Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 591
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
хахаха разболвам ))) исках да кажа, че не искам да се разболявам

# 196
  • У дома
Здравейте, мъжлето ни изненада днес следобед, не става да се влиза в полетата, валяло е снощи дъжд, върна се по-рано, та отразихме едно моренце за час-два на Кранево, но ме изядоха едни буболечки, изобщо отвратителна работа, нито плажа почистен, водата мръсна, но пък Карина се изкъпа доволно в морето.
Съни, на кое казваш боди с прихлупване, пусни линкче да видя  Hug

# 197
  • Stavanger,Norway/ Varna
ufff egati tapotiqta na rabota. S kolezkata se gledame kato prazni tikvi i ot tapotiq neznaem ve4e kakvo da si kazem.  Crazy
izvednaz mi dojde zelanieto da se nataralqnkam zdravata  Crazy

# 198
ufff egati tapotiqta na rabota. S kolezkata se gledame kato prazni tikvi i ot tapotiq neznaem ve4e kakvo da si kazem.  Crazy
izvednaz mi dojde zelanieto da se nataralqnkam zdravata  Crazy
При положение, че почти не пия, дори по поводи рядко ми се случва, напоследък имам ужасно желание  smile3506

# 199
  • Сливен
 hahaha да си направим клуб на начинаещия алкохолик  Joy Joy

# 200
  Ами ето намерих ги в английския ЛаРедут http://www.laredoute.co.uk/style/Happy-Price-Newborn-Pack-of-3-B … 41166&source= .
 Ще видиш, че има копченца отстрани и така го разстилаш,слагаш бебчо отгоре и го прехлупваш над гърдичките му.И накрая се закопчава и отдолу.Много са удобни за новородено според мен.Не се натрапвам на никой де  Peace.

# 201
  • София
МАма ма,ако харесах нещо свиркай!  Hug

Ноел,много се радвам,че сте изкарали добре!  Party Hug

Лейди и вие сте много голями бравооо  PartyСамо такива новинки искам да чувам!  Heart Eyes

Ние на 22 юни бяхме по около 650 гр. сега не знам средата на месеца колко ли ще сме Thinking знам,че след 25 г.с. близнаците са малко по малки на кила но пък по добре на развитие с 2,3 седмици това от Марков чух!  Rolling Eyes

Бобче,ако знаеш от колко дни си мисля за ракийка и салатка   Blush Grinning

# 202
 mama - Smehorana Ами от южния парк посока бул.България преди фантастико.Хубав голям магазин ама име да ти кажа нзм.Но не първия .Той тоя се пада на края на един блок.
Днес хич не се чувствам във форма.Толкова гаден ден не съм имала от няколко месеца.Хапваме нещо с мъжлето и си лягам че даже и на него си го изкарах преди малко.Той милия не е виновен ама.......го отнесе.Затова от мен лека вечер на всички и дано утрешния ден е по весел и приятен  bouquet

# 203
  • Sofia
Здравейте,

Аз съм на море и за късмет времето е с нас. Е то аз съм под чадъра - слънцето не ми понася от доста години...

Гледам, че вече пазарувате. Аз на връщане от почивката ще мина да събера бебешките неща от дъщеря ми, имам си списък който скоро открих пак от нея и ще го допълвам като се завърнем. В Джъмбо имаше доста неща /не съм им гледала цените/ и те зареждат предварително за сезоните. До сега не съм поръчвала от интернет дрешки и малко ме притеснява да не сбъркам с номерациите.
А тези мами които са раждали със секцио могат ли да споделят в коя болница слагат епидурални упойки като режат. За Тина Киркова знам - преди там ме рязаха, но искам да разбера и за другите болници, че взе още не съм избрала, а не искам пълна упойка да ми слагат.

А за килцата аз се успокоих когато преди няколко дена се видях с братовчедката ми и тя ми каза, че с едното си дете е качила 40 кг. /не греша цифрата/. Беше 45 и само на зеленчукови салати качваше буквално с часове. Роди здраво бебе, а тя сега е клечка. Аз лично се надявам, че няма да стигна до там, но моите 6 отгоре са си нормални /е тук нямам кантар та може да имам 1-2 отгоре/...

Лека вечер момичета!!!

# 204
  • София
А какви крушки за излезли по пазарите....мммм  Laughing Едни зелени, средно големи - на всеки ги препоръчвам  Peace

Весинка, с моя бременен мозък си мисля, че говориш за електрически крушки, и се чудя какво толкова им се радваш. Чак на третото препрочитане разбрах за какво става дума  newsm09

АЗ наваксвам с писането Ви. Ще се включа по - късно.

# 205
  • У дома
Съни, да сетих се като ги видях какво имаш предвид. По времето когато Карина се роди съм купувала такива, само че с връвки, наистина бяха много удобни.
Ох, крайно време е тези дни да изкарам бебешките дрехи от нея и да видя какво имам и какво ще ми трябва.

# 206
  • София
Аз мисля днес да си легна по рано и се отеглям с малчо да се гушкаме!  Hug

# 207
  • Stavanger,Norway/ Varna
oh koj me bi prez glavata da vlizam v gotvarskia v temata Ti kakvo sgotvi, snimaj, pokazi. Kak 6te spq tazi no6t neznam. To takiva vkusotii da otka4i 4ovek. ne sam gladna, no mi se qde...... Crazy

# 208
И аз да се отчета след прегледа - бебочка е ок, отговаря си на седмиците, въпреки, че е по-слабичка, но на кого ли да се метне Laughing Днес доц. Димитрова пак беше в настроение и се шегуваше, че отдавна не била виждала такъв бутафорен корем като моя  Joy - на вид нали е огромен, но когато легнах на кушетката и се прибра  hahaha. Смехоранката ми явно ще е срамежлива, защото не спря да си крие личицето с ръчички и не знам какво е станало със снимките  Heart Eyes. Нямам търпение милото да си дойде, че да пусна диска да го гледаме заедно  Heart Eyes Притесненията за високото кръвно вече не са актуални, от което съм много доволна.

tini, Lady - супер новини  Hug  bouquet
daniela - много ти благодаря. Тези дни ще се разходя натам и ще го разгледам  Hug

Лека и спокойна вечер и от мен на всички!

# 209
  • София
А какви крушки за излезли по пазарите....мммм  Laughing Едни зелени, средно големи - на всеки ги препоръчвам  Peace

Весинка, с моя бременен мозък си мисля, че говориш за електрически крушки, и се чудя какво толкова им се радваш. Чак на третото препрочитане разбрах за какво става дума  newsm09

АААааааааа Stupid само махнете "with" от табелката Embarassed

Запишете ме в клуба, наскоро все ми се иска и се мъча да пропия мъжо, пък той не близва Rolling Eyes Но с две с такава разлика мисля че най-добрият начин да оживея е алкохолизмът hahaha

Общи условия

Активация на акаунт