Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 529
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за новата тема!   bouquet

Виждам, че обсъждате къде ще раждате, аз съм решила да е в Шейново, ходя там на платени консултации при д-р Валери Иванов, за момента съм много доволна. Та въпроса ми е има ли някой друг за там?

И аз на там съм се ориентирала. Преди 4 год. раждах там и бях доволна. Сега много неща са се променили, но пак там мисля да е.

# 91
  • гр. София
halie - честит имен ден   bouquet
Аз доакто изчета 15-те нови странички, че и новата тема и съвсем се изгубих; толкова неща сте обсъдили....
Исках да пиша за някои неща, но не ми остават сили, днес е голяма лудница в работа, а и на преглед ходих в обедната почивка -
всичко е наред - юначето тежи 660 гр.  smile3501 и докт е доволна; отговаряме си много точно на седмиците и чаак на 02.08 нов преглед; Живи и здрави всичко да е ок  Praynig
Добре дошла на новата мама - и за твое успокоение и аз пиша, но не познавам лично никого все още и се обърквам;
Както и да е забавно е и така се разсейвам от тъпата работа.
ами това беше.
За гадните кучета - Orchid Flower - и аз имам машинка Dаzzer, но страха си е страх, пък и хич и няма да се занимавам с община и дебелокожи директори; давам пари за таксита, защото бебето е най-важно Hug, пък и малко остана.
Оле бравос за инициативата.   bouquet
Димяни -  newsm10 newsm10 много браво за количката - изглежда страхотно; само цени не видях, но има в моя квартал магазин и ще се образовам по този въпрос

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 18:10 от misselly

# 92
Момичета, още веднъж благодаря за пожеланията!
miriams28, аз до преди година и половина въобще не знаех, че имам ИД. Преди година и половина се оказа, че на 06.03. имам ИД и тази година за първи път го празнувах. А снощи съвсем изненадващо забелязвам, че и на 01.07 пише пак мойто име Laughing - имам голям календар, на който пише всичко-празници, ИД и т.н. Проверявам в чичко Гугъл- и той съгласен Laughing Та така

# 93
Мира, Димяни, извинявайте, чак сега видях ЛС  Embarassed  Embarassed  Embarassed дойдоха ни гости с дечурлига и..... Ще се опитам да звънна днес, ако не - утре рано, рано Simple Smile за 06.07  Hug

# 94
А някой помни ли кога бяха отворените врати в Токуда. Знам че някой беше пускал списък с всички отворени врати...ама като не помня датите  Embarassed

# 95
Здравейте милички,
завърнах сеее  Hug
Да се включа и аз в новата тема  Simple Smile Супер е !Браво на Oleto   bouquet
Hailie да ти е чстито името , много здраве , щастие , любов   bouquet Hug
Бяхме на консултация бебко е добре , неспира да прави гимнастика , много активен беше. На 100% е мъж. Wink добре се движи в норма е. Кръвното ми е 100/60 малко ниско , но пък аз вече му свикнах. Аз вече съм + 10 кг  Sad направо докрая незнам кво ще  стане. Доки каза че повече от 3 кг още не ми дава  Mr. Green ама то божа работа. Бе да ми е живо и здраво бебето пък . Трябва да си пускам изследвания за кръвната захар и всички кръвни , ама трябва някоя сутрин нагладно.
Lady V   къде се загуби бе душко ?
Димяни количката е много готина
Тини браво бее мацко  , страхотна банка , дай боже така на всеки . Wink
За АГ-то тези медикаменти се изискват само ако сте секцио и то на 4-тия етаж. Ако сте на ВИП-а не се изискват.

# 96
tzzzvety , браво на момчето ти! А пък това, което ти е казала лекарката- аз не мога да ги разбера? Тя да не би да е 180, 45кг, с мерки 90/60/90?? Всеки човек си е различен и не трябва да се слага всичко в калъп. 3.5 месеца да гладуваш ли? Че то само бебето ще наддаде 3кг. + всичката течност Crazy #Crazy

# 97
Димяни, много ми харесва количката, която си избрала. Страхотна е, а и изглежда качествена и стабилна.  Peace

Браво за хубавите новини от прегледите на Надето, Мисселли и Цвети!
 Цвети, за килограмите, много зависи от това колко си била преди да забременееш и изобщо не е важно дали са 8 или 10 килограма. Аз все се оплаквах на лекарката, че съм качила много, но тя каза, че са съвсем нормални, имайки предвид, че бях доста слаба в началото.

Момичета, аз започнах да си правя списъка с необходимите покупки за бебо. Смятам да пазарувам само по предварително съставен списък, защото ако се отдам на безразборния си порив да купя где що ми хареса, накрая ще имам един куп ненужни неща, а сигурно важните покупки ще съм ги забравила.
Та така, намерих доста списъци в интернет, повечето се припокриват на 90%, но ми се струва, че има доста неща, които са ненужни или поне не задължителни.
Вие правили ли сте си такъв списък? Може би тези от вас, които имат вече дечица, ще могат да дадат някой и друг съвет кое  е най-важното и кое е излишно?  Hug

Аз, например, имам следния въпрос- каква помпа за кърма- ръчна или електрическа? Спрях се на марката Авент, но за модела хал хабер си нямам...  newsm78  Кой е ползвал такива цицоизтисквачки, моля да сподели?  Mr. Green

# 98
  • Бургас
Привет момичета  Simple Smile
С pashic направихме една лека разходчица в морската градина , но заваля  Confused
Сега ще се върна да ви изчета , че съм поизтървала малко.
mama Ma, "отворените врати" в Токуда са на 28 юли , друга дата за месец юли не виждам. Информацията е от списание "9 месеца". Аз може би ще отида да се запозная с обстановката.
Hailie да ти е живо и здраво името!

Зеленоочка, аз съм ползвала ръчната на Авент и определено съм мнооого доволна. Сигурно  електронната е още по - добре . Вече е въпрос на възможности, но определено с марката няма да сбъркаш Peace Чувала съм за майчета , които са имали проблем с ръчната, не им е правила добър вакум, но това се получава , ако не си сглобиш добре частите. Аз я ползвах 2 месеца и половина, като последния месец актовно, т.к. малката бе в болница и съм се цедила на всеки 4 часа в продължение на месец, еми....никакъв проблем.

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 22:58 от nani-banani

# 99
Нани-банани, благодаря за инфото Hug. Дано да сме в София тогава,че да отида ,ама има време още незнам дали няма да отпрашим към морето Simple Smile
Лека вечер от мен! Ще се появя утре, сега си тръгвам най-сетне от работа и докато се видя с детенце ,да вечеряме и да се купем, няма да има кога да се появя пак днес Hug

# 100
Добра вечер момичета!

halie, честит имен ден  newsm51! Да си жива и здрава и само положителни емоции.

Аз ви прочетох отгоре, отгоре. Днес изнесохме почти всичко от старата квартира и не че нещо тежко съм носила, нооо много се уморих от опаковане и пътуване. Ще има да подреждам поне 2 седмици.

misselly, добре правиш, че се пазиш  Peace. Аз доколкото помня ти живееше в Дианабад или щеше да се местиш тук  Thinking, аз да те информирам че съм тук вече и с най-голямо удоволствие бих излязла на среща в новият квартал  cheers.

Лека вечер на всички!

# 101
Orchids Flowers, честито преместване! Много любов в новия дом!

Има ли мами, желаещи да дойдат на отворени врати в Шейново на 14.07 от 14ч?

# 102
  • София
tzzzvety , браво на момчето ти! А пък това, което ти е казала лекарката- аз не мога да ги разбера? Тя да не би да е 180, 45кг, с мерки 90/60/90??

Аз 160 като съм 40кг приличам на скелет, та ти си описала закачалка hahaha

Хейли, майка ми си държеше миялната в пералното. После избиха малка част от стената м/ду пералното и кухнята и така пак е в пералното, само вратата е в кухнята и е като вградена. Но и преди ходеше с чиниите от кухнята през трапезарията и през коридора чак до пералното, просто си е друго..

Макар че мен наскоро ме хващат лудите Crazy почнах да се вманиачавам повече и да си търся работа едва ли не. Мия на ръка вече доста, оня ден миех фуги, все разни такива рядко вършещи се дейности си намирам сега точно защо ли newsm78 А така ми тежи, днес за втори път се превивах от една режеща болка..ама пак мина Rolling Eyes

# 103
Здравейте!
Едвам гледам, така ми се спи, а трябва краката да си чистя, да се къпя, поне успях да ви изчета )))

# 104
  • София
Хайде и аз се класирах за малко на компя,че поседяхем до късно на вън пък и 1 час сега висях на печката!

Количката е Полска доста мнения прочетох за нея и си мисля,че това е решението!
Не е много лека 15 кг е но е с голями гуми,помпащи се и най-вече маневрена има голям кош за багаш в цената и влизат страхотни чувалчета и така...  Grinning
Аз смятам така или иначе за лятото да си взема и лятна така,че това с килограмите няма да ми е голям проблем за дълго време  Wink

Зеленоочка,аз си направих този списък преди месец и от него само 2 неща съм взела  Laughing но от другата седмица бявно и славно започвам да пазараувам и нищо не може да ме спре пу-пу  Mr. Green

Диданка,разчитаме на теб да ни запишеш и ще се разберем към 13,30 13,45 да се чакаме пред МД!  Hug после кафенце и такаа..... Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт