® E-bay - тема 55

• 35 610
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
Ral_p, хммм, много кофти отношение на МаринаТранс, нищо не е пречело просто да проверят, а не да се държат надменно.
Аз лично до сега не съм имала проблем, надявам се и да нямам, защото всичко пращам към тях.
И сега се надявам каквото съм платила да пристигне до 15ти на адреса им, когато ще преустановят работа.

Just*AvvA*, едва ли ще ги даде за 20, за това пробвай с 22-23първоначално.
Случвало ми се е на Best Offer да има сложена цена 40 и при правене на оферта продавача ми даде нещото чак на 38паунда. )

# 196
момичета, кажете как стоят нещата с мобилните телефони, харесах си едни, но дали ще работи с операторите у нас......   newsm78

# 197
  • pomorie
някой ще сподели ли за коректен продавач с истински парфюми....

# 198
момичета, кажете как стоят нещата с мобилните телефони, харесах си едни, но дали ще работи с операторите у нас......   newsm78
Ще работи, ако е unlocked.

# 199
И-бей ми се прецаква, днес нито плащане мога да направя, а сега и оферта, от одеве се мъча. Може ли някой да ми съдейства, да мята офертички от мен, пък ако евентуално продавача се съгласи веднага мога да изпратя парите. Peace

# 200
  • Петрич
По повод разговора със Марина Транс да споделя и аз нещо, което днес ме изненада.Получих си някои от нещата пратени на техен адрес от еконта, но не бяха сложени в пликовете с логото на еконта ,а бяха овързани с найлон ,та всичко беше на мегдана.Незнам  къде е причината но ми стана много неприятно.Всичко беше на показ.Добре че нямаше гащи в пратката. Sick

# 201
Може ли малко помощ? Как да разбирам имейла? На датата е изпратено или получено на адреса?
Hello

Please see tracking below from royal mail:

We have a record of item FD156367734GB as being delivered from Grays DO on 2010-06-12.

Please contact royal mail if you have further queries.

Kind regards

# 202
Как е на английски лентов сифон за баня?

Зачела съм се в темите на баня и кухня и съвсем ви изпуснах.  ooooh!

# 203
Току що изтресох яка отрицателна оценка на една английска кифла.
Спечелих от нея 4 нови потника за 1.20 и 4 паунда доставка.
1 месец по-късно я питам къде са, че не съм ги получила.
Тя ми отговаря, че ми била писала, че ги няма вече и ми била върнала парите.
Пуснах диспут, писа ми, че не може да ми върне пари, щото Пейпал й ги били блокирали.
Ескалирах до клейм, Пейпал ми върна парите, а аз й изплющях директно отрицателна.
Да се оправя! Взеха много да хитреят нещо.

# 204
Аз така изгорях с два бански костюма и се чудя дали да слагам отрицателни оценки, въпреки че ми върнаха парите. Един месец се бавят.

# 205
Е, след като са ти върнали парите - за какво да слагаш отрицателна?
Тази кифла не искаше пари да връща, затова...

# 206
Може ли помощ с превода:
Hi
I have recieved your parcel in the post today with return to sender they
tried to deliver but you were not hame - I am going to have to pay again
to get these sent out to you again but can you supply an address where there
will be someone home to receive these trainers as with you working away the
same thing might happen again and i cannot be expected to keep paying to
post them out if you are not there to recieve them.

If you do not have an alternative address for me to send them to do you have
a date when you should be home and i will post them that way.

Hope this helps
Damian.
Става въпрос за маратонки който съм платила на 1 юни и още ги няма.Писах вчера и ми писа че ако не съм ги получила вероятно ще се върнат и това идва сега,ама нещо немога да разбера: на кой адрес иска да ми ги праща и за какви пари става въпрос?

# 207
__EtnA__, благодаря ти   bouquet 

# 208
Може ли помощ с превода:
Hi
Пише, че пакета се е върнал в пощата. От пощата са се опитали да го доставят, но не е имало никой на адреса. Казва ти, че ще ти го изпрати още веднъж, но иска да посочиш адрес, където да има някой, който да получи пратката.
Ако имаш алтернативен адрес, който да му посочиш, за да ти каже ден, в който да си в къщи и той/тя ще изпрати маратонките отново.

Това е в общи линии  Simple Smile, дано съм ти помогнала.

# 209
Може ли малко помощ? Как да разбирам имейла? На датата е изпратено или получено на адреса?
Hello

Please see tracking below from royal mail:

We have a record of item FD156367734GB as being delivered from Grays DO on 2010-06-12.

Please contact royal mail if you have further queries.

Kind regards
Пратката ти е била доставена от Grays DO на 2010-06-12.

Общи условия

Активация на акаунт