® E-bay - тема 55

• 35 590
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
Моля спешно за помощ.Може ли някои които пише добре на английски да ми напише как да искам номера за проследяване от продавача?Знаете ли Роял мейл 2клас изобщо има ли такъв номер?

# 166
Моля спешно за помощ.Може ли някои които пише добре на английски да ми напише как да искам номера за проследяване от продавача?Знаете ли Роял мейл 2клас изобщо има ли такъв номер?
Ползвай това от бълг. на англ.   http://translate.google.bg/#  не е много точно аз след това си редактирам текста но върши работа  Hug

# 167
Отрицателна оценка задължително и имаше някаква опция за докладване на Ибей (ама там не знам точно как се действа). Първо й го пишеш, изчакваш да видиш дали ще ти отговори и какво и после действаш. Ама че тарикатка Close
Благодаря ви момичета, довечера ще я излекувам  Naughty с една отрицателна оценчица. Тя и без друго има само 4 положителни оценки, тъй че няма да й се отрази добре, а след това ще я докладвам и на Ибей. Много хитра се извади това девойче  #Cussing out.

# 168
Could you please send me the Royal mail tracking number. I would like to trace the item  Simple Smile

# 169
  • Някъде в облаците
Егати, не се ориентираха това лято  ooooh!Може пък да си почина 1-2 месеца  Laughing

Да се похваля с 300 оценки вече  Mr. Green

Arven - това е защото аз реших да ги използвам за първи път.  Joy Joy Joy И купих три неща даже и..... днес по принуда дадох адреса на Емпреса, рових в сайта им и форума, не видях да са обявили че почиват.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Честити 300 оценки  bouquet

# 170
  • Някъде в облаците
Дайте съвет как да постъпя, че съм бясна: снощи спечелих честно едни обувки за 2,60 GBP. След 15 минути получавам писмо от продавачката с молба да развалим сделката, щото била продала по-рано обувките на своя приятелка за 40 GBP и вече ги нямало. Направо побеснях, защото не е честно. Отговорих й, че в такъв случай да беше затворила търга по-рано, отколкото да мами хората или да беше обявила по-висока цена, след като тази не й харесва. Каква оценка да й поставя на тази хубавица?

Отрицателна оценка и УВЕДОМИ e bay - може и да й сложат strike. А ...... не помян колко страйкове и е аут от e bay #Cussing out.

# 171
# 172
Момичета искам да ви покажа един диалог с Марина Транс, който проведох в скайп току що, а пък вие си правете изводите сами. Не искам да коментирам защото съм много афектирана все още.

[[12:07:54] Ralitsa Peeva: Марина може ли да проверим за 2 липсващи, но фактурирани неща от доставката ми от Сейнсбъри
[12:09:19] Ralitsa Peeva: 1 Ambre Solaire Kids Milk SPF 30 200ml (1 бр.) и Dr Beckmann Colour & Dirt Collector (2 бр.) - има ги в касовата бележка, но ги няма в доставката
[12:27:52] MarinaTrans: Всичко което е пристигнало на адреса ни в Лондон е доставено .
[12:28:03] MarinaTrans: Попитайте  в магазина .
[12:28:15] Ralitsa Peeva: добре, просто исках да проверите за да знам какво да им пиша
[12:28:29] Ralitsa Peeva: случва се да изпадне от плика
[12:28:29] MarinaTrans: Къде да проверя?
[12:28:33] Ralitsa Peeva: при превоза
[12:28:48] MarinaTrans: Къде да проверя?
[12:29:36] Ralitsa Peeva: случва се да изпадне от плика при превоза -  т.е. в буса
[12:29:59] Ralitsa Peeva: няма значение, ще се опитам да се оправя с магазина
[12:30:06] MarinaTrans: да , точно така (y)
[12:30:44] Ralitsa Peeva: без да се налага да проверявате на пода на буса GrinningVery HappyGrinning
[12:31:20] MarinaTrans: Под буса, можете вие да проверите (rofl)
[12:38:03] Ralitsa Peeva: Доста неприятно усещане оставя комуникацията с вас. Имах една простичка молба без да ви обвинявам в нищо. Просто да проверите дали не са изпаднали, защото са дребни нещата. Фактурирани са и би следвало да са ви доставени на адреса. Исках преди да пиша на Сейнсбъри, да ми върнат парите - да съм абсолютно сигурна. Но уви реакцията ви е твърде странна. Както и да е - ще ми е обица на ухото. Клиента при Вас не е цар, както твърдитв във форума си. Да не говорим, че не сте коректни - отменяте пост фактум условия заради които ви ползвахме и ни поставяте при свършен факт. Изгубихте доста клиенти. Приятен ден!
[12:42:53] MarinaTrans: Удоволстивие ще е за нас , ако губим клиенти като вас (y)
[12:47:56] Ralitsa Peeva: Странна работа, но проблема си е ваш.

Само да допълня, че въпреки че беше обявено, че ще раздават пратките от 11 ч., се наложи да почакаме до към 11, 15-11,20. При други обстоятелства не бих правила проблем за това, но при такова отношение некоректните неща се натрупват и трябва да бъдат отбелязани.

Каня се да престана да ги ползвам още от миналото разиграване на сценки с ваканцията (която после се оказа смяна на адрес). А и сега отново в последния момент ни уведомяват за ваканция (дано всички неща ви пристигнат за 13 дни (краен срок 15.07), че след това увисвате. Повече никога Марина Транс. Прекалено ги прехвалихте.

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 13:22 от Анонимен

# 173
Здравейте    bouquet

Купих нещо от немския  ebay снощи  и днес се оказа, 4e  Продавачът не иска плащане от PayPal. Изпратил ми е банк. сметка   Mr. Green
Това не се споменава в обявата. Какво да правя?  Praynig Благодаря

# 174
Момичета искам да ви покажа един диалог с Марина Транс, който проведох в скайп току що, а пък вие си правете изводите сами. Не искам да коментирам защото съм много афектирана все още.

[[12:07:54] Ralitsa Peeva: Марина може ли да проверим за 2 липсващи, но фактурирани неща от доставката ми от Сейнсбъри
[12:09:19] Ralitsa Peeva: 1 Ambre Solaire Kids Milk SPF 30 200ml (1 бр.) и Dr Beckmann Colour & Dirt Collector (2 бр.) - има ги в касовата бележка, но ги няма в доставката
[12:27:52] MarinaTrans: Всичко което е пристигнало на адреса ни в Лондон е доставено .
[12:28:03] MarinaTrans: Попитайте  в магазина .
[12:28:15] Ralitsa Peeva: добре, просто исках да проверите за да знам какво да им пиша
[12:28:29] Ralitsa Peeva: случва се да изпадне от плика
[12:28:29] MarinaTrans: Къде да проверя?
[12:28:33] Ralitsa Peeva: при превоза
[12:28:48] MarinaTrans: Къде да проверя?
[12:29:36] Ralitsa Peeva: случва се да изпадне от плика при превоза -  т.е. в буса
[12:29:59] Ralitsa Peeva: няма значение, ще се опитам да се оправя с магазина
[12:30:06] MarinaTrans: да , точно така (y)
[12:30:44] Ralitsa Peeva: без да се налага да проверявате на пода на буса GrinningVery HappyGrinning
[12:31:20] MarinaTrans: Под буса, можете вие да проверите (rofl)
[12:38:03] Ralitsa Peeva: Доста неприятно усещане оставя комуникацията с вас. Имах една простичка молба без да ви обвинявам в нищо. Просто да проверите дали не са изпаднали, защото са дребни нещата. Фактурирани са и би следвало да са ви доставени на адреса. Исках преди да пиша на Сейнсбъри, да ми върнат парите - да съм абсолютно сигурна. Но уви реакцията ви е твърде странна. Както и да е - ще ми е обица на ухото. Клиента при Вас не е цар, както твърдитв във форума си. Да не говорим, че не сте коректни - отменяте пост фактум условия заради които ви ползвахме и ни поставяте при свършен факт. Изгубихте доста клиенти. Приятен ден!
[12:42:53] MarinaTrans: Удоволстивие ще е за нас , ако губим клиенти като вас (y)
[12:47:56] Ralitsa Peeva: Странна работа, но проблема си е ваш.

Само да допълня, че въпреки че беше обявено, че ще раздават пратките от 11 ч., се наложи да почакаме до към 11, 15-11,20. При други обстоятелства не бих правила проблем за това, но при такова отношение некоректните неща се натрупват и трябва да бъдат отбелязани.
   rotfImao rotfImao rotfImao newsm09 newsm09 newsm09

# 175
  • Шумен
Здравейте    bouquet
  Купих нещо от немския  ebay снощи  и днес се оказа, 4e  Продавачът не иска плащане от PayPal. Изпратил ми е банк. сметка   Mr. Green
Дай да видим обявата.

Ral_p, много гадно  Thinking.

# 176
Егати отношението. Shocked Shocked Shocked

Радвам се, че не ги използвам. Много хубаво направи, че постна този разговор тук, да си прави всеки изводите.

Момичета аз да попитам за Best offer, какъв процент от цената смъкват обикновено, за да знам колко да предложа.

# 177
на мен също ми се загубиха доста неща с Маринатранс

# 178
Здравейте    bouquet

А в обявата написал ли е, че приема Пейпал?
Знакът на Пейпал има ли го?
Ако го няма - ти си виновна, че не си видяла и нищо не можеш да направиш.
Ако го има и иска плащане по банков път - докладвай го на Ибей.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт