Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 28 048
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Не знам, казвали са ми, че каквото му е нужно ,бебчето си го извлича от майчиния организъм. Така че е малко вероятно то да усети някакви липси, обаче липсите се трупат на организма на майката. Не зная дали е вярно това.  Confused
В болницата като лежах ме уплашиха, че белтъците ми в урината са доста спаднали и така бебчето не получава достатъчно. Аз наистина бях спряла да ям белтъчини. Сега поне по веднъж на ден ям.

# 571
Облаче и аз така го знам. Та всъщност витамините се пият за теб не за бебко. Ама и аз не знам колко е верно това Simple Smile

Аз днес се скъсах от ходене по магазините. Едни намаления ви казвам  Whistling И понеже нали все давам акъл какво е хубаво да си купите за бебко, се оказа, че преди време съм купила 10 бодита за през глава!  Ум не ми го побира как е станало.  Sunglasses

# 572
Vessi Barabssi   дано всичко е наред с бебчо  Praynig
Тини там до колхозния в уличката съм ги гледала , не си харесах , но на Чаталджа не съм проверявала. Ще взема да отида и до там  Thinking оффф ужас  ooooh! всичко е нагоре с главата , едва сега започна ремонта , а на мен вече ми писна от боклук и хаос.
Бебето си набавя всичко необходимо от майката , но ако ние не си набавяме необходимите за организма ни вещества , така не само че си вредим на нас , а и няма и за бебо.

# 573
Мамчета - прибрахме се преди час, но едва сега смогвам да дам отчет!

Доц. Димитрова си ми направи пълна ФМ и каза - всичко е перфектно - глава, сърце, органи, ръце, крака и т.н и т.н. Аз към края й споделих какво ни е казал Димитров в петък и тя пак потвърди, че всичко, ама абсолютно всичко е напълно както си трябва и че околоплодните ми води са си в норма  Party Каза ми, че карам една спокойна и безпроблемна бременност  Peace

В началото ми стана много смешно като ме пита за дата на последната менструация. казах й - 11 януари, а тя като почна да го оглежда ме попита пак дали съм сигурна, че чнуари съм имала менструация, защото сме вървяли по-едрички и дългички  Laughing После ми каза, че е нормално, имайки предвид моя и на татито ръста ( 178 и 185)  Mr. Green Тежим 830 гр., което пък не ми се вижда да е толкова напред, но определено и според нея и според Марков бебо върви със седмица-две напред  Flutter Сладкото Ники се прозяваше и мързелуваше и тя го похвали, че е много кротък и спокоен  Grinning В петък при оня идиот, бебо беше надолу с главата, а сега - надолу с дупето...кога ги прави тия лупинги и аз незнам  Sunglasses

Леле много съм щастлива и повече никакъв ехограв при онзи ..., че много му набрахме за филмите, в които ни вкарва за 2ри път! Лично аз вярвам безрезервно на Марков и Димитрова, че всичко ни е супер  Peace

Извинете ме милички за дългия пост, но исках да споделя радостните вести с вас и да ви БЛАГОДАРЯ за подкрепата  Hug  Hug  Hug

Целувкииии и до утре   bouquet

# 574
Добър вечер мамита Simple Smile Прегледа мина, всичко е наред, слава Богу  Praynig Чочо е наред, мърда си, болките ниско долу са вероятно от растежа на матката, каза доки. Вече сме 606гр. порастнали Simple Smile Записана съм официално с термин 01.11. но по размери сме с термин 25 - 26.10. но за 45 дневния болничен ще вземат официалния термин.
Имаме си снимка на пишлюка, доки ми я даде специално за таткото Simple Smile той много й се радва хи хи хи Simple Smile

Та така момичета, почивайте си, не се ядосвайте и се радвайте на бременността си Simple Smile Надявам се и аз да  успявам да го правя Simple Smile
Лека вечер  Hug

# 575
 Party - супер новини от прегледите - почивайте си сега пълноценно, милички  Hug

Марис, няма ли да ни покажеш новите придобивки  Wink

Хайде, лека вечер на всички и да спинкаме спокойно на тази хладинка  Simple Smile Hug

# 576
  • София
Честити хубави прегледчета Hug

Днес два пъти качих малкия на дивана и ей сега два пъти ми се наложи да го понося 20 метра и ме дърпа ниско долу и едва го нося Tired После след баня тръгнах да го вдигам  от пода и не успях Embarassed Ужасно е...

# 577
Момичета, това вярно ли е ?
ЦИТАТ:

ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ!!!

ВЛИЗАМ С МОЛБА:МОЛЯ,СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ЗА ДИМЯНИ.СЕГА МИ ПИСА СМС,ЧЕ ВОДИТЕ Й  ИЗТИЧАТ ГОСПОД ДА Е С ТЯХ.КОГАТО ИМА НОВИНИ,ЩЕ ПИША.МОЛЕТЕ СЕ ДА СА ДОБРИ  

цитата е от темата за близнаци,но незнам как да го цитирам

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498414.msg15674767#msg15674767

# 578
  • София
Какво #Crazy

# 579
Ми и ние в септември много се учудихме- до преди един час писахме заедно там
Милата, дано всичко е наред , ще се молим за нея  newsm17

# 580
Тъкмо щях да го пускам!
Моля, ако някой има повече инфо, да сподели Praynig

# 581
стискам палци, дано звичко с димяни и двете й принцеси да е наред  Praynig

# 582
Ужас-милата тя.Стискам палци вси4ко да е наред с нея и принцесите Hug Praynig Hug Praynig Hug Praynig
ДИМЯНИ С ТЕБ  СМЕ МИЛИЧКА

Някой ако нау4и нещо , моля да ни информира

# 583
  • София
стискам палци за Димяни и бебките  Praynig Hug

# 584
     Praynig  Моля се за тях от все сърце!Дано всичко е наред с нея и момичетата!

Общи условия

Активация на акаунт