True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
"пеГазкаMr. Green Много малко харчи - икономична е  Whistling

hahaha hahaha hahaha

# 16
  • Сливен
За анкетата - мисля, че е за краля на Мисисипи, ама може пак да ме изненада  Grinning

# 17
Мадам Бибиян, отдавна искам да ви изкажа възхитата си от вашия Герой. Невероятна игра и силно мъжкарско присъствие  Hug Дано да го виждаме често в сериите  Hug

# 18
Мадам Бибиян, отдавна искам да ви изкажа възхитата си от вашия Герой. Невероятна игра и силно мъжкарско присъствие  Hug Дано да го виждаме често в сериите  Hug

СУгласна! Че и скоро има рожден ден, душата златна Грантчо  Wink

ПП Като, мър, ся вече съвсем шсе увъртим по темите, аз ти казвам!  hahaha

# 19

Мани, би. Дето не ни сеят, там никнем  hahaha hahaha hahaha

# 20
  • Сливен

Нали Wink Аз за това съм му върла фенка.
Много лош, лош вълк  Mr. Green
Да го схрускаш  Twisted Evil

# 21
  • Срещу планината:)
 Laughing Лош вълк,но някак на него не мога да се сърдя.

ПП забравих да кажа,че и аз гласувах за Кралят на Мисисипи.

ППП Бил само заради това да  предпази Суки ли се съгласи да остане в Мисисипи.и защо Ръсел иска толкова Бил да остнае при него,та чак праща Франк   (ако наистина той го праща) да рови и евентуално да има нещо срещу него и да го задържи  newsm78
Баш не ми е ясно  защо им е да имат във всеки щат крал  Thinking Правя паралел с това да са като губернатори,следва ли от това,че  ще имат и нещо като баш крал  Thinking

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 17:07 от R_Dew

# 22
# 23

hahaha

За кралете не знам, лейти, мисля, че така си им е системата. Ей го на, Магистъра е за момента над всички, може той да го играе баш-краля, дето викаш...

Мани, би. Дето не ни сеят, там никнем  hahaha hahaha hahaha

Ми като ги е страх да идват тук, ние отиваме при тях, беее! Няма прошка!  Joy

# 24

За кралете не знам, лейти, мисля, че така си им е системата. Ей го на, Магистъра е за момента над всички, може той да го играе баш-краля, дето викаш...

Ама този Магистър да не се окаже,само на Луизиана  Thinking

ПП Ооо Бебс мача ли гледа до сега  Wink

# 25
Да бе Дю, тамън съм в траур Crazy И ти го гледа нали Wink

# 26
Да бе Дю, тамън съм в траур Crazy И ти го гледа нали Wink

Дам,с едни руски сайт дето бяха дали.Няма да се ядосваш,Догодина ще я бием тази Звонерьова  Mr. Green

# 27

Ама този Магистър да не се окаже,само на Луизиана   Thinking

ПП Ооо Бебс мача ли гледа до сега  Wink

Мм, съмнява ме...

# 28
Аз да ви препоръчам 2 сериала за убиване на времето-Persons Unknown Happy Town.Първия е нещо от типа на затворени няколко човека непознати в хотел и ги подлагат на разни неща,няма чак такива страхотии,но е интересен.За сега 3 епизода.
Другия е тип Острова на Харпър-има фабула,лошото е,че направиха 10на серии и последните 2 ги отлагат във времето.
За анкетата-някой друг,но е логично да е кралицата,май все повече съм За нея.Как беше по книгите?

# 29
Aйде здравейте  Hug
Трайки, бравос за темата   bouquet
За анкетата - викам, че е някой друг, ама не знам кой  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт