® E-bay - тема 55

• 35 594
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
ето я обявата   http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250658648487&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Не пише, че приема Пей Пал.  Peace
Не е виновен човека- трбябвало е да гледаш по-внимателно.
Сега можеш да му напишеш извинително писмо, с което се отказваш от пратката и поемаш разходите по обявата.
Да развалите сделката един вид. Дано се съгласи. Peace

# 181
ето я обявата   http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250658648487&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Няма PayPal, което всъщност не е изненада - търговецът е от германец.

# 182
Благодаря на отзовалите  се   bouquet

# 183
  • Шумен
Егати отношението. Shocked Shocked Shocked
Радвам се, че не ги използвам. Много хубаво направи, че постна този разговор тук, да си прави всеки изводите.
Момичета аз да попитам за Best offer, какъв процент от цената смъкват обикновено, за да знам колко да предложа.
Аз съм смъквала най-много 20% по мои спомени  newsm78.

# 184
Радвам се, че не ги използвам. Много хубаво направи, че постна този разговор тук, да си прави всеки изводите.
Момичета аз да попитам за Best offer, какъв процент от цената смъкват обикновено, за да знам колко да предложа.
Аз и 50% понякога.Зависи за колко пари става дума.  Peace

# 185
kras_naidenova, може да пробваш да го помолиш да си открие PP акаунт като ще му заплатиш разходите.

# 186
Аз и 50% понякога.Зависи за колко пари става дума.  Peace
Пък и нали имаш право 3 пъти да предлагаш цена. Аз винаги първия път съм доста нахална  Mr. Green

# 187
38 паунда е цената, която е сложена. Колко бихте дали, аз за 20 искам, ако става въпрос, ама абсурд да се съгласи. hahaha 30 ако предложа ок ли е?

# 188
38 паунда е цената, която е сложена. Колко бихте дали, аз за 20 искам, ако става въпрос, ама абсурд да се съгласи. hahaha 30 ако предложа ок ли е?
Слагай 20.Ако не ти върже, пак пробвай.
Само някой да не на прави по-добра оферта(ако има само 1 артикул)  Peace

# 189
  • виртуално
имаш три опита  Grinning
пробвай на 21.01, 26.01 и последно на 30.01
не давай кръгла сума, добре е поне с едно пени над сумата

# 190
Мерси момичета. Много сте ми полезни.
А като се направи оферта няма как да се промените , или изтриете, нали?

# 191
Мерси момичета. Много сте ми полезни.
А като се направи оферта няма как да се промените , или изтриете, нали?
Да, няма.  Peace

# 192
Coma, едва ли ще се  съгласи  Rolling Eyes

Получих това от  ebay-наскоро сте търсен или получените съобщения от americandiscountfragrances2010 чрез система за съобщения на иБей. Този профил беше наскоро установи, че са били преглеждани от неоторизирани трети лица, които могат да използват сметката в опит за измами по други членове.

Ние сме направили за да се възстанови тази сметка към оригиналния собственик, но исках да ти кажа, да бъдат подозрителни към всяко съобщение, вие може да сте получили от тях. Нищо не е наред с вашия профил в този момент - това съобщение е просто са изпратени като предпазна мярка. Ако сте получили някакви съобщения от americandiscountfragrances2010 че изглежда подозрителен, моля не се колебайте да ги предадат на нас в spoof@ebay.com за преглед.

- Съвети за безопасност -
- Да не се отговаря на подателя, чрез иБей или с вашия доставчик на електронна поща, ако съобщението е предложение за покупка или продажба на елемент. Този вид оферта може да бъде измамна, а сделка няма да бъдат обхванати от програми за закрила на иБей.

Дали има връзка  с немеца?

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 14:41 от kras_naidenova

# 193
А немеца с този акаунт ли е?
Защото те немците по принцип не използват Пей Пал.  Peace

# 194
 Aми, не...значи  не е той?... 
Грозното Пате   bouquet  Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт