Съмнения за гестационен диабет

• 287 267
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 335
  • ту тук, ту там
Въпросът беше откъде да се сдобия с телефона му? Има ли го в нета?  Simple Smile

# 1 336
http://zdravencatalog.com/d-r-emil-nachev-endokrinolog-sofia/ На мобилния отговаря. Преглежда в сутерена на Майчин дом.Каб. е в коридора в ляво , след регистратурата/ тази, която е в сутерена/.

# 1 337
  • ту тук, ту там
Благодаря много, точно и аз попаднах на този контакт и се чудех същият ли е!

# 1 338
Моля! А повторен ОГТТ  кой е назначил и защо? Tired
Успех и ни дръж в течение как сте  Wink

# 1 339
  • ту тук, ту там
Ами АГ, каза че всъщност не й се виждат толкова проблемни стойностите, само на първия час леко завишени (колебаеше се дали 10 или 11 е горната граница за бременни), да намаля въглехидратите и в навършена 28 седмица да направя пак ОГТТ, защото по стандарт тогава се правел този тест. Аз няколко пъти срещам вече мнения, че не е препоръчително изобщо да се прави това изследване отново, още по-малко толкова скоро, затова искам да се свържа с ендокринолог и удрям на камък. Това е нещото, което най-много ме притеснява в момента - дали съм адекватно консултирана.
Телефонът на д-р Начев не е включен.

# 1 340
  • София
д-р Бояджиева ако ти върши работа може на нея да звъннеш  Rolling Eyes

# 1 341
Д-р Начев може да е в отпуск  Rolling Eyes

Редактирам:
Видях в др. тема, че са писали момичетата до 22.08 е в отпуск.

# 1 342
  • ту тук, ту там
Обадих се на Бояджиева! Утре ще ми отдели повече време. Каза, че едната стойност е завишена, но е достатъчно за диагноза ГД. Нямало смисъл от повторно изследване, но нямало и да навреди. За необходимите мерки - утре.
Аз имах и съмнения, че поради различни фактори изследването ми може да е компрометирано. Например вечерта вечерях късно, хапнах обилно, при това ориз. Сутринта АГ ми вдигна кръвното и отидох бясна в лабораторията. Обаче никой не ме предупреди за храненето предния ден, казаха само сутринта на гладно.  ЕДва ли обаче чак такова отражение ще да е дало или ако беше, то щеше да е на първата стойност най-вероятно.  newsm78

# 1 343
Ако ще пускаш наново, направи и гликиран хемоглобин. Ще стане ясно как ти е била захарта последните седмици.

# 1 344
Ако беше компрометирано от последното хранене по-скоро кр.зах. на гладно щеше да е завишена а при теб има проблем след изпиването на глюкозата.
На мен д-р Начев ми каза, че гликирания хемоглобин не е показателен по време на бременност.
Радвам се, че си се свързала с Д-р Бояджиева  Hug

# 1 345
  • ту тук, ту там
Благодаря на всички отново, най-вече че ми дадохте "шутче" да потърся повече информация и да се свържа с компетентен доктор от дистанция!  Hug
Моята логика е същата за КЗ на гладно и последното хранене!  Peace

# 1 346
Ако беше компрометирано от последното хранене по-скоро кр.зах. на гладно щеше да е завишена а при теб има проблем след изпиването на глюкозата.
На мен д-р Начев ми каза, че гликирания хемоглобин не е показателен по време на бременност.
На мен ми каза да го пусна Peace

# 1 347
cristi в коя г.с. ?
Моя изобщо не го погледна  Mr. Green  Joy

# 1 348
28a на края
И моят не го погледна, защото излезе в отпуск Joy

В интерес на истината, на мен за инсулина каза да не го пускам, защото нямало смисъл.

# 1 349
  • ту тук, ту там
Не мога днес да се свържа с Бояджиева. Първите два пъти не можеше да говори, после спря да ми вдига.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт