Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 599
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, много се радвам за добрите резултати!!! Дано е все така!

Днес съм много разсеяна, чета ви и не знам какво да пиша Embarassed
Лека и спокойна вечер на всички.  bouquet

# 211
Добър вечер коремчета! Ние сме още в Приморско, утре се прибираме. Изкарахме си страхотно тази седмица, днес бяхме и на аквапарк, мъжа ми се забавлява, аз на шезлонга. Снимки утре ще покажа.
Честити покупки на всички ви. Аз мисля да си направя списък, като обиколя магазините и си набележа кое от къде да се купува и после мъжа ми да ходи да пазари. Пустото суеверие не ми дава да пазаря поне за сега. Само количката и кошарата капарирахме и за сега се спирам до тук. Кошарата е тази http://www.mebel-gen.bg/index.php/bg/2009-03-04-21-16-35/2009-03 … 09-03-08-14-13-16. За помпата,моята приятелка ще ми даде някаква на бертони, била копие на авент. Ако не ми свърши работа тогава мисля да взимам друга. Тя има доста дрешки поръчвани от Ларедут за първото си детенце и наистина са страхотни. Другите сайтове нещо сложно ми се вижда поръчката,ако има обща може и аз да се включа.
Браво за хубавите новини от прегледите на всички ви Hug
Варненки, и аз съм за среща, нали пропуснах миналата и сега нямам търпение за следващата Laughing
Лека и спокойна нощ от мен Heart Eyes

# 212
Ely-st, при секцио упойката не е епидурална, а спинална (тази, която е от кръста на долу). Аз съм раждала в МД-София и там ми биха такава. Също и в МД- Варна, но това теб едва ли те интересува. До колкото знам би трябвало навсякъде да имаш избор дали да е спинална или пълна.

# 213
  • София
Аз още не спя  Mr. Green

Смехоранче,радвам се за добрите новинки от Димитрова!  Hug

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 23:25 от ♥Димяни ♥

# 214
  • София
Много се радвам на добрите новини от прегледите Ви. Аз съм на ЖК чак на 15.07. но не ми се вярва да ми кажат теглото на бебчо.

Ели - ст - къде сте на море?

Аз тази вечер съм сама. Рая си е на село, половинката е нощно. Изчетох темичката, пуснах хляб да се меси и след малко имам да подреждам над 200 снимки в албума на Рая /от миналото лято не бях вадила снимки и сега има да ги сортирам до малките часове./

За срещата в Южният парк няма да гласувам, а ще видя Вие какво ще решите. Не ми е особено удобно като място, но ще гледам да дойда.

Бобченка - тази вечер не ти върви - първо ти се пиеше, сега ти се яде...как ще изкараш смяната на работа?  Laughing

Съгласна съм със Съни за бодитата, с предно закопчаване. Аз като незнаеща и начинаеща пазарувах с майка ми за Рая, и бяхме взели камизолки. Вярно, че не се обличат през главата, пак бяха със застъпване, но се завързваха отзад на гръбчето. Не ми бяха удобни. После открих "топлата вода" с бодитата, за които Съни писа. А и от раждането Рая беше с изкълчено рамо /беше много едро бебе/. Трябваше много да внимаваме с ръчичката й в началото и не ми бяха удобни за обличане бодитата през главата. Нищо че моите бяха с копченца и на двете рамена.

Аз почнах да си записвам в един тефтер идеи от вас какво може да пазарувам. Някои неща наистина ще оставя за септември, но някои по - скъпички ще почна скоро да набавям. Помпа за кърма не мисля да купувам. Имам една тип спринцовка /май така се казва/, не е кой - знае колко удобна, но преди я ползвах само за облекчаване на гърдите, да не са твърди и болезнени. А имаше един кратък период втория и третия месец на Рая, когато заспиваше след къпане и се будеше чак към 7:00ч сутринта. А аз се будех през нощта подгизнала в леглото и с твърди гърди. И пак ставах за да се цедя. После ползвах кърмата като ходехме на разходка.

# 215
  • Stavanger,Norway/ Varna
аз се прибрах от работа и естествено не издържах и се наплющях едно хубаво. Как ще спя незнам, не съм свикнала толков акъсно да ям, нооо много ми пристърга. Последно хапнах в 6 часа, а вижте сега кое време е.

Лека нощ   bouquet

# 216
Добро утро, красавици!

Разговорът вчера с доц.Димитрова явно е успокоил страстите ми относно евентуалната поява на бебешорката в 7 месец. Спах като къпана и се събудих озверяла от глад  Laughing Вече започнах да се чудя през оставащите два месеца и половина какво ще правя, след като основните неща за Смехоранката съм ги купила или набелязала  Laughing
На всички снимки красавицата ми е с ръчички пред лицето, а на клипчетата непрекъснато маха пред очичките или нослето си  Heart Eyes Димитрова дори си игра да тушира ръчичките на една от снимките, но се получи леко размазан профил. Въпреки това съм много щастлива, че мога да си я гледкам по всяко време  Heart Eyes Heart Eyes Милички, ако имате възможност - направете си диск от прегледите - усещането е невероятно   Crazy Party С татито спорим на кого прилича и понеже не постигнахме консенсус - чакаме днес да чуем мненията на приятели и роднини  Laughing

Бобче - браво на теб  Laughing - аз дори през деня не смея да надзърна в онази тема  Joy
Тони, какво стана с количката? Заради дъжда ли отпадна ходенето до магазина? Или съм пропуснала да прочета коментара ти по темата  newsm78
Ей, срамежливките, които вече сте напазарували за бебочковците - престрашете се да покажете придобивките да им се порадваме  и ние Flutter Party Hug
Днес времето май ще е хубаво - приятни разходки и добро настроение на всички!

# 217
  • София
Добро утро!
Смехоранче,ами и заради дъждеца пък и Мирчето е искала да почине малко и се одрямала и стана късничко но нищо де нали вече е в отпуск ще се видим лесно! Crazy Party

Аз много исках диск но Марков не ми направи защото вече бяха голями и нямаше да се виждат хубаво понеже не е като едно Laughing
С Райън имам и ми е много сладко да ги гледам! Heart Eyes

# 218
Добро утро мами! Цяла вечер сънувам ядене ........ужас,а не съм си лягала гладна и сега се събудих с мисълта за 1 кекс и отивам да го правя....какво е това нещо не знам Embarassed А от както съм бременна, така да ми се готви newsm78 Хайде отивам до магазина да купя необходимите продукти и да се залавям да го правя,че да си похапна Embarassed Хубав ден Hug Hug

# 219
Добро утро,
бебчо се смили над мен . остави ме и тази нощ да се наспя  Hug
Тини , Lady  поздравления за хубавите новини. Тини супер си бе душко , щом и бебо е голям значи на теб си не си качила кой знае какво.
Дианче от началото още си знам че ще е момче , объркала си се нещо  Wink
Аз още мисля да не избързвам с купуването на дрехи , само си набелязвам магазините и по- нататък ще купувам . Пък и то още предимно летни има , а на нас ще ни трябват зични.
Момичета пред дилема съм- дали да вземам такова чувалче зимно или одеало? Вие какво ще кажете ?

# 220
Добро утро!
Вчера всички варненки сме били по доктори. Радвам се за хубавите новини! И нас ни похвалиха, че се движим добре. За сега сме с около седмица напред. Пола не можаха да ни го потвърдят. Голямо шаване беше Simple Smile. И изследванията ми бяха супер,но чак сега ми казаха,че плацентата ми била ниска. Досега и на двете ФМ при Балев си беше нормално. Или се е спуснала ниско... Нищо не разбирам вече.
Реших по никое време в 25 седмица да отида на 3Д, хем да ни видят по- добре, да ни потвърдят пола и разбира се да си видим бебка, или бебчо ако има грешка Simple Smile.
Nina, къде във Варна мога да ги видя тези кошарки на mebeli-gen на живо? Пише в Лазур, но там не съм ги виждала. Аз съм си харесала Аделина, но е с мн. малки чекмеджета и се оглеждам и за друга.
Хубав ден, макар и облачен!!!

# 221
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро!

С този ремонт вкъщи не пиша често, но за сметка но това се опитвам да ви чета редовно....
Браво за резултатите от прегледите!   bouquet
Ние сме почти готови с дрешките на бебко, остава само леглото и още 2-3 бодита....  Hug  Flutter

Пожелавам ви хубав ден!  Flutter

# 222
Добро утро и от мен!
Аз се събуждах на няколко пъти, ставах и айде пак в леглото. Кофти сън сънувах.
И какво ми стана незнам, присетих се за нещо, което си мислех, че вече съм преодоляла и почти изтрила от мозъка си - да, ама не, до преди малко ревах.
Пожелавам ви притен ден. Аз искам да се разходя някъде, че вкъщи ще се побъркам сама.
А някоя от вас мисли ли за нормално раждане с епидурална упойка?

# 223
Добро утро и от мен! Тази сутрин не се разминах без кафенце, понеже главата доста ме върти, едно сънено ми е, пробуждах се през нощта и никак не спах удобно. Тъкмо си намеря поза и бебето мръдне от тази страна и аз си мисля, че го затискам, та айде пак и така.  ooooh! Иначе откакто съм бременна не пия кафе, знам че може по 1 на ден, но не изпитвам нужда и няма смисъл.  Sunglasses
Какво е това време тук .... ooooh! Снощи като подхвана от 18ч, та до гъсно е валяло, гърмяло, много неприятно. Тази сутрин пак вали и май така ще е и следващите дни.  Crossing Arms Много ми се сдухва настроението така.
Аз да ви попитам, малко съм невежа, но ще ме простите - какво точно представляват гъбичките и как познавате, че имате такова нещо? Аз от няколко дни имам някакъв сърбеж от външната страна, не е постоянен, но го има на моменти. Уж нямам в момента течение и се притесних на какво може да се дължи това...?  Thinking В момента няма как да отида на преглед, а ако мога да мина и без ще е още по-добре, но нямам предположение от какво е.  Close Ако някой може да ме светне ще съм благодарна.  Laughing
Моята бебка беше много активна вчера и снощи най-вече. Така я искам, защото 2 дни никаква я нямаше, та ми взе здравето. Mr. Green Общо взето си кротува, ако и така е като се роди ... равна няма да има.  hahaha Толкова вече си го искам бебенцето да ми е родено и да си го гушкам, много се разчувствам като си помисля за тези моменти.

skorpion4eto3 и аз сънувах кофти сън и може би затова се и въртях толкова. Аз съм решила ако ще раждам нормално да е с епидурална упойка.  Peace Това си е мое решение. Знам, че има много ЗА и ПРОТИВ, но избягвам да чета в интернет, всеки сам си преценя. В тази частната клиника, в която съм решила да раждам е 150 лв епидуралната упойка и вече почти всяка жена, която ражда там я предпочита, така че имат доста раждания по този начин.
Аз да попитам ако някой знае ... понеже преди някоя година ми бяха открили екстрасистули в сърцето, сега не съм ходила да видя как е положението, но това влияе ли по някакъв начин на раждането? Според мен не, ама все пак... Thinking

# 224
Nina, къде във Варна мога да ги видя тези кошарки на mebeli-gen на живо? Пише в Лазур, но там не съм ги виждала. Аз съм си харесала Аделина, но е с мн. малки чекмеджета и се оглеждам и за друга.
Хубав ден, макар и облачен!!!

Не съм Нина, но понеже аз пуснах линка и писах тогава, да ти кажа, че бях засичала техен каталог в големия магазин Бебчо, който се намира по-на горе от майчин дом в дясно при блоковете. Дано знаеш къде е, че обяснението ми е.... ooooh! Но пак казвам, на място трябва да се говори, защото не е гаранция, че имат всички модели.

Общи условия

Активация на акаунт