Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 583
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Да, наистина и на мен ми е задух. Да вземе да завали най-сетне да разхлади  baby_neutral...тук в стаята е 38 градуса, а на колегата му е студено с климатик...ще пукясам просто Shocked

# 166
pashic - страхотни са торбичките за папми и шишета  Crazy
Radi - и моя преглед днес е от 17, жалко, че не сме на едно и също място и град, че да сме заедно  Grinning
tzzzvety - добър избор на креватче  Peace
daniela - в коя част на "Нишава" е този магазин, за който пишеш?

Времето днес е ужасно или поне на мен така ми се отразява - хем духа, хем задушно и главата ми е като шамандура  Whistling - или поне се успокоявам, че е от времето  Laughing

Момичета, ако някоя от вас смята да купува к-т шишета на Авент, в момента в брошурата на Айко са с намаления на серията и за 2бр. от 125мл + 2бр. 260мл +4бр. биби 0м. + 2 биби 1 м. + залъгалка +четка е за 59 лв.; друг к-т с помпа (май е ръчна според снимката) + стерилизатор+ 2х2 шишета + запечатващи дискове и еднократни подплънки - 159лв - не знам дали са добре като цена, защото не съм се заглеждала до сега в к-ти.
Още нещо интересно - имат столче за кола за 59 лева - поне до сега на толкова евтини не съм попадала и креват за 78.

Тони, Мирче - споделете после за новите колички от Арон и цените как са, че аз съм си забранила да влизам вътре, че едвам се удържам да не пазарувам от бебешките дрешки  Laughing - невероятни са, но и цените си ги бива  Laughing

# 167
  • Варна
Здравейте мами!Аз Ви чета почти редовно, но досега нямах кирилица, за да мога да пиша.Надявам се времето да е с нас и да позволява повече разходки.Аз от сега бързо се уморявам когато вървя пеша и на 30-40 мин се налага да си почивам-от сега ми натежава, но важното е бебка да е добре.Аз също се присъединявам към отбора на чакащите javascript:void(0);По думите на таткото ще бъде "цар в Женско царство" Wink
Sunny, колко струва доставката до БГ от сайта на mothercare  и за колко време пристига доставката.не съм поръчвала досега от там и не мога да се ориентирам в сайта им.Офертата от линка е много изгодна.От опит знам, че помпата е много добра, но  БГ струва 82.00лв
Относно болницата -със сигурност ще бъде АГ тъй като д-р Г. Георгиев изражда само там.Но искам да попитам мамите от Варна знаят ли каква е цената за нормално раждане на VIP-a с избор на екип.Преди 4 год. раждах там , но на 4-ия етаж и в предродилното беше голяма мизерия, иначе престоят се издържа-чистеха редовно.

# 168
Ейй че ме е яд за тези училища за бременни - на никой ли не му хрумва, че има и работещи мами?!?!?   newsm78 Аз едвам се измъквам на прегледи да ходя и през 2 минути ми звани служебния телефон, докато съм на ехографа (вече ме знаят като званящата мама там  Joy ), а пък на лекции да ходя през работно време пълен абсурд... Явно ще я гледам бебка по инстинкт  Thinking
А какви крушки за излезли по пазарите....мммм  Laughing Едни зелени, средно големи - на всеки ги препоръчвам  Peace

# 169
  Сега мойта приятелка е бременна и заради нея дебна намаленията в Мадъркеър и Некст.Ще и взема няколко боденца от тези с прехлупването за първите месец-два,а за после ще вземем от другите.Аз имам от Весела точно каквото ми трябва и затова за мен няма да купувам.Но ако някоя от вас има желание винаги мога да я включа в поръчката  Peace, излизат наистина доста изгодно нещата.Значи в Мадъркеър може да се поръчва с българска кредитна карта, само че се дава адреса на някоя от превозваческите фирми в Англия и те ти доставят нещата срещу 1,2 паунда на килограм тегло.А ако ползваш фирмата посредник да ги купи вместо теб ти се оскъпява с още 8%, но къде са 35лв за помпа и къде са 83лв все пак.Нещата идват за има няма две седмици.Бодитата са с много добро качество.Аз обличам и двете си деца с дрехи от Накст,Мадъркеър и Джордж вече 2 години и съм много доволна.Ползвала съм посредника, защото поръчвахме часовници и бейбифони с монитор, за които искахме да получим гаранция.А фирмата оотговаря, че ако има нещо нередно можеш да ги върнеш.
 Ако с още нещо мога да бъда полезна питайте.И без това само бездействам,но за съжаление н работа а не в къщи  Mr. Green!

# 170

Sunny, колко струва доставката до БГ от сайта на mothercare  и за колко време пристига доставката.не съм поръчвала досега от там и не мога да се ориентирам в сайта им.Офертата от линка е много изгодна.
До Бг не доставят,има посредници може да прочетеш в темата за UK сайтове.Аз си поръчах на мой познат ,който ще си идва от Англия в края на месеца!
Помпата наистина е много изгодна!

Скорпионче,и моето лице е с мн пъпки от както съм бременна.И по това малко ми подсказваше ,че е момиче понеже първата бременност имах пъпки и беше момиче,втората нямах и момче,и сега като се опъпчих на момиче.От 15 дена съм на нови кремове Avene и лицето ми видимо се пооправи вечер този мажа Avene Cleanance K,сутрин  с филтър Avene Hidrance optimale UV 20

# 171
mama - Smehorana - какво съвпадение за часа  Grinning Е как да не сме от един град - не си ли от София???? Аз ходя при Иван Димитров, но не люлинския, а този, който работи в близост до Военна болница ( в Лагера)  Peace Даже бече много смешно на ФМ при Марков като ме пита при кой доктор съм и аз му казах - Иван Димитров, а той - "Кой от двамата?" Добре че знаех, че има доки със същото име в Люлин  Crazy

Аз след половин час ще се пооправям, че да мина да платя мобилния, да мина да видя мамчето на бързичко и към 4 и 15 да тръгваме към доки, че целия център трябва да прекосим  Whistling

Хубав ден на всички и ако не смогна днес да се отчета - утре ще пиша  Sunglasses

bouquet

# 172
 Laughing - Ради, шегувах се за града, аз нали съм от село (Красно село)  Joy И аз като теб се приготвям, че мисля пътьом до Фемина да отметна някоя и друга задача. Но като го гледам - може и да завали  newsm78. Чакам те после с добрите новини  Hug

# 173
Най -после малко време за нет.
Върнах се от ЖК.Супер сме. Дребен вече е 30 см. ,1кг,доки каза да очакваме поне 4 кг на финала.
Беше се излегнал по гръб с краката надолу и яко рита по пикочния мехур ,от там са ми идвали ония притеснения.
Мойте изследвания са перфектни, качила съм 6кг., от началото и доки мн ме похвали-при полужение , че тя е мн строга и  хич не дава да се качват килограми,каза че се движа точно според нормите.За по обилното течение ,което имам от известно време , но мез мирис и сърбеж, каза че се нарушавалa ph средата и било нормално да с е случва-паак не  ми взе микробиология , но ми изписа  Florogyn -вагинални , на 3-4 дни каза да слагам по едничка -да се регулирала средата.Чували ли сте ги????Ми това е от днешния преглед май-аааааааааааа питах дали можем да се "любуваме един на друг- че мен мн ме е страх да  не стане нещо",и тя като ми се накара,ако аз със мойта безпроблемна бременност не съм-, кой друг,пък и бебето ставало нервно,е каза "без да ми пробвате пози и позички" .Май се бяха наговорили с мъжо.-ха хаа хах
Та така милото така потрива доволно ръчички  , че няма да ми се размине -започва се полов спринт последните месеци -хах  аххаха

ЦВЕТИ-страхотна кошара мацко, направо ми останаха очите Simple Smile
ОЛЕТО- ами това е Токуда здравно осиг. фонд, към който банката допълнително ни осигурява
ВЕСИНКА_86- какво имаш в предвид под това "Това да не ти е АГ", аз мисля че избора на екип навсякаде се плаща.Ако в Майчин дом хвърлиш сума ти пари за ЖК-най малкото после може и да те изроди по ЗКаса, ама ако не  ходиш на прегледи при него, дали няма да ти вземе пари за раждането, а??????Съмнявам се

# 174
  • Варна
Благодаря Ви за бързите отговори.А  кои  превозвачески фирми са най-изгодни и коректни-да не се лутам и за тях?А от Next по аналогичен начин ли стават поръчките?
Аз съм се спряла на тази количка:http://www.bebe-best.com/hauck-malibu-all-in-one-trio-red-2010.html без коша за кола.Някой има ли впечатления от нея?От две  места чух , че някои са дефектни и се чупят, но на мен ми харесва заради това че са леки, маневрени и не на последно място и цената е добра.

# 175
Здравейте,сладурани!
Браво за новата темичка!И по тоя повод -преди малко хапнах/тиквички на фурна/и се подух ужасно,а на устата не и стига и иска ощееееееееее. Shocked
Радвам се ,че новините са чудесни тук и поздравявам/на патерица/ всички с поводи  bouquet
Цвети,не ти ли бяха казали,че ще е момиче или нещо бъркам?
Аз в сряда бях на банкет в к-с,,Барите,,на открито ,изкарах си чудесно-тропнах 3 непълни прави хора,кефих се на програмата , а сега се чудя как да се спася от ужасните ухапвания на комарите там Mr. GreenИмате ли идея с какво е безобидно да се мажем след ухапвания?
Иначе бебчо е добре,рита си върти се и явно денят за него започва сутрин в 3 най-късно 4 часа.
Нищо,това да ми е проблема.
tini_pini-Супер размери е твоя юнак!А за другото-ясно,няма да бъдеш често на линия,май Laughing
Днес голяма жега,дали след 18ч няма да е подходящо за плажче newsm78
Весел ден на всички!

# 176
daniela_iv, радвам се ,че помогнах Simple Smile
sunny_77, много полезна информация благодаря. А кога ще правиш поръчка от Мадъркеър и Некст.Аз бих се включила с удоволствие

# 177
И аз се заразих от вас и тия дни ще спретна едно списъче, което ще бъде
по-различно от първото с Мила. Този път от някои неща ще се въздържа.

Помпа, използвах на Авент - ръчна и съм доволна, но много малко ми влезе в употреба.
Силиконови зърна ми се наложи да ползвам почти 3 месеца, надявам се този път - не.
Стерилизатор дори няма да купувам. Имам едно за затопляне на шишета - ползвах го 2 пъти сигурно.

Бодитата ми повечето си бяха от тези с обличане през главата и нямах проблем.
Дрехи за новородено определено купувах - 56 номер, да навивам ръкави и панталони не ми харесва.
А и Мила си ги носеше доста време.

Легло имам, количката ще ъпгрейдна само, кошница за кола имам.
Единствено т.нар. box ще купувам. Играчки имам толкова много, че смятам да се огранича само в нещо
малко за легълцето.

Пашик, много хубави неща си избрала. Това розово като го видях... Heart Eyes

# 178
Най-после ви настигнах.  Hug Дано да не ви изпусна пак толкова, колкото бях сега, че станах на разногледа.  #Crazy Mr. Green
При мен няма нещо ново, но реших да се запиша. Следя мненията ви за бебешка козметика, че аз нямам никаква представа и за това. Като нищо щях да се набутам с разни боклуци. ooooh!
И аз все още не съм купила нещо съществено за бебчето, но нямам и време. Смятам да оставя повечето неща, а и по-големите за 45-дни когато ще изляза по майчинство, защото сега няма как. На работа по цял ден, трябва да пътувам до други градове, защото тук няма почти нищо и не е удобно в момента.
Много ме озадачихте с мненията си за дървените легла. Моето ще е такова трансформиращо, то гледам, че има някои, които са по 80 см.  Thinking http://www.mebelikirev.com/legla/index.php. Тук гледах разни такива. Както и да е, дали ще го използвам по-нататък или не аз съм си решила да е такова, изглеждат ми стабилни, а и искам да си има шкафчета. След години да сме живи и здрави ще си му обзаведа стая така или иначе.  Laughing
Снощи ми беше доста лошо, задушаваше ме... не знам на какво се дължеше, но днес съм 6.  Mr. Green
Днес забелязах, че пак са ми се подули леко венците и прокървяват, но аз съм толкова несерозна. Ползвам медикаментите само докато ми мине и край. Blush То се иска постоянство малко или много. В предишната тема някоя мама беше питала за проблем с венците - дали не беше мамата с близначетата - antoaneta, но може и да греша. ooooh! Та моето спасение е в паста за зъби Paradontax и разтвор за жабурене - Сандрин. Иначе си бях взела и Елудрил и Лакалут разтворите, но нищо не помагат. Също се жабурих няколко пъти с тетра и лайка. Сега пак ще започвам облекчението. Outta Joint

# 179
  Здравейте и от мен  Simple Smile Днес пак съм се отдала на подреждане и разчистване, но със скороста, която се движа няма да е много... Че другата седмица пак почвам работа и няма да имам сили да пипна. Аз нещо ми мина мерака за количка да гледам, чакам някоя да ме удари по главата, то ми писна  Laughing
  sunny_77 в кой от изброените от теб магазини намираш бодита, който се закопчават отпред  newsm78 Аз и в магазините ходих и в сайта гледах и не мога да намеря  Crazy Ако ти е удобно ще ми пуснеш ли линк. Малее, в сайта на Некст пак се разболях, голями красоти...
  Пашик много е хубава кошарката и на мен ми дадоха познати такава тук  Simple Smile Виж само за матраче, че ми казаха, че трудно са намерили за нея като са я купували. А това розавко... 
  tini_pini браво за хубавите новини  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт