Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 28 048
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
Здравейте коремчета Simple Smile
Аз отдавна не съм писала, но си ви чета редовно. Имам една молба - преди време една мама беше дала линк към рецепта с едни кокосови сладки/бонбони  (ако не се лъжа мисля че беше на Арим, но не съм сигурна  Blush ) Ако може да дадете пак линк към рецептата, ако някой се сеща.

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 16:15 от klleo

# 556
Хайли,ти в блока на Фъстъчка ли си Simple Smile
Малко по-надолу съм аз.

# 557
  • София
Значи сме все близичко Simple Smile
Като правим среща в О Шипка да те имаме в предвид и теб тогава! Simple Smile
Офф... аз трябва да ходя до Опълченска и от там ще мина и пре Мола вероятно да видя какво има така и така ще съм на 2 крачки Crazy Party 

# 558
Значи сме все близичко Simple Smile
Като правим среща в О Шипка да те имаме в предвид и теб тогава! Simple Smile
newsm10

На мен нещо ужасно ми се доспа и ще си полегна малко

# 559
Олето -нали всичко е в граници, няма значение на долна или горна, докато е в граници не се притеснявай Simple Smile
Цвети- жива и здрава да е девойката и мн палава - хах ах ха-дупе да им е яко на мама и тати
Пердета -аз си харесах чак в Бургас- луда гъба.Ама ефтинки съм гледала, като тръгнеш от Формулата към колхозния по малката уличка , има една барачка- незнам дали има свестни пердета, ама може да провериш.Също на пазар Чаталджа има един магазин до дом.потреби- там вече знам че има хубавки
За пушенето вече съм се изказвала, върл пушач бях, откакто забременях не пушила нито една цигара.
ИВДРАг-благодаря за пояснението, надявам се каквото и да се наложи да прави заболекарката, да е възможно да се отложи за след като родя.Сега не ми се ще да ме човърка

# 560
Тука съм.Моя бебо вече 1кг и 66гр,много е сладичък.За първи път го виждам толкова ясно на снимка,махаше нещо с ръчичката.Всичко е нормално,плацентата си е високо,околоплодни води в норма.Все още е седалищно,но доки каза,че има доста време докато се обърне.Много се развълнувах и само си го гледкам.Мисля,че сега мога да се престраша да купя нещичко.Някоя дрешка иначе количка след като се роди и другите неща тогава Peace

# 561
Здравейте  Simple Smile Наработих се и за днес. Този кръст моя направо ме скъсва, едвам ходя. Още малко да избутам на работа и дано като съм си в къщи съм по добре. Утре съм на преглед, та ще видим какво ще кажат. За пушенето аз съм малко крайна, а най ме е яд не на тези майки който си тровят децата, а на тези малоумни лекари, който казват, че нямало проблем  #Cussing out Как така няма бре, в кой учебник го прочетохте. Аз съм в Англия и тук и с дрегер чак ни проверяват дали пушиме, дават се едни ужасяващи брошурки и ти се натяква на всеки преглед колко е опасно и какви рискове има. Ама сигурно само на БГ майките не им пречи, в цял свят е направо като престъпление. И пак казвам, виновни са ни лекарите, щото всеки си говори колкото да не заспи. Хайде отивам да поспя, че подпалих пак  Laughing

# 562
  • София
tsvelichkova, и аз като теб паля, затова одеве викам хич да не почвам Simple Smile

Девойки, взима ли някоя от вас Малтофер? Ужасни са тия таблетки, направо не знам какво да ги правя! Преди това пих едни ампули, течни, още по-зле, все ми беше лошо на корема. Уж хапчетата да са по-леки, ама пак не става. Само с мен ли е така?

# 563
  • У дома
Привет на всички.
Ние днес си направихме голяма разходка и сега много ме мързи, едвам ви изчетох.
Бебока така мърда, че направо цялата се треса. В петък и аз съм на консултация.

За пушенето, аз бях пишман пушач и още даже не бях сигурна дали съм бременна като ми ставаше зле, дори само от пушека.

# 564
Бърди, аз пия Малтофер по две таблетки на ден, много добре ми понасят. Вкусът не ме дразни. Дъвча ги или по средата на закуската, или след нея. Нито ми се гади, нито нищо. С първата бременност пиех Ферофолгама и се измъчих от тях, те са по-лоши според мен.

# 565
  • София
Мерси, Облаче, ще им дам шанс значи  Hug

# 566
# 567
  • София
Бърди,аз пиех Малтофер и ми ставаше мн гадно Sick и за това и не пия нищо вече от близо 2 мес Rolling Eyes Confused

# 568
На мен ми става доста гадно от витамините. От папаверина също и го смених с но шпа.

# 569
  • София
И витамини не пия вече Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт