® E-bay - тема 55

• 35 590
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
Явно има проблем в самия Ибей, защото много трудно вървя, т.е. ми приема маркираните полета. Първия проблем при Create your listing  срещнах когато трябваше да посоча пощенските на  Domestic postal services/независимо че съм посочила че изпращам от България/ въобще няма опция International postage. Както и да е сложих друг куриер и 4 паунда и продължих. Натискам продължи и отивам на Review your listing, тук всичко е ок, отново натискам продължи и стигам до Sign in: Create a Seller's Account, вкарвам си паролата и след това  ми дава Choose your method of payment и вече стигам до момента Confirm your identity by phone #Crazy
Сега ми идва нещо на ум, по принцип не държа пари в картата си, вкарвам преди конкретно плащане, но вчера направих няколко и е възможно да съм на нула, но все си мисля че поне 1 паунд трябва да имам, това е таксата, която ми иска, а ако съм на нула дали това е проблема newsm78
Съвпадение!И аз цял ден се опитвам да пусна обява и стигам до там,иска номер но не приема от бг.......и аз ще се радвам ако някой даде съвет!  newsm78

# 106
Не мога да отворя сега сайта на Г, ще погледнете ли дали правилно е попълнен адреса им
http://img337.imageshack.us/img337/3929/ljvh.jpg

# 107
  • Бургас
Така е Peace

# 108
Благодарско, брадичке!

Бихте ли се доверили на този продавач за очила?
http://shop.ebay.co.uk/loopy_louie/m.html?_nkw=&_armrs=1& … amp;_trksid=p4340

# 109
  • Варна
Не знам какъв е проблема. Защо ви иска да се логвате при листване на обявата... не се ли логвате предварително в акаунта си? Последно пусках обява преди 6 дни и всичко си беше ок. Влизам си в акаунта, пиша си обявата и листвам - николага не ме е връщало да се идентифиирам и т.н. което сте писали.
Празната карта не е проблем, таксите към ибей за листване и продажба се плащат веднъж месечно, те издават фактура - не се плащюа в момента на листването.

# 110
# 111
# 112
  • Сливен
Не знам какъв е проблема. Защо ви иска да се логвате при листване на обявата... не се ли логвате предварително в акаунта си? Последно пусках обява преди 6 дни и всичко си беше ок. Влизам си в акаунта, пиша си обявата и листвам - николага не ме е връщало да се идентифиирам и т.н. което сте писали.
Празната карта не е проблем, таксите към ибей за листване и продажба се плащат веднъж месечно, те издават фактура - не се плащюа в момента на листването.

Благодаря ти Флаш,  винаги се логвам, това е първото което правя като влезна в ибей/ а и как иначе ще си влезна в акаунта/. Обявата  се опитвам да я пусна през моя акаунт, но ... така си ми и виси обявката - непусната

# 113

Благодаря ти Флаш,  винаги се логвам, това е първото което правя като влезна в ибей/ а и как иначе ще си влезна в акаунта/. Обявата  се опитвам да я пусна през моя акаунт, но ... така си ми и виси обявката - непусната
и при мен така.....  Thinking много неприятно

# 114
  • Сливен

и при мен така.....  Thinking много неприятно
Тина , явно днес не ни е ден. Утре пак , че днес вече ми писна, а може и някой да даде идея как да надхитрим ибея

# 115
Да ти кажа мъча се от няколко дни,ама е странно защо при някойй иска при други не...... newsm78 Rolling Eyes

# 116
да не би да има значение оценките нещо.....  Whistling

# 117
Или по-скоро нещата, които се опитвате да продадете.
Има една асоциацийка гаднярчета в Ибей - VERO - дето защитават марките. И ако сте в БГ например, понякога обяснява самата система на Ибей, че не може да продадете маратонки Адидас напр., щото живеете в такава държава, в която има ментета.
Не казвам, че това е случая, просто си разсъждавам на клавиатурка.
http://pages.ebay.co.uk/help/tp/programs-vero-ov.html - политиката им
http://pages.ebay.co.uk/vero/participants.html - и марките, които участват и могат да се продават при определени условия и след преглеждане на обявата.

# 118
  • Сливен
да не би да има значение оценките нещо.....  Whistling
Ако е до оценките - аз имам 81, а тези без как пускат... не едва ли. Може би Алекс1 има право, но тогава оригинален Firetrap, купен от продавалка от англия, с всичките му етикети и такъми, че дори и фактурата от госпожата пазя, за какъв да го обява newsm78

# 119
Момичета,знам че  е обсъждано но не сам чела Tired,играя на тарг на който след мен цената веднага се качва какво да правя

Общи условия

Активация на акаунт