Звездни компромати-66

• 52 230
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Хм, Лияна нали твърдеше, че нямала нов проект и нямала нужда от реклама?!

Тъкмо това щях да пиша. А тя не само има нов проект,а само вижте и тематиката. Песента е супер безсмислица, текстът е абсолютно недоразумение, написан е колкото да се каже каквото иска в песента.  ooooh! ooooh! ooooh! МНОГО елементарна жена, много ! Толкова ме е яд на простите жени...
Нямала да се възползва от скандала с Благо. Да,бе да, тъп боклук .

# 91
Сега гледам Румънеца, Енчев и Емануела при Слави. Аз може и да съм с ретро разбирания, ама косата на Емануела ми е със супер гадни кичури.

# 92
  • UK
Емануела е с прическа като Кристина Агилера от времето на първия й албум. Но е много красива жена.

# 93
Може, ама кичурите са ми някви нескопосани. Wink

# 94
  • UK
По принцип изглеждаше по добре с черна коса. Кичурите са кофти, така си е.

# 95
Хм, Лияна нали твърдеше, че нямала нов проект и нямала нужда от реклама?!

Тъкмо това щях да пиша. А тя не само има нов проект,а само вижте и тематиката. Песента е супер безсмислица, текстът е абсолютно недоразумение, написан е колкото да се каже каквото иска в песента.  ooooh! ooooh! ooooh! МНОГО елементарна жена, много ! Толкова ме е яд на простите жени...
Нямала да се възползва от скандала с Благо. Да,бе да, тъп боклук .

Да допълня и че клипът няма нищо общо с песента. Говори за това как лошите момичета хубаво го правели..., а тя само тича и се блъска в стени, после се прави на Рамбо и разбива 3-ма мъже от млатене и накрая дават дъщеря й. Смисълът не намирам...

# 96
А аз се чудя защо търсите смисъл? Laughing Laughing Laughing Няма смисъл.

Относно "проекта"  (безумно е да го наричам така Joy), тя не е казвала че няма повече да пее, да пуска песни и т.н. нали така? Каза, че когато се е разбрало за връзката им, са ги обвинили че е ПР , а в това време тя нито е имала нещо ново издадено, нито й е предстояло, но това все пак беше преди повече от половин година, хора. Все някога щеше да продължи да си пее тя.

Емануела май не само прическата беше изкопирала, ми и дрешките на Кристина, а? Или се лъжа? Thinking

# 97
  • UK
Сега, като го каза, вярно че и дрехите е изкопирала. Simple Smile  Емануела я харесвам, склонна съм да й простя. Stuck Out Tongue

# 98
# 99
Tя нали много пееше, та сега "продължи". Ок, да си продължава ама точно такъв текст ли и се доправи сега?  Whistling
А клипът изобщо няма да го коментирам, всичко сте писали.

# 100
Авче, няма половин година, каза го преди няколко седмици, не повече от 3 в интервюто си при... там някое от вечерните програми, да кажем И&А. Значиииии никой не е очаквал да спре да пее (аз да, аз да!), обаче какво беше това въртене на очи и правене на светица не можах да разбера. Ако ще си кучка, бъди си докрай, ако не си - недей прави песен за Благо и всичко останало.

# 101
Tя нали много пееше, та сега "продължи". Ок, да си продължава ама точно такъв текст ли и се доправи сега?  Whistling
А клипът изобщо няма да го коментирам, всичко сте писали.

Що бе, пее си. Не е спирала, нормално е да не знаеш, съмнявам се да й следиш "творчеството". То и едва ли някой го прави, освен роднините й. Mr. Green
Миналата година е издала и албум даже. Имаше няколко песни, естествено не пуска супер често, но и тя никога не го е правила, не е била от хитовите певици. Иначе аз лично помня от август-септември някъде "Като вещица", и тука коментирахме даже клипа, понеже вади егати тялото. Crazy След това имаше още някаква, но не я помня.
За текста- тя казва, че го е написала точно месец преди да срещне Благой, и дори доста се е чудила дали да я пусне, защото ще се мисли, че е написана заради случилото се, но е била записана, и тя си я харесвала.

Сега се сетих, понеже в това интервю казва че тя е писала този невероятен текст  Mr. Green, на предната си песен "Като вещица" пак, та се чудя за онази песен, любимата на Трейси за ваденето, дали тя е написала отново тоз' шедьовър. Mr. Green

# 102
Авче, няма половин година, каза го преди няколко седмици, не повече от 3 в интервюто си при... там някое от вечерните програми, да кажем И&А. Значиииии никой не е очаквал да спре да пее (аз да, аз да!), обаче какво беше това въртене на очи и правене на светица не можах да разбера. Ако ще си кучка, бъди си докрай, ако не си - недей прави песен за Благо и всичко останало.

Ама чакайте сега,  аз не я защитавам, напротив. Не веднъж съм се изказвала крайно против нея. Просто обсъждам фактите. Това че е гостувала сега при Иван и Андрей, което аз изобщо не бях и гледала, ако трябва да съм честна, е съвсем различно нещо. Аз съм го чула в съвсем друго интервю, но няма значение. Тя говори за периода в, който се е разбрало,че са заедно, което беше преди декември, защото след това на Коледа ги снимаха на Банско, че не й е предстояло нещо, за да търси ПР с тази връзка. А не че сега не й предстои. Най-малкото няма как да го каже при И§А, тъй като там е била премиерата на песента, нали така? Wink

# 103
При И&А не е пяла, каза, че нямала проекти и пр., никаква премиера не е имало, ще взема да преровя Вбокса за доказателство, но ясно си спомням, че само си говореха.
А, да, спорът е за разтоварване, аз Лияна я познавам като певица от форума.  Joy

# 104
Aз не и вярвам, че преди това е писан текста.

Общи условия

Активация на акаунт