True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
  • Велико Търново
И аз мисля, че за някой друг и то от лоши newsm78те

# 31
  • София
Много пишете бре, отивам да ви чета  ooooh!
За анкетата - някой друг  Peace

# 32
 Hug  аз си мисля,че работи за някой друг Wink

# 33
като гледах трейлъра ми се стори че точно за Краля работи Франк
Много е извратен тоя има потенциал в него

# 34
  • гр.София-Красна поляна
Мхм,и язе мислям ке работи за Краля. Thinking

На мене па ми е много противен и гнусен този Франк,гадна къдрава чутура и зъби като на бобър - копач.

# 35
  • София
Посипвам си главата с пепел и чак сега се записвам..и срааааам...не съм гледала още трети епизод..не съм ви и чела...абе ужасТ (нещо тия дни съм Ларедутка по малко, по- повече изнервена майка и така...)
Та да питам защо THE HELL няма субтитри?
 newsm78

# 36
  • гр.София-Красна поляна
Марийче,има би. Peace
Върни се в старата тема, последните страници.

# 37
  • София
Голям мерсаж   bouquet
Тегля, гледам и после ще споделям вълнения  Heart Eyes

# 38

На мене па ми е много противен и гнусен този Франк,гадна къдрава чутура и зъби като на бобър - копач.
и на мен ми е супер противен, но като вампир има потенциал, все пак сериалът определено отбягва вече наложилите се твърде романтични представи за вампирите, ама това с отрязаната глава - как беше - дай да те цунка Муа! бРРРРР

Иначе ме кефят като казват на Джесика Бебе Вампир.
С напредването на годинките и на мен ми се иска някой гладен, жаден вампир да се обърка та да вземе да ме превърне и аз да съм бебе вампир  smile3508

# 39

и на мен ми е супер противен, но като вампир има потенциал, все пак сериалът определено отбягва вече наложилите се твърде романтични представи за вампирите, ама това с отрязаната глава - как беше - дай да те цунка Муа! бРРРРР

Иначе ме кефят като казват на Джесика Бебе Вампир.
С напредването на годинките и на мен ми се иска някой гладен, жаден вампир да се обърка та да вземе да ме превърне и аз да съм бебе вампир  smile3508

hahaha

Какво толкова ви е крив Франклинчо, не ми е ясно. Не е секси, вярно, ама какво от това, на Тара й стопи лагерите. мен си ме кефи  Mr. Green

# 40
Добро утро гугутки! Hug

Спите ли още бе? newsm78

# 41
Ние не спим от 7ч.  Crossing Arms И вече се каним да излизаме.

# 42
Трайкова точно теб сънувах тази нощ Joy

# 43
Какво ти спанеееее ...?? Легнах в 4:30 и станах в 7:00 толкова съм заредена, че не е истина.
Спи ми се много и едва гледам, но съм доволна  Hug
Така, че няколко дни ще съм в реанимация но мислено съм с Вас да знаете само малко да се понаспя и ще ви бомбя така, че свят ще ви се изсвести !  Twisted Evil

# 44
Добро утро бииии,
За анкетата милсля, че Франк работи за въркитата, те нали си имат йерархия и общност, или де да знам вече, то кой знае какво ще излезе накрая. Едва ли Софка ще проучва БилЯ, тя нали го познава, знае за Суки Thinking
Дю, ще я бием тази Зверрина ли, Зверова ли, мразя я, нашето момиче беше много добро, но не и стигна опита, и психиката и не  издържа, милата. Четох, че много се е трудило момичето, техните били заложили всичките си имоти, за да играе и тренира. Апотеоз на човешкия труд Heart EyesПоклон  bouquet
Като мър, що сте кукнали в 7 часа.
Ками, не се бехме сънували ние самите, явно ти даваш старта на сезона....или началото на втори сънувачески сезон newsm78

Общи условия

Активация на акаунт