От Топлофикация - само топла вода ?

• 12 641
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
Само ще те помоля да звъннеш в коя да е фирма за топлинно счетоводство и да попиташ дали сгради дето ползват само топла вода трябва да плашат и такса зградна.Аз мисля,че е така но не съм съвсем сигурна.Попитай ще ти коства само едно обаждане,но ако се потвърди може да ти спести куп неприятности после.
ето на техем:970 28 28; 970 28 29;
ето на иста: 955 43 59 , 955 61 69, 955 04 11.
Може да им зададеш и другите си въпроси за да ''пиеш от извора'' както се казва.

# 31
  • с/у ОколоМръсТното
Искат 100% от живущите във входа да са се отказали, при нас това не може да стане, 5-6 семейства не искат да се изключат.

да, така е...
Аз и още няколко семейства ползвахме ТЕЦ. Обаче имаме "бързи, смели и сръчни" съседи, които направиха фалшива подписка, че целия вход (подписали са ни нас и още 2-3 семейства, без ние да знаем) не желае услуги от ТЕЦ-а. И онези дойдоха и отрязаха входа от абонатната. После ние се жалвахме, но от ТЕЦ-а казаха, че имаме големи задължения и поне на 50% да сме ги платели, че да ни включат отново. Е, как да стане...
И ето, от 3г. и половина сме в официален развод с ТЕЦ-София и си живеем повече от щастливо. Дай Боже всекиму Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт