® E-bay - тема 55

• 36 440
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
Щом има диспут вече(и го е отворила толкова скоро) не разчитай, че ще го затвори, ако го получи.  Tired

То и с номер в такъв случай не мога да разчитам. Защото нашите пощи само показват че е изпратено, нищо повече. ooooh!
Чудя се дали да не пиша на и-бей. Аз разбирам да съм в Англия и да го няма пакета за 10-дни, да отваря. ooooh!

# 676
Според мен засега любезно и напиши да изчака още няколко дни, защото минималното време за доставка от Бг до Англия е 14 дни.
Това в диспута.

# 677
Миналата седмица пустах диспут и ескалирах почти веднага.
ПП изпратиха @, че ще почнат разглеждане на случая от 19 юни.
Вчера влязох в акаунта и пишеше, че ще има развитие след 5 август.
Днес на @ получих това съобщение:
"Dear customer,

PayPal has completed the investigation of your claim PP някво номерче

The case has been closed in your favour.  A credit for the transaction over
12.40 EUR will be added to your PayPal account within the next 72 hours.
Thank you for using our Protection Policy.

Yours Sincerely,
Morris
PayPal Protection Services

Copyright © 1999-2010 PayPal. All rights reserved.
PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Eingetragener Firmensitz: 22-24 Boulevard Royal,
5ème étage, L-2449 Luxembourg, RCS Luxembourg B 118 349"

В писмото няма моето име, а знам, че когато РР изпращат мейл винаги пишат име и фамилия. Да се притеснявам ли?

В РР пише това:
Status

This case has been closed because you reached a resolution with your seller.

What happens next

If you've resolved this problem, you can cancel this claim anytime.

Да дишам ли спокойно или?

# 678
  • София
Авче, наистина направо в кейса отговаряй. Тия съвсем са изперкали вече. Изобщо не ги жалете! Много се разглезиха нещо. Отваряйте им диспути и пляскайте отрицателни оценки, та поне другите купувачи да имат едно наум като ние вече сме пили по една студена вода или са ни потрошили нервите. То просто ден не минава без някой да се оплаче от някой нагъл англичанин  Close

# 679
Доколкото разбирам продавача се е съгласил да ти върнат парите и не се е наложило от Пей Пал да разследват.Има ли отразена транзакция?

# 680
Грозното Пате, все още не.

Аз пък да похваля една мома англичанка - спечелих нещо и вчера получих @, че ми връща £0.50 GBP, защото надценила пощенските такси.  Grinning

# 681
При View case history пише:

* Jul 21, 2010 - PayPal: Email sent to seller
* Jul 21, 2010 - PayPal: Email sent to buyer
* Jul 21, 2010 - PayPal: Case closed
* Jul 21, 2010 - Buyer: Complaint cancelled

Транзакцията не трябва ли да се отрази веднага, а паричките да си пътуват няколко дена?

Извинявам се, че се получи пост след пост.

# 682
  • Плевен
Грозното Пате, все още не.

Аз пък да похваля една мома англичанка - спечелих нещо и вчера получих @, че ми връща £0.50 GBP, защото надценила пощенските такси.  Grinning

И на мен ми се е случвало  Peace Евала на такива продавачи.  Heart Eyes

Аз съм малко в застой с Ибея, не, че не разглеждам, ама малкото не ми дава възможност да се доближа до компа когато е буден. Мъжът ми, естествено, се радва  Crazy

# 683
Още един похвал от мен
една ризка

# 684
Мирама , честити придобивки.

И от мен пресен похвал:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2506646 … ame=STRK:MEWNX:IT
дано пристигне преди морето  Praynig

# 685
Защо така се получава момичета newsm78 купих една джобна печка ,платих я на 19.07,а днес служителка в ЦКБ ми каза ,че съм нямала никакво движение по сметката Rolling Eyes ,а в същото време от пей пал ми пратиха имейл ,че съм заплатила/зле съм с англ.,но мисля ,че поне това разбрах/.Май ще трябва да си направя ел.подпис за да си следя нещата в нета.На някой случвало ли му се е?

# 686
Ми защото тези транзакции се осчетоводяват след 4-5 дни.
Спокойно.

# 687
Здравейте
Само да кажа че получих имейл от Габко за пристигнала пратка на мое име като нещата са ми от преди макс 10 дни купени ooooh!Много бързо
От  МТ чакам пакети купети на 23 юни ooooh!

# 688
Здравейте
Само да кажа че получих имейл от Габко за пристигнала пратка на мое име като нещата са ми от преди макс 10 дни купени ooooh!Много бързо
От  МТ чакам пакети купети на 23 юни ooooh!
И аз сега получих мейл от Габко, че имам пратка . А вчера си взех пратката - от предния курс. Heart Eyes

А и аз чакам от МТ неща, платени още на 21.06. - общо 12 пакета . Дано дойдат всички, че не ми се занимава с диспути.

# 689
Това кой курс е на Габко, че и аз чакам разни неща.

Общи условия

Активация на акаунт