Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 686
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Стискам палци, дано и трите са добре !  Praynig Praynig Praynig

# 586
Стискам палци всичко да е наред с Димяни и бебките Praynig

# 587
Ама това наистина ли  Shocked... и аз се моля за тях  Praynig  Praynig  Praynig.

# 588
  • Варна
Мила Димяни,
моля се за теб и за бебчетата Praynig Praynig

# 589
  • Варна
Димяни
Моля се за теб и твоите съкровища!

Варненки, не съм забравила за организацията за неделното училище. Оставаме на 100% за другата неделя - 18.07, тогава ще мога да го организирам! Споделете каква тема искате?!

# 590
Сега влязох набързо да ви прегледам и видях за Димяни, дано всичко е наред с нея и бебките Praynig

# 591
  • София
Моля се всичко а е наред с Димяни и принцеските й!

# 592
И аз съм като гръмната  Shocked

Дано Господ е с нея и бебчетата й! Praynig

# 593
Малко късничко влизам, ама бях малко на гости.Моля се всичко да е наред с Димяни,пишете ако имате новини :hug Днес и аз бях на преглед и доки каза,че ми е много нисък белтъка и ако и другия път е така ще ме вкара на системи в болницата ....и сега трябва да ям много месо и извара ( да се надяваме да се вдигне) Каза,че бебка е около 500 грама и си отговаря на седмиците,а тя през цялото време спеше и се беше врътнала и пак не можахме да е снимаме....А и беше много смешно като взе да се прозява и плези преди да заспи... Hug Лека нощ и дано всичко е наред с Димяни Hug Praynig

# 594
 Praynig Praynig Praynig За Дамяни и бебките, просто незнам какво да кажа  Sad  Hug Hug Hug

# 595
  • Бургас
Миличката Димяни, дано няма опасност за нея и бебките  Praynig

# 596
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз знам малко повече за Димяни от една мам в августката ни темичка, с която са много близки.
Та, оказва се, че могат да задържат бебетата в нея максимум още 2 дни  Sad. Сега гледат да и бият всички възможни инжекции за това време, за да им се доразвият дробчетата. Около 900 гр са бебчетата, добре, че е и влязла в 7ми месец вече.  Praynig

Остава да се молим за нея и дечицата, милата, кой знае какво и е  Confused Praynig Praynig

Помолих мамата отнашата отчетна темичка да ни държи в течение, че всички се притесняваме ...

# 597
не мога да повярвам на това което чета. направо ми дойде като гръм. надявам се всичко да е наред  Praynig

# 598
Добро утро мами Simple Smile

Каки са тия новини за Димяни, лелееее, ужас, милата  Praynig Praynig Praynig моля се и стискам палци всичко да е наред  Hug Hug Hug

Didudonska аз ще съм на линия за 18.07., поне за сега, дано не изникне нещо. Темата, няма значение за мен каква ще е първата.

Моля Ви който има новини за Димяни, нека каже тук  Hug

Хайде и аз да се оплача, егати, напоследък само се оплаквам......Преди много години, още в ученическите си години ми откриха спастичен бронхит, и сама за себе си открих че е на алергична основа. Когато ям слънчоглед, и ми хващаше пристъп, задух и само с инхалатор се оправях. Послтепенно спрях използването на инхалатор, защото се привиква, спрях да ям семки и така. Ако от време на време ме хванеше задух, беше по леко, и си слагах паста за зъби, много люта и ментова на края на езика и това ме успокояваше.
Но, снощи, след толкова много години, отново имах пристъп, не съм яла семки не помня от кога, като знам че ми вредят и вообще не ям, нямам нужда, но това снощи от какво беше не знам. Много се оплаших. Не съм спала почти, мъжо милия и той се събуди......и пастата не помогна кой знае колко, но....от умора на края съм заспала. Тази сутрин съм по добре, но пак имам леки затруднения с дишането, не е така свободно и гладко както преди.

Мами, има ли някоя от вас астматичка или с подобен проблем. При доки ще мога да ида едва утре, че днес не мога......вчера бях при него, ако знаех че така ще стане, щях да го питам.....ама..... Rolling Eyes

Та така, това е от мен, извинете ме за дългия пост.

Хубав четвъртък ви желая  Hug

# 599
Здравейте и от мен!Потресена съм от новината за Димяни-Господ да ги пази! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт