Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 584
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Аз Некст  мн ги харесвам- и съм си избрала доста неща от тях , ако някой се навие да поръчва , да свирка че искам да се включа:)

# 181

Пашик много е хубава кошарката и на мен ми дадоха познати такава тук  Simple Smile Виж само за матраче, че ми казаха, че трудно са намерили за нея като са я купували. А това розавко...  

Матраци в сайта има няколко вида към кошчето.Аз взех по скъпо за 35 паунда.А  в бг-магазина предлагат само и единствено матрак за 160лв ,и това е 40/80 на какво прилича не знам .

Бебз,мисля че малко погрешно си обяснила какво е термобокс.Може и аз да греша ,но да кажа.Това ,което си описала е нагревател за шишета и пюрета,топлят се на водна баня.А термобокс е чантичка със стериопор ,в която като си сложиш предварително затоплено бурканче ще го задържи топло  известно време.Поправи ме ако аз съм в грешка!

И моя мъж изобщо не умее да купува ,не обича да ходи по магазини,изобщо по-добре да съм наббавила всичко предварително!

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 16:39 от pashic

# 182
Димяни, Мира, записах ни тричките за Отворените врати в Майчин дом, но нямаше места за 06.07, та записах за 20.07. Помислете си дали ще можете, то има доста време до тогава де Simple Smile Аз засега съм ОК за тази дата. Казаха ми, че можем да доведем и татковците (не че моят гори от желание). Съжалявам ,че не успях за 06.07, казаха ми че местата за тогава са свършили още миналия месец  Sad

# 183
  • София
Didanka,мерси много!
Надявам се да мога обаче защото майка ми тогава може да е на ртабота и ако е така няма как да дойда но все пак много ти благодаря! Hug

Аз днес цял ден го отдадох на мързел  Grinning майка ми почива та можех да си го позволя Mr. Green
Мирчето,не звънна явно си има ангажименти пък не се уточнихме нищо и вероятно няма да се видим но то и с този дъжда Twisted Evil

# 184
   Ами видях едни бодита с късо ръкавче и с прехлупване в Мадъркеър, но сега нещо не ги намирам  newsm78.Иначе аз от Мадъркеър съм взимала бодита за лятото, когато Весела беше на 6-9месеца, но не с прехлупване.Тези които ги имам с прехлупването аз ги купих от ЛаРедут още преди тя да се роди и мисля сега пак да си ги ползвам,защото са страхотни.И едно имам отпред с копченца на Захи (българска фирма със страхотно качество).За първо време ще ми стигнат.
 А сега ще чакам есенните колекции и ако Мадъркеър не пуснат такива с прехлупване ще търся от другаде за мойта приятелка.Може пак от ЛаРедута да ги поръчаме, защото на нея и е първо детенце и тя яко се е спекла.А това малко ще и облекчи обличането на бебчо в началото поне докато свикне.Ама те в началото са толкова мънички, че и мен независимо че ми беше второ пак си ме беше страх много да го подмятам  Joy.

# 185
Здравейте и от мен. Hug
sunny 77, моля те ако решиш да правиш поръчка от сайта на mothercare,  да свиркаш Simple Smile, че съм си набелязала няколко дрешки ,а не знам как точно се поръча и ако няма да те затрудня много бих се влкючила в твоята поръчка /като разбира се ще си поделим и трансп.разходи/   bouquet

# 186
  • София
Аз от Ларедут предимно поръчвам детски неща и съм много доволна и то по специално от бебешките! Peace
В момента има и намаление на доста неща макар и бебешки по малко но има!  Grinning

# 187
Димяни, сега ще разгледам и там  Hug, а ти ще поръчваш ли скоро или вече се обзаведе Simple Smile, ако не си , да се присламча към теб Wink ?

# 188
Дайла, тази колика нали знаеш, че лятна и не става за новородено?

Да знам .... аз питах за тази количка, казаха ми че има легнало положение и това че е лятна не ме претиснява ще си взема чувалче и покривало и така..Много сме я харесали и друго не ми се набива на очи.Със синът ни имахме чико комбинирана от която не бях доволна  никък:naughty:

# 189
  • Варна
Здравейте! Днес пак имах шеметен ден и чак сега стигам до вас. Само да кажа, че и моя юнак също вече е кило, с главата надолу, то и аз така го усетих по ритниците Wink Плацентата е ок, сърдечната дейност е ОК.  С една дума пупу. Това е, надявам се тия дни повече да пиша. Варна мислете я срещата Wink

# 190
Лейди Браво за резултатите  Hug
Само да кажа, ако и някой друг се интересува от бодитата с предно закопчаване, че в Ла Редут има, сега ги видях, но говоря за английския, незнам дали е различна стока от френския. sunny_77 мерси, че ме подсети и за там  Hug
pashic ти мисля беше писала, че си взела или ще взимаш на Авент нагревателя за бутилки, новия. Аз онзи ден видях, че имало нов. Той сам ли се изключва като е готова температурата  newsm78 Каква му е разликата със стария, ако си запозната ще сподилиш ли, че се колебая  Crazy Иначе новия уред на пара и мелене и аз го видях, но аз имам уред на пара, имам и кухненски робот и може да се въздържа, че нямам място за него. Но ще видим каква идея ще ме огрее де, живот и здраве да стигнем до там  Simple Smile Погледни и долни чершавчета има с ластик, за този размер матрак, мисля, че мойте са от там, може в Англия да са по изгодни.

# 191
Ева, кошарките са много сладки. Аз нали ви чета през редове и не съм прочела отзиви за дървените кошари. Но по мое мнение ще ти е от голяма полза, че си има повечко шкафчета . А като поотрасне страничните шкафчета ги слагаш на земята и става голямо легло. Моята не е такава, но си има отделно освен чекмеджетата и шкафче и всички дрешки на малката побираше. даже сега ползвам чекмеджетата за склад (за дрехите, които не са за сезона).

# 192
Ето ме и мен! Днес се прибрахме от Велинград. Изкарахме си страхотно. Заредихме батериите с пълен релакс! Времето беше много хубаво и си правихме плаж. Само един ден валя целия ден и то поройно. През другите дни валеше само вечер, а през деня - слънчево и не много горещо. Малката откачи в басейна, не можех да я изкарам. Аз се чувствам прекрасно. Бебка не риткаше много, явно и тя релаксираше.  Grinning
Сега се връщам да ви чета, че страшно много сте изписали.   bouquet

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 19:13 от *Noel*

# 193
  • София
pashic има повече смисъл да е това, което ти описваш newsm78 Макар че нашият нагревател (май по-уместно го описва тая дума наистина) мога да се закълна, че се водеше 'термобокс'. Но така де, въпросният нагревател го ползвахме само месец и малко, най-вече защото претопляше нещата и всяка нощ при 3-4 ставане и топлене и после охлаждане на студена вода съм задрямвала и по столовете в кухнята Blush

Ние сме с една трансформираща се кошара с шкафчета за малкия и сега сме поръчали друга, отново трансформираща се, без шкафчета обаче, за малката. Сгъваема кошара така и не си взехме и като пътуваме ни е малко сложно, но.. Ще видим някой ако има желание да подарява Crazy

# 194
Привет и от мен.
Аз ще съм сама този уикенд, моя е в провинцията и сега ми е тъпо и скучно.
Опитва се да ме заболи гърло и от сутринта се тъпча с лукчета ))) не искам да се разболваааамммм

Общи условия

Активация на акаунт