Съмнения за гестационен диабет

• 287 267
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 350
Не мога днес да се свържа с Бояджиева. Първите два пъти не можеше да говори, после спря да ми вдига.  Sad
Да, и аз по поради подобни причини така и не се видях с нея. Мен обаче ме върза да я чакам на място Mr. Green Ако настояваш да си при нея, просто прояви упорство, предполагам.

# 1 351
  • ту тук, ту там
Ами не, не настоявам. Просто искам адекватна първоначална консултация за мерките, които да взема в съвсем краткосрочен план. Или тя да ме насочи към неин доверен колега в околността. Просто много противоречива е информацията, която чета през последните дни, момичета. Много съм бшагодарна на всички вас, които коментирате случая ми, но сами виждате, че и между вас има несъответствия и противоречия. И ако реша да правя нещо, после нали се сещате как ще ме гледат, като кажа "ами защото в интернет така пишеше".

# 1 352
Разбирам те. Аз бях по същия начин и добре, че беше Бамба да ме търпи на лични. Иначе сигурно щях да се побъркам окончателно Mr. Green

# 1 353
Ми няма да казваш, че си чела в интернет Mr. Green Карай го по-консервативно в храненето, докато срещнеш доктор, но не мисля, че трябва чак толкова да се напрягаш. Пак казвам, не изглежда чак толкова зле. В темата имаше доста бременни на инсулин, виж техните резултати. Все ми се струва, че бяха доста по-високи, но говоря леко наизуст, понеже през телефона ми е трудно да търся назад Tired

# 1 354
И аз мисля, че просто един олекотен режим ти е напълно достатъчен и захарта ще е в граници. Моите резултати са почти като твоите и откакто съм на режим, всичко е перфектно.
А за противоречията е нормално. В медицината не винаги 2 плюс 2 прави 4. Така че не се безпокой толкова и си следвай някакъв режим, който изключва бяла захар и набляга предимно на зеленчуци  Hug

# 1 355
  • ту тук, ту там
Благодаря ви много, момичета!  Hug
Ще продължавам с диетата, дано е достатъчно наистина!  

Искам да ви попитам: в диетичния подфорум открих тема с рецепти за нисковъглехидратно, високомазнинно хранене. Мислите ли, че са ОК за нас и мога да вземам идеи оттам?

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 14:27 от elleni

# 1 356
Моите резултати от ОГТТ бяха същите, само че в съвсем ранна бременност. През цялото време бях на диета и д-р Бояджиева ме е консултирала и от разстояние. Мисля, че може да ти е от полза нисковъглехидратната диета, но както са писали другите, глюкомери е най-сигурният начин да се ориентираш какво вдига захарта при теб.

# 1 357
  • ту тук, ту там
http://www.marvena.com/Глюкомер-Accu-Chek®-Active

Момичета, поръчах си този глюкомер. Обаче нещо ме загриза, че е твърде евтин като цена за пълен комплект! Освен това нали правилно чета, че не е задължително да се ползва с тест ленти, а може направо с капка кръв на апаратчето? Май първо трябваше да ви питам де, ама се сетих чак след като направих поръчката!  Blush Мислите ли, че има уловка някъде?!

# 1 358
Аз съм със същия. Трябват ти ленти.

# 1 359
  • ту тук, ту там
Хм, ясно! А защо пише, че с капка кръв директно времето за измерване е 8 сек, а с тест лента - 5 сек?

# 1 360
Представа нямам. Ако искаш, мога да ти дам телефона на фирмата вносител да попиташ  newsm78

# 1 361
  • ту тук, ту там
Ами аз го поръчах от някаква фирма Марвена, та им писах, но предполагам, че преди понеделник няма да имам отговор. Както и да е, вероятно ще трябва да си поръчам и лентите, то няма смисъл да сторнирам поръчката! Надявам се една кутия ленти (50 бр) да ми стигнат до края.
Благодаря ти, cristi!

# 1 362
Моля Simple Smile Ниски резултати желая Hug

# 1 363
  • ту тук, ту там
Дано, cristi!  Hug
Ако можеш, изпрати ми контактите на фирмата, може пък да са ми от полза! 

Покрай диетата задържах килограмите, даже съвсем малко надолу са паднали, но по-малко от килограм. Вече не ми е така лошо, но АГ ми позволи да си върна по малко плодове. Няколко пъти като усетя прилошаване изяждам по квадратче черен шоколад. Обаче КЗ не съм мерила от ОГТТ насам.  Embarassed

# 1 364
Фирмата е Марвена, точно тази, от която си поръчала Simple Smile
Скрит текст:
Адресът е в Младост 2 - Св. Киприян 44, телефон 02/9748944
Аз се свързах с тях, защото имах съмнения, че не ми е калиброван като хората глюкомера. Но се оказа, че аз съм глупавата Joy

Общи условия

Активация на акаунт