Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 566
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
hailie, супер! Има дати за 14 и 28 от 14ч. За мен няма значение, мога и на двете дати  Peace Ще се радвам да се включат и другите мами решили да раждат в "Шейново".

Все съм на работа и няма да мога да дойда.  Sad Иначе много ми се искаше, имам няколко дни отпуска, но ги пазя да си излезна в отпуск от началото на август и да го застъпя с 45-те дена. Ще разказвате впечатления.   bouquet

# 106
  • гр. София
Зеленоочка - от две изпатили с ръчни помпи майки съм чувала, че е голямо мъчение- нз какви са били като марка и модел,
за AVENT пише само хубави неща, то и затова са си цифра. Аз лично съм намислила да изчакам. Имам идея за списък и то доста обстоен, с картинки и цени и магазини, но за момента имам попълненеи 2 неща и то стаен термометръ - наличен и дигитален термометър - подарък; трябва да се заемам по-сериозно, че то времето си минава;
Тук се заформя буряяяяя, аз чакам тати да се изкъпе и ще четем приказка за лека нощ.
Orchids Floower - не сме се местили,  май и няма да стане номера; но съм достатъчно близо и съм на линия само да е след 18, защото съм на работа...-

Лека и мека пупи!!!

# 107
Момичета, имате ли проблем с кожата?
Моето лице е страшно, цялото е в гадни пъпки и не искат да минават, ходих на дерматолог и той ми даде крем - антибиотик, но аз мисля да не го ползвам сега, все пак е антибиотик. Сериозно съм го закъсала с тези гадини.

# 108
  • У дома
Да се включа и аз малко късно.
Бихме днес ваксина, малко си поплака, ама мина добре.
И понеже от днес мъжлето вече ще е на полето да жъне и няма кой да напазари, минах през пазара, уж не взех кой знае какво, ама....
Докато стигнем до ателието на майка така ми стана лошо, поседяхме при нея малко и полека-лека се прибрахме.
Нещо корема много взе да ми тежи и краката ми се набиват от тежестта и разходките са ми голяма мъка, след половин час навън съм вече гроги. Направо се чудя какво ще правим цяло лято, не мога да държа детенце вкъщи цял ден, а й става доста скучно.

Димяни, много ми хареса количката ти, а за цветовете и двата са готини.

Лейди, добре дошла пак, много те мъчат на работа.

Да кажа, че и моето лице е на пъпки, но пък аз направих глупостта да не си купя крема, който ползвах последно, ами го смених и хоп, обринах се и кожата ми на места има лишеи, много неприятно, но не съм ходила на лекар.

# 109
Димяни и аз заглеждах скоро ексландерите  Wink Аз съм за вишновото, по-ме кефи

Зеленоочка, имам на авент ръчна и на медела ръчна. Медела като че ли по-ми допадна. С Авент махах силикона от пред, иначе не можех да се изцеждам добре. А това дали ще е ръчна или електрическа, зависи от това какво имаш намерение да правиш с нея. Имам позната, която се цеди 4 месеца и дава така, едва ли щеше да успее ако не беше с електрическата. Ако е само за до изцеждане и минимално ползване, така както аз смятам да я ползвам за да не преча на естествения процес на кърмене, не виждам смисъл да се купува електрическа, която е доста по-скъпа.

# 110
Ей как пишете, не може да ви смогне човек Simple Smile
Момичета, в началото на седмия си месец прибавих още един към килограмите си  Confused Общо станаха 12 - така че май държа първенството в тази насока. Зеленоочка, права си за стартовите кг, поне аз така се успокоявам  Laughing
Димяни, страхотна количка си избрала! Бордото ми допада повече като цвят. Наистина изглежда много лекаи маневрена. Според мен 15 кг за двойна количка хич не са много.
Аз освен няколко комплекта дрешки, няколко бодита, хавлийка и одеалце за изписването друго не съм купила  newsm78 Дали вче не трябва да се снабдя с помпичка, шишенца, биби, количка, легло?...
Нямам търпение да разбера колко е пораснал бебчо този месец. На ехограф не съм го виждала повече от месец и направо ми е прилипсвал Simple Smile Стискайте ми палци - днес ме уведомиха, че имам час за кардиолог в понеделник. Моля се да не ми сервират нещо гадно, че не знам как ще го преживея!  Praynig

# 111
Браво, Оле! Hug Чудна тема ,с "моето" заглавие!  bouquet
Нещо не съм в добра кондиция, не ми се пише, но ви "наблюдавам:, ей! Crazy
Аааа, и моля някой добър човек да ми прати паролка за албума! Благодаря предварително!!!

# 112
# 113
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз се прибрах от работа, леле кое време стана. После му дръпнахме един дълъг разговор с моите хора в Сърбия и сега се приготвям за сън. На работа като погледнах се очертава много заспал месец, така че нямад ами тежи. То и друго не ми остава като съм сама.
За помпите  да кажа. Аз
Авент имах първия път, но при местенетосъм и загубила две части и затов аси купих нова. Иначе съм много доволна, вярно, че я ползвах ужасно малко, по- удобно и бързо ми беше да се цедя на ръка, но пък знае ли се сега..  Thinking

Димяни- супер е количката.  Peace Аз се отказах да купувма нова, с Маг- а ще си караме а като се запролети, ще си вземем лятна  Peace

Преди малко си почах от ибей ето това  http://cgi.ebay.co.uk/Ladies-Crocs-Olivia-Sandals-Black-Slingbac … 20245612555160416, за да ми е удобно на крачетата. Отдавна искам такива, а тук продаваха само на едно място точно този тип и на немислима цена.

Лека нощ и до утре   bouquet

# 114
здравейте,

не мога да ви изчета като машинки сте Simple Smile

аз днес отидох на преглед между двете консултации. бебока е влязъл в норма Simple Smile много се бях наплашила, че върви напред. личицето се видя много готино поне 10 мин го гледахме само него. извадиха ми и снимка на пишлето  Embarassed

за помпите и аз съм за авент. много трябва да се внимава обаче, че потроших 3 помпи. като ги поставях на нощното шкафче все губеха равновесие и падаха Sad . след като строших авента майка ми изпрати от щатите правеше страхотен вакуум, но нямаше силиконовата представка и беше много болезнено. аз поставях тази от авент и долу горе се оправиха нещата докато не счупих и нея по същия начин. когато шишето е празно са много нестабилни в изправена позиция. то си има една поставка, но кой да я ползва все бързах да я храня.... после се научих на ръка да се цедя, но се налагаше рядко. проблема с кърменето при нас беше, че имаше жълтеница 45 дена и много спеше. не се будеше по 9 часа за да се храни и се налагаше да се цедя и да я храня с капкомер, защото не поемаше нито гърда нито шише. общо взето живота ми минаваше в цедене и хранене за това помпата ми беше в голяма помощ. сега мама ми е обещала електрическата на авент. искрено се надявам да я опазя че е 100$ в щатите (намалена от 145$) иначе гледах цените в амазон. много по-добри са отколкото в нашите магазини. има момичета които правят общи поръчки който иска може да си поръча доста аксесоари от там на 50% поевтини отколкото в бг

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF504-30-Moisturising/dp/ … 976900&sr=8-1 това кремче в бг е 30лв. с доставка и всичко ще е не повече от 15лв. от сайта.

# 115
Добро утро мамита Simple Smile Как сте днес ?

Да се запиша и аз в новата тема, супер е Олето, браво Simple Smile

Цвети, браво на момчето, да е здраво пък килограмите ще ги сваляме после.
Тини и аз имам допълнително здравно осигоряване, и то поема всичко по раждането, болнично настаняване, ако се наложи секцио, също  Simple Smile
Димяни, страхотна е количката, много ми харесва  Peace
Лейди В, къде се губиш бе жена ? Хайде ще организираме срещичка да се видим, нямаш грижи, аз съм ЗА  Peace

Хайде мацки, оставям ви че толкова работа имам  ooooh!
Хубав петък ви желая Simple Smile

# 116
  • Сливен
добро утро и от мен момичета рто по едно кафенце за хубав ден Димяни количката е супер ,за помпите нямам много опит,със сина си имах една обкновена като спринцовка (по него време нямаше кой знае какъв избор  Embarassed),но беше някакъв ад,много ме болеше и свикнах да се цедя на ръка (в болницата ми го дадоха на третия ден) и така до втория месец а после както казах приключих с кърменето.
аз изчезвам по задачки и като се прибера ще вляза да видя дали не сте свършили темичката  Joy
ЖЕЛАЯ ВИ ЛЕК ДЕН С МНОГО УСМИВКИ.

# 117
Добро утро, сладки коремчета  Hug

veselina - ти не спиш ли, душко? А снимките няма ли да ги видим  Laughing - браво за добрите резултати!
lina, hailie, Mishana, barbaletka - аз също съм се ориентирала към Шейново. Хейли, ако не е голяма жегата на 14 съм "За" отворените врати. Но, ако стане горещо - не съм сигурна, защото много ми отичат краката и дишам като риба на сухо и ще се крия някъде на климатик.
Reni - стискам палци да се реши проблема с лекарите. Голямо безобразие, наистина  #Cussing out
Наденце - браво на момченцето ви, голям юнак върви от сега  Hug
sunny, misselly - чудесни новини и при вас   bouquet
Димяни - количката е супер.
bob4enka - честити придобивки  Hug
bebZz - чистенето няма да избяга, не се преуморявай, миличка  Hug
kalinche - няма ли да видим вашите дрешки и одеалце - дай да оплакнем очи  Grinning Сигурна съм, че на прегледа всичко ще е ок, бъди спокойна  Hug

Аз днес съм при Димитрова и вече нямам търпение да си видя красавицата  Heart Eyes
Момичета, да разказвате днес на лекциите как е било
Много усмивки и добро настроение на всички  Hug

# 118
Добро утро  Hug  bouquet

Тоничка,много е готина количката  Hug

Смехоранче,моето е мома Mr. Green Mr. Green Mr. GreenКъсмет на прегледа. Hug

Аз за отворените врати няма да се доредя,но за лекцията в "Слънчице" съм там.Моето синче  вече е в лятна ваканция и не съм много,много свободна  SadАма нищо то му омръзна на детето с тези градини цяла година.

И аз си направих списък отдавна,остана ми да купя само комплекта за изписване,скрин и спалното бельо.С другите неща се заредих малко по малко.

За помпите не съм имала възможността да ползвам за жалост,защото нямаше какво да изцеждам,но сега дано даде Господ да кърмя и аз съм се насочила към Авент.

# 119
 Embarassed - голяма съм шматка - извинявай Наденце  Hug

Общи условия

Активация на акаунт