® E-bay - тема 55

• 35 547
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
Бясна съм. През април спечелих една флашка от Хонг Конг и съответно не я получих. След като повдигнах диспут ми върнаха парите, но днес пощальонката ми заявява, че трябва да отида в понеделник в пощата и да се подпиша, че е получена. На тях са им предявили иск за 260$  Shocked Е как да стане като не съм я получила. Изкарали са някакъв номер за проследяване и по него пакета е бил в България на 22,05 и те ми я били донесли на 25.05. Определено ще има пушилка в понеделник #Cussing out

# 736
От МТ си получих днес нещата, по Еконт. 5 пратки ми ги няма.  Tired

Чаках аз една чанта от магазин, не от Ибей.
От предпоследния, от отложения, от последния, Марина, или както се казва там госпожата, ми твърди, че я няма при тях, а от магазина статуса ми е Complete, Order Date: 23 June 2010.
[10:03:27 | (10:03:39 — редактирано)] MarinaTrans: Много ви моля преди да коментирате , проверете при продавача кога и най важното КЪДЕ  е пратен пакета ви !!
Последната ми твърди, че само тракинг номер на поръчката е доказателство за нея, че при тях има пратка за мен. Обясни ми какво значи тракинг номер, защото аз съм идиот, а някакви девойки ми пишат за МТ на лични.
Та така  Twisted Evil

# 737
Бясна съм. През април спечелих една флашка от Хонг Конг и съответно не я получих. След като повдигнах диспут ми върнаха парите, но днес пощальонката ми заявява, че трябва да отида в понеделник в пощата и да се подпиша, че е получена. На тях са им предявили иск за 260$  Shocked Е как да стане като не съм я получила. Изкарали са някакъв номер за проследяване и по него пакета е бил в България на 22,05 и те ми я били донесли на 25.05. Определено ще има пушилка в понеделник #Cussing out

Хаха, пощата ще го яде! Ми като са били некоректни да си носят последствията!!! И как така ще те приканват да подписваш , че си получила пратката, тея луди ли са ?! Мале, какви са нагли, не е истина ! ooooh!

# 738
  • Хасково
Имам някаква пратка в Еконт и сигурно е от Марина Транс
БЯСНА СЪМ !!!!!!!!!!!!!!!! Много ги харесах преди но сега са под всякаква критика !!!!!
За една пратка ( която струваше 1 паунда сега трябва да плащаам 5-6 лв само за куриер !!!!!!!!!!!!!!!
 Rage Rage Rage Rage Rage Rage Rage
Нито ме е питала по какво искам да ми прати нещата нито нищо  Outta Joint

# 739
  • София
Внимавайте когато добавяте много адреси, защото аз изпатих днес. На 12 платих един стоп и дадох адреса на Габко, за да ми го доставят там, заради всички проблеми около МТ. Да ама не. Днес ми звъни Марина, че съм имал пратка при нея, да ходя да си я прибера? Явно англичанчето въобще не е погледнало кой адрес му давам и е пратило на регистрационния, който така и не смених.  Thinking

# 740
Внимавайте когато добавяте много адреси, защото аз изпатих днес. На 12 платих един стоп и дадох адреса на Габко, за да ми го доставят там, заради всички проблеми около МТ. Да ама не. Днес ми звъни Марина, че съм имал пратка при нея, да ходя да си я прибера? Явно англичанчето въобще не е погледнало кой адрес му давам и е пратило на регистрационния, който така и не смених.  Thinking
Продавача вижда адреса, който ти си му дал.Не може да ти види регистрационния, ако като си плащал си сложил този на Габко.
При checkout- а явно не си го потвърдил.Виж си oreder detail и ще видиш, че си стои този на МТ.Продавача няма как да си измисля или избира на кой адрес да праща.
Всъщност сега се сещам, че вижда и Пей Пал адреса, но практиката е да се праща на адреса потвърден при плащането.  Peace

# 741
Внимавайте когато добавяте много адреси, защото аз изпатих днес. На 12 платих един стоп и дадох адреса на Габко, за да ми го доставят там, заради всички проблеми около МТ. Да ама не. Днес ми звъни Марина, че съм имал пратка при нея, да ходя да си я прибера? Явно англичанчето въобще не е погледнало кой адрес му давам и е пратило на регистрационния, който така и не смених.  Thinking
Продавача вижда адреса, който ти си му дал.Не може да ти види регистрационния, ако като си плащал си сложил този на Габко.
При checkout- а явно не си го потвърдил.Виж си oreder detail и ще видиш, че си стои този на МТ.Продавача няма как да си измисля или избира на кой адрес да праща.
Всъщност сега се сещам, че вижда и Пей Пал адреса, но практиката е да се праща на адреса потвърден при плащането.  Peace

Tова изобщо не е вярно. На мен ми се случи същото. Платих 3 неща купени от различни продавачи с една транзакция (едновременно). Две от нещата си дойдоха на адреса на Габко (както трябваше да бъде), а третото дойде през Марина.

# 742
аз си сменям и регистрационния и другият адрес с адреса на фирмата, която ще ползвам, за да съм сигурна, че няма да има объркване  Peace

# 743
Всъщност сега се сещам, че вижда и Пей Пал адреса, но практиката е да се праща на адреса потвърден при плащането.  Peace

Tова изобщо не е вярно. На мен ми се случи същото. Платих 3 неща купени от различни продавачи с една транзакция (едновременно). Две от нещата си дойдоха на адреса на Габко (както трябваше да бъде), а третото дойде през Марина.
Те по тази логика могат да си пращат винаги на различни адреси.
Имам 3 различни адреса, много странно как си ги измислят продавачите.
А и нека някой, който продава в и-бей каже кой адрес вижда. Peace

# 744
Виждам адреса на купувача още преди да е платил. Но изчаквам плащането, и пращам на дреса който желае и е написал във фактурата. Така че да, вижда се друг адрес. Предполагам че е адреса зададен като праймъри постидж.

# 745
Виждам адреса на купувача още преди да е платил. Но изчаквам плащането, и пращам на дреса който желае и е написал във фактурата. Така че да, вижда се друг адрес. Предполагам че е адреса зададен като праймъри постидж.
Но все пак ти излиза адреса, за който е потвърдил при плащането ( и би трябвало да значи, че това е неговото желание).  Peace

# 746
Не знам къде и какво гледат. Страното е че адреса на Марина поне месец преди това го бях махнала като праймъри постидж. Т.е. много преди да участвам на въпросния търг. Тази блуза се бави много и питах продавачката какво става. Накрая взе че дойде, но на адреса на Марина. Аз и сложих една неутрална оценка, а тъпата продавачка взе да ми държи сметка защо. Аз и казах да не спори много, защото е можело и негативна да и сложа.

# 747
Но все пак ти излиза адреса, за който е потвърдил при плащането ( и би трябвало да значи, че това е неговото желание).  Peace

Зависи, понякога има и разминаване. Продавача е заявил друг при плащането и аз му пращам на него. Така би трябвало да са всички. Ако ми пратят на друг, направо поставям негативна оценка, без да му мисля. Смотаняци. В последно време тотално се оляха. Tired
Иначе това го споменах, само защото се чудехте продачава дали вижда и друг адрес.

# 748
  • Петрич
Не знам къде и какво гледат. Страното е че адреса на Марина поне месец преди това го бях махнала като праймъри постидж. Т.е. много преди да участвам на въпросния търг. Тази блуза се бави много и питах продавачката какво става. Накрая взе че дойде, но на адреса на Марина. Аз и сложих една неутрална оценка, а тъпата продавачка взе да ми държи сметка защо. Аз и казах да не спори много, защото е можело и негативна да и сложа.
честно казано вече се отказах да чакам от марина .махнах и адреса им от акаунта си в пей-пал .та се надявам че поне няма да излиза и този адрес за да пращат нещата ми там.имам платени неща от 21,6 но все още се съм ги получила от марина.повече няма да е разправям но  Naughty без тях.

# 749
И аз си получих най- после пакетчетата, за съжаление с неуспешни за мъжа ми покупки. То и без това рядко му купувам на него, но все неуспешно напоследък.
Едни блузон Умбро, обявен за нов, а определено носен дари с екстра- леко петънце отпред.Писах на продавача и ако не си ми върне парите за него, които никак не са малко ще му лепна негативна директно
Едни тениски, размер Л, определено уголемени и отговарящи на ХЛ/ съответно не му стават/. Тениските са тъмно синя и черна с якичка. Ако някой има интерес- с етикет са  Peace
За мен:

долнище Лонсдейл много хубаво
За бебко-
Некст
Джордж
И тази красота на Лейдибърд Отвътре е с пухена подплата, като и ушанката и е много красиво
И за баткото една яка грейка и дънки Grinning

Сменям доставчика и аз засега. Нещо напоследък комуникацията хич не е на ниво с МТ и трудно получавам инфо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт