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Нормално за бременна имам предвид.
Различните жени качват различно, при нея се вижда, че е качила доста на лице, така че трябваше да има поне бегъл спомен от предишното Simple Smile

А ти смяташ, че изобщо няма спомен от предишното, така ли? То значи преди е била с глава като...и аз не знам на какво. При бремеността, 10 от тия кила са й отишли по корем и т.н., много добре го знаете.
Освен това, не изкарвайте разликата толкова голяма. Мария и до ден днешен е с широко лице, такава й е костната структура..
Всеки който е гледал снимки, клипове и т.н., ще види, че лицето й се променя точно с промяната на килограмите. А и от тези клипове досега има 10години разлика.
Ето първата й снимка: цък  цък 

преди да забременее бременна  след раждането и след 1год. накръщенето

И да спра с тая вече. Crazy

Райна с предизвикателна фотосесия

# 661

Съфорумка с двойна регистрация?

И не...не Сопрано си прави ПР.

Съжалявам, че пак се връщам на тази тема, но искам само да кажа, че на съфорумката с двойна регистрация не й прави чест, ама никак.

# 662
Клюкарки , тия двамата кога са се били разделили ?
http://www.slava.bg/news/23257.html

# 663

Съфорумка с двойна регистрация?

И не...не Сопрано си прави ПР.

Съжалявам, че пак се връщам на тази тема, но искам само да кажа, че на съфорумката с двойна регистрация не й прави чест, ама никак.
Да, не и отива на имиджа, който гради. Още повече, че пред нейната биография барабалекса е направо ангелче.

# 664
# 665
Много красива сватба на Мегън:)

# 666
Много красиво наистина. Heart Eyes

Има ли някакви новини за Черил Коул? Вчера последно гледах в дейлимейл, че се е влошила и са я закарали в болница в Лондон. Confused

# 667
Романтично е  Heart Eyes ,ама тоя поп никакви дрехи ли няма,че е взел покривката  Laughing Laughing Laughing

# 668
  • Варна
И аз на опашката, да хвана клюката!
Съфорумки с единична регистрация- не ви прави чест да си мълчите! Wink

# 669
Има ли някакви новини за Черил Коул? Вчера последно гледах в дейлимейл, че се е влошила и са я закарали в болница в Лондон

Болна е от малария - преместили са я в болница за тропически болести, където щяла да поостане доста.

А какво е това с форумците, регистрациите, честта и прочее? М? За кого е, какво е? А? А?  Grinning

# 670
Има ли някакви новини за Черил Коул? Вчера последно гледах в дейлимейл, че се е влошила и са я закарали в болница в Лондон

Болна е от малария - преместили са я в болница за тропически болести, където щяла да поостане доста.
Да, знам за маларията, затова питам, дали има нещо ново около състоянието й, защото вчера писаха че се влошава. Много тъжно....

# 671
  • In The Middle Of Nowhere
Сватбата на Меган е приказка! Така се размечтах... ама само те двамата ли са били? Сиерджии, гости нещо туй онуй няма ли Thinking
Пък за форумката с двойна регистрация сигурно няма да имаме честта публично да узнаем, това е поверителна информация достъпна само до определени кръгове на форума.

# 672
Сватбата на Меган е приказка! Така се размечтах... ама само те двамата ли са били? Сиерджии, гости нещо туй онуй  Thinking

Мислех да пусна снимките в ДиС, имаше една тема нещо от типа:" Искам сватба със 100 души, а мъжът ми иска в тесен кръг" и повечето съвети май клоняха да го зарязва този изрод.Simple Smile

# 673
  • Варна
Доколкото успях да хвана интригата- съфорумка с двойна регистрация публикува компроматни снимки на барбалек и Сопрано. Сега чакаме да разберем коя е тази съфорумка, която постъпва така недостойно. Май с това ще си останем......

# 674
Пак ли мина прахосмукачката  Crazy

Роклята й е многоо хубаваа,Армани си е свършил много добре работата  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт