ЮЛИ е - време и за море, и за планини, най-вече за сбъдване на мечти

• 6 408
  • 109
  •   1
Отговори
# 45
 Фивка, Praynig Hug Hug Hug

# 46
Фивка, и аз съм с теб в мислите си. Дай Боже това да е последното изпитание преди голямото щастие.  Praynig

Аз тази стурин бях приятно изненадана от кръстницата на децата, която проявява грижи освен към тях и към майка им най-редовно. Та тази сутрин дойде в нас с ръчно измесени закусчици. И заради този жест денят ми започна прекрасно. Simple Smile

# 47
  • на дъното
Фивче и от мен имаш едни силнo стиснати палци fingerscrossedдано наистина вече това е последното изпитание и после да броим дните Hug
Честито на всички които са имали повод за празнуване  bouquet
Не съм писала понеже малкия беше го хванал един вирус само с Т колкото да ми изкара акъла ooooh!
Светле чак ми се приядоха Laughing Hug
Лека почивка желая на всички които ще ходят някъде Hug Hug

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 21:55 от silviayo

# 48
Силвинце, ще отскоча до Бургас да ти спретна едни.   Grinning Малкият по-добре ли е сега? Може би е от летните вируси. В Карлово върлува вирус и двамата ми племенника са болнички, а бебето е на АБ даже. ОСвен това му откриха и рахит. Хем е все навън. Confused

Някой чувал ли се е с Фивчето?

# 49
  • на дъното
Светле добре ще си ми дошла Hug.Дени вече е добре пу пу разминахме се с АБ.Тука в Бургас е плъзнал някакъв гаден вирус само с Т без никакви други симптоми най-много сополи да има.Вече две дечица от бандата с която се събираме  го прекараха.Дано бързо се оправят братовчедите fingerscrossedТука времето е  Wear Umbrella Sad и не се седи в нас, а за зимата не ми се мисли.
Лека вечер на всички Hug

# 50
  • София
Фивка,цял ден те мисля,дано всичко е минало добре и да нямате проблеми! Praynig Hug

И Жорето е с този вирус в момента. CloseВече 3 дни има само Т и то не висока -37.7.Весел е много,яде ,спи,играе.Все едно не е болен ,но има Т.Водихме го при педи - гърло и гърди са чисти.Първият ден повърна след Нурофена и аз се стреснах да не е някой вирус с повръщане,но за щастие не е това,било е само от лекарството.Надявам се да се оправи до неделя и в понеделник да е на ясла,защото аз хич не мога да отсъствам от работа.Ето днес колежката е работила 12 часа заради мен,а аз ще и ги върна утре(а трябваше да почивам,но утре поне татито си е у дома и ще го гледа).

# 51
И аз влизам да видя дали има новини от Фивчето, дано всичко е минало добре  Praynig
Болните дечица бързо да оздравяват  Hug

# 52
ФивчеHug дано всичко върви добре  Praynig Praynig Praynig. Много искам да получиш липсващите отговори и да приключат всичките ти проблеми. След толкова патила, ти и близките ти заслужавате мъничко спокойствие, късмет и сбъдване на мечтата ти.  Hug Hug Hug

За първи път се разделихме с Дени за през нощта. Аз не се наспах Mr. Green, дано поне те са спали /чакам доклада на майка ми Crossing Arms/

# 53
 Честит рожден ден Алина !Бъди здрава и щастлива! Желая ти всичко най-хубаво от сърце!

Фивче, какво става с теб?

# 54
Честит рожден ден, Алина! Бъди жива и здрава и много щастлива! bouquet

Фивче, чувала съм много истории за тази биопсия (и всичките ужасяващи) Дано всичко е минало добре, дано получите отговорите, които търсите и от сега нататък да има положително развитие на нещата  Praynig Praynig Praynig

Всички болнички бързо да оздравяват и да се завръщат към игрите  Hug

# 55
Днес станах леля на Габриела. Много съм щастлива  Grinning

# 56
Здравейте на всички и от нас.Ние малко се позагубихме, но емоции и при нас колкото щеш. Grinning Добре сме като цяло , малката мишка е голяма беля и много лигавка благодарение на баща и но...очакваше се. Laughing
Много стиснати палци и силни прегръдки на Фив и от мен. Hug Hug Hug Praynig
А на Рита и Ники много здрави нерви и здрав кръст. Grinning Hug Толкова са сладки малките бебоци , да ги нацелувате хубаво. Heart Eyes
Шер, честито ти племенниче, живо и здраво и много радост да носи на всички в къщи.
Честит рожден ден и на Алина с пожелание за много щастие!
Ако ви се разглеждат снимки в подписа ми има линк постоянно обновяваме сайта на Мишката. Hug
Целувки на всички и ще гледам по честичко да се включвам.  bouquet

# 57
  • Варна
Здравейте момичета  Hug
Благодаря ви, че сте ме мислели  Hug
Процедурата вчера мина бързо и безболезнено. Очаквах, че ще имам кървене след това и ще ми трябват обезболяващи. Нищо такова, после се разхождаме из София и се срещнах с мои съученици, които не бях виждала от абитуриентския бал.
Резултатът ще излезе след около седмица. Надявам се всичко да е наред и още този месец ще плануваме нова бременност. Докторът ми предлага едни схеми, но все още премислям нещата.
Прегръщам ви  Hug Hug Hug

# 58
Фивка, радвам се, че е минало леко , мило другарче.  Hug Чакаме с теб резултатите и вярвам, че ще са идеални.  Peace

Шерче, честито лелинство.  bouquet Да ви е жива и здрава Габриела. И мнооого палава, че да не ви е скучно. Mr. Green

Лейди,
радвам се, че се разписа. Явно дъщерите наистина са слабото място на бащите си.  Joy

# 59
И понеже вече е утре:

Честит Рожден Ден, Асенко! Да си ми жива и здрава, да си все така прекрасна, амбициозна и борбена жена, изключителен човек и приятел! И дай Боже скоро сърцето ти да бъде стоплено от едно мъничко човече! Обичам те!

Общи условия

Активация на акаунт