Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 602
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро! Тук е 40 градуса и почти без вятър  Mr. Green

Много се радвам за добрите резултати! Както се казва - все напред и нагоре  Hug

eva_86, ако имаш сърбежи, боцкания, леко течение значи има нещо. Но това за вътрешната страна, а за външната не знам.... newsm78

# 226
Добро утро и от нас.Не можахме да спим хубаво но пък се въргаляхме в леглото до 11.Мисля тати докато спи да напазарувам това онова и да направя един пенгасиус на фурна че нещо не ми се иска да е пържена.

Поздравления за всичке хубави резултати на прегледите.И аз нямям търпение да дойде понеделник да видим девойката колко е пораснала.

# 227
Привет и от нас. Спахме много добре тази нощ, но аз бях толкова изморена от работа, пък и вечерта се събрахме семейството, а малките ми племенници нямат спирка - баткото е на 2г. и 3м, а малката е на 1г и 4м, немога да ви опиша за каква лудница става въпрос, ама леля много си ги обича.
Вчера ни казаха, че с мъжо ще кръщаваме на 17-ти, та малко ще отложим покупките за бебчо, но все пак докато пазаруваме за кръщелника ще си набележа някои неща...  Flutter

# 228
Nina, къде във Варна мога да ги видя тези кошарки на mebeli-gen на живо? Пише в Лазур, но там не съм ги виждала. Аз съм си харесала Аделина, но е с мн. малки чекмеджета и се оглеждам и за друга.
Хубав ден, макар и облачен!!!

Не съм Нина, но понеже аз пуснах линка и писах тогава, да ти кажа, че бях засичала техен каталог в големия магазин Бебчо, който се намира по-на горе от майчин дом в дясно при блоковете. Дано знаеш къде е, че обяснението ми е.... ooooh! Но пак казвам, на място трябва да се говори, защото не е гаранция, че имат всички модели.
момичета , доколкото разбрах , вналичност имат модели само в магазините им в Шумен , на другите места се поръчват по каталог. Така че ако искате да видите кошарата наживо , трябва да се ходи до Шумен.

# 229
ivdrag,за плацентата може сега да са ти казали ,защото в този срок н абременността тя заема окончателно положението си .Може да е просто по-ниско ,а лошо е ако е превиа(на входа на влагалището).Ако е по-ниско и док  каже ,че няма проблем,значи си е просто по-ниско разположена.Но ако е превиа -пазене и задължително секцио.Тя не може да слиза на долу както си мислиш ,първоначално се закрепва някъде и до окончателното и образуване увеличава обема и и затова сега вече се вижда каква е и къде е!Дано си ме разбрала ,мисля ,че може да е малко по ниска  ,но не пречи.

# 230
Добро утро и от мен момичета Simple Smile Ужас голям сън му ударих Simple Smile
Честито за хубавите прегледчета вчера на бъдещети мами
Synny са хубави тези бодита от анг. Ларедут
Легълцето което сме си харесели е това(като на нас кръсника на мъжа ми ще ни го направи Wink ):
http://www.doimocitylinekids.com/prodotti2.php?prmscat=Z2V0X2Nhd … =2219&lang=it

# 231
  • Stavanger,Norway/ Varna
здрасти  Grinning

Ей, голямо спане му ударих, едва преди малко станах. Сега ще се приготвям да излизам, че имам да свърша някои нещица.
Времето е скапано, но да живеят моловете втакъв момент.
До после   bouquet

# 232
  • София
Касиопея, много е красива кошарката. Като на принцесите от приказките е с това балдахинче отгоре.

Скорпионче - не се впрягай за стари работи. Разстройваш и теб и бебчо.

eva_86 - не можеш ли да звъннеш на доктора за сърбежа? Аз с предната бременност имах и ми бяха изписали Клотримазол за мазане/ става и за татето да се маже/ и Гино певарил глобули. Успях да го разкарам, но беше много упорито и досадно. В първите месеци, когато още не можеше да се ползва нищо за лечение, някои от мамите бяха писали за бани, но със сода ли бяха, с тетра ли...не помня. Дано някоя се включи да каже.

Мирче - как е отпуската?

# 233
  • София
Ние си направихме разходка и обядвахме на вън и вече и спинкаме та и аз след малко ще се мяткам на спалнята! Party
Нещо много ми е задух днес то вярно е,че е  и много топло но просто нямам въздух добре!

# 234
Здравейте и от нас.Върнахме се от днешният доки-същото което каза и АГто от ЖК  в4ера, само дето тази док допълни 4е е мн хубаво 4е плацентата ми е доста високо и тя го изкара даже дребният  32 см.Нали за първи път ходя при нея и тя реши 4е вси4ко ще му оглежда и мери , та откарахме само 1 ч. на видеозон да гледа.Сестра ми б еше с мен и се изкефи максимално и после реши да му купи поредният подарък- дънкови обувки -мн сладки.Реших да ми вземат секрет , 4е откакто съм бременна моето АГ отказва да ми вземе,щото според нея няма смисъл като нямам оплаквания, пък аз искам да знам 4е вси4ко е ОК.

Нинка-страхотна кошара, за да допълня Олето в отговор на Ивдраг виждала съм такава и в Биберон(в пресе4ка на Княз Бориз),но не цялата колекция са нали4ни разбира се.Просто тази кошара е страхотна и няма как да не запомниш 4е си я виждал, а и преди малко бяхме там да гледаме коли4ки и шезлонги.

Касиопея -и вашата е мн сладка, с това балдахин4е - като в приказките   bouquet

Варненки дайте да се организира,ме за една обща поръ4ка от Ларедут или Асда , доста ефтинки са нещата  там newsm78

боб4е голям сън му удари бе душко  Joy

Айде до после , 4е трябва да се 4исти Hug Hug Hug

# 235
Oleto, Tzzzvety и Tini, мерси за отговорите! Ще надникна и в Бебчо и  в Биберон. Мен ме интересува модел със скринче или поне да видя подобно как е изработено.  Чак до Шумен няма да стигна обаче.
Pashic, разбрах. Благодаря ти! За съжаление, моята май е превиа. Докторката я нарече предлежаща, а гугъл ми обясни, че е едно и също с превиа Sad.  Има още време, дано се вдигне. Аз искам да раждам нормално, а и с тази плацента до края няма да ми е спокойно за бебка. Поне засега нямам никакви оплаквания. Другата седмица ще отида и при друг доктор. А докога може да се вдигне плацентата? Четох 28-30, но дали е така?
Тини, аз съм много зле с поръчките online, а и френски не говоря...

# 236
Отдавна не съм се разписвала,но то време никакво не остава .... Blush

Дано не сте ме забравили,ей.... Simple Smile
Аз съм добре дебелея и погрознявам,ама какво да се прави,после ще слабея и хубавея  Mr. Green

# 237
  • На село (близо до Лондон)
KASIOPEQ_21 много хубава люлка Heart Eyes. Почистваме гаража днес и си вадя нещата за бебето. Имам си всички бебешки пособия от батковците. Имам една люлка за бебето, която ще сложа на долния етаж да ми е пред очите през деня, а кушетката (трябва първо малкия батко да спре да я ползва) ще е в бебешката стая. От опит знам с второто ми бебе, че ми беше по-лесно да имам люлка долу и да наблюдавам бебето докато играем с баткото Wink

Почваме да подготвяме и бебешката стая, трябва да се пребоядиса мисля сега в жълто за да е по-светло. В момента ми е синя, а бебето не го знаем какво ще е...

Моите прегледи с видеозон свършиха сега ще се видим с бебко чак като се роди Laughing. Оф много ми се спи, малкия ми батко става в 5.30 всяка сутрин, с по-големия се учим да четем и смятаме изобщо бебето най-вече го усещам като си легна вечерта.

# 238
Oleto, Tzzzvety и Tini, мерси за отговорите! Ще надникна и в Бебчо и  в Биберон. Мен ме интересува модел със скринче или поне да видя подобно как е изработено.  Чак до Шумен няма да стигна обаче.

Погледни в Дибо. Те поне са Варненска фирма доколкото знам и имат магазин във Варна на центъра. Ако знаеш къде е медицински център Медика на ул. Цимерман, магазин Дибо се пада на следващата улица успоредна на него, незнам как се казва, но е точно срещу градинката там, в непосредствена близост до медицинския универститет и тимаджиите. По точно не мога да го обясня.  Blush
Те имат легълца със скрин, може и те да ти допаднат.

# 239
  • София
Ева, до преди 2-3 дни и аз имах адски неприятни усещания, но по-скоро като щипене.. Но за пръв път от бая години не се бях бръснала доста време и след като се оправих всичко мина! В момента бръсненето ми е доста по-трудно, даже малко по спомен, на сляпо Crazy

Данитка, ти ми беше от квартала, нали? Айде някой път да пием по кафе с дребните Simple Smile Пу, с теб се засичам в 3 теми вече - в породените, в кварталната и тук Crazy

Общи условия

Активация на акаунт