ЮЛИ е - време и за море, и за планини, най-вече за сбъдване на мечти

• 6 412
  • 109
  •   1
Отговори
# 75
Честито щастливо тъжно мамче!   bouquet Да ти е жива и здрава Симона!

Черпя! щях да пусна някоя снимка на рожденичката ама нещо не успях да вляза в албумчето или съм забравила паролата newsm78

# 76
Честит рожден ден на Деничка! Мама мнооого да я слуша.  Heart Eyes
И тук Честита рожба Симона, Майче!    bouquet

# 77
                           Честит рожден  ден Дени!
  Пожелавам ти растеш здраво и щастливо дете!Много усмивки и подаръци да получиш днес  Heart Eyes!

Лили, да ти е жива и здрава  Hug!

# 78
  • София
честит рожден ден на Деничка!Да е здрава и много щастлива,умна и красива! Heart Eyes

# 79
Честит Рожден Ден, Деничка! Heart Eyes  newsm59  ura Да си жива, здрава и мнооого палава за радост на мама и татко! Лилинце, честит ви празник!   bouquet

Добре дошла на белия свят, мъничка Симона! Тъжно майче, всички се радваме за теб! Честита ви рожбичка!  bouquet

# 80
  • на дъното
Честит Рожден Ден,Деничка !Бъди много здрава и да радваш много мама и тати.Лили  bouquet Hug
Честита дъщеричка,Тъжна мама!Нека да е много здрава и да ви дава поводи само за усмивки Hug
Честит Рожден Ден и на теб Марти!Нека детството ти е безгрижно и щастливо,бъди много здрав.

# 81
  • Варна
Честита дъщеричка на Тъжна мама! Да е жива и здрава и много да ги радва!
Честито и на всички рожденици, които съм пропеснала през изминалата седмица! Да са живи и здрави!

# 82
Честит рожден ден на Деничка!Да расте здрава и умничка! Лили, честит празник  Hug

Тъжно мамче, чудесна новина, честита рожба! Да е жива и здрава и много да ви радва!   bouquet

# 83
 Честито на днешните ни рожденици Лора и Филип! Ритко, Рени, да са ви все така прекрасни слънчицата, да са много здрави, личицата им да греят озарени от най-щастливите усмивки!

Честит рожден ден на патерица на Деничка!

Честита да е Симона и да бъде най-голямата гордост на мама и тате!

Честито лелинство на Шерката, да е жива и здрава малката Габриела!

# 84
Честит рожден ден Лора!Бъди здрава и много послушна кака!

Честит рожден ден и на Филип! Весело и щуро  детство!

# 85
Честит рожден ден на принцеса Лорина-бърборина!
Честит рожден ден на принц Филип!

Да сте живи и здрави дечица и щастливо детство! Честито щастливи мами и весел празник!   bouquet

# 86
Честит Рожден Ден на прекрасните ни сладури Лора и Филип! Да растат здрави, щастливи, будни и умни дечица! Много игри и чудни подаръци днес!

Честит празник, Рита и Рени!  bouquet  bouquet  bouquet Вие сте главните виновници този ден да е така специален за всички около вас! Hug

# 87
  • София
Честит рожден ден на прекрасната красавица Лора и сладура Филип!Да са здрави и щастливи дечица! Heart Eyes
Ритка,Рени - много прекрасни мигове с малките ви слънчица!
  bouquet

# 88
Честит рожден ден на Лора и Филип ,да сте живи и здрави мъничета ,много късмет и щастливо детство ви пожелавам .  bouquet  bouquet  bouquet

# 89
  • на дъното
Честит Рожден Ден на Лора и Филип!Бъдете много здрави и много палави  Wink
kroelahai хайде мила няма ли да ни се похвалиш вече  EFP Simple Smile
При нас положението е все така плачевно.Дени не иска да пие лекарства къде с голям рев къде ги повърне ooooh!.Момичета днес ни изписаха сироп Винтолин,но като чета колко е "полезен"знам,че на много деца го изписват,ноо ако някоя от вас е давала били споделила след това как се е чувствало детето.Интересуваме дали е станало по-превъзбудено,кашляли повече след това и по колко мл на ден сте давали?
много ме страх от всичко Cryособено и сега след като не иска да яде,на ден му се събира най много 250 мл АМ нищо друго не иска и ми е много свито

Общи условия

Активация на акаунт