Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 895
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Този цикъл сте го пропуснали, късно сте се сетили. Другия път повечко се постарайте. Grinning Шанс винаги има, макар и минимален.

Tristia, много се радвам, че всичко е наред. Леко бременеене на снахата и живо и здраво бебе на финала. Ти да не забравиш да се похвалиш след 8 месеца.

дунавско момиче, знаех си, че всичко ще е наред. Hug Малко остана, леко раждане. Към термин бебето вероятно ще е около 3, 500 кг, което си е чудесно.

# 106
здравейте, след около 3 години опити най - сетне тестът беше положителен.ще си имаме бебе  Party.
 .предполага се че съм в 6-тата седмица. в момента изпитвам лека остра болка в корема за около 10 мин подчти всеки ден.не знам дали е нормално???

# 107
  • София
kapmeh, при някой жени се наблюдават болки и неразположения в начална бременност.
Вашето забременяване е било проблемно. Бих ви препоръчала, за ваше успокоение, да се консултирате с гинеколога си за всяко неразположение, което ви притеснява.
Лека бременност.

# 108
Здравейте!От снощи ме мъчи възпален или притиснат нерв.Характеризира се с внезапна тъпа,но силна болка по средата на гръдния кош,чак към гърба Tired Имала съм такива оплаквания,но тогава не бях бременна и знаех с какво да си помогна.Моля за съвет какво мога да направя за да не ме боли.Нещо хомеопатично или народна медицина?Иначе се посъветвах с лекар,коментара беше че такива болки са характерни за бременността и да не се шашкам Thinking

# 109
  • София
Бубка, при мен често се получават с областта на таза.
При 2рата бременност имах схващане към края на бременността. Гинеколожката ми каза, че просто трябва да потърпя.
Мога само да ви дам съвет да се посъветвате с гинеколог. И бързо оправяне.

# 110
Благодаря за бързия отговор   bouquet Може би това се получи защото коремчето ми доста нарастна и вече нямам удобна поза в леглото,а и гледам да е добре на бебка...Все лежа така че напрягам цялото си тяло по неправилен начин.Ще попитам и гинеколога си дали има нещо което да ме облекчи в случая.

# 111
  • София
Намерете подходяща поза и за вас и за корема Simple Smile
Продават се възглавници за бременни, които можете да използвате по време на сън. А след това мисля, че и при кърмене.

# 112
Момичета, аз ще раждам секцио, следващата седмица, док така ме посъветва, че е най-добре и за двечките ни, разбира се най-важното е бебка да е добре (ако тя не реши да изпревари). От вчера ме измъчва един въпрос, може би защото четох такава литература. Мислите ли, че със секциото се променя съдбата на детето, след като не идва само на датата, на която му е предопределено?

# 113
   Не се притеснявай за такива неща относно събдата! Важното е ти и бебето да сте добре. Пожелавам ти всичко да мине ок и да ни пишеш после Hug

# 114
  • София
дунавско момиче, по тази логика всички родени преди или след термина също трябва да са с променени съдби.
Ако търсиш начин за избягване на секциото... винаги можеш да намериш. Същото важи и в обратният случай - за избягване на нормално раждане.

Пожелавам ти едно леко раждане, независимо от начина, и едно живо и здраво бебе Simple Smile

# 115
дунавско момиче, ако се роди секцио, значи така му е било предопределено. Това си е нейната съдба. Така мисля аз.  Peace

Както и да е, да мине леко и безпроблемно. Успех! Simple Smile

# 116
Здравейте!От снощи ме мъчи възпален или притиснат нерв.Характеризира се с внезапна тъпа,но силна болка по средата на гръдния кош,чак към гърба Tired Имала съм такива оплаквания,но тогава не бях бременна и знаех с какво да си помогна.Моля за съвет какво мога да направя за да не ме боли.Нещо хомеопатично или народна медицина?Иначе се посъветвах с лекар,коментара беше че такива болки са характерни за бременността и да не се шашкам Thinking

аз имах много силна невралгия, подобна на тази която описваш в 8ми месец. не можех да дишам от болка, пък какво остава да легна и да поспя  Tired три пъти ходих до болницата, че ревях от болка, но нямаше какво да направят. лекаря ми препоръча да пия Невробекс и не знам дали от внушение, но до 2-3 дни ме отпусна. посъветвай се с гинеколога си  Peace

# 117
дунавско момиче, не е ли рано в 36 г. с. да правят секцио? Може и причина сериозна да има, но пък рано е си мисля. newsm78  А за другото не се вживявай чак толкова. Човек през целия си живот върви встрани от съдбата си. В противен случай трябва да се оставиш на естествения подбор и пр. Ако се разболееш от нещо, което с минимални усилия се лекува, но ако не се намесиш ще умреш пак ли ще се оставиш на съдбата?

# 118
Здравейте момичета,
имам едно въпросче. Сестра ми мисли, че е бременна (в което всички се надяваме) след два положителни теста. Проблемът е,че днес като е отишла на видеозон не са видяли бебчо (били много рано)  Shocked На мен в 6-та г.с ми видяха сакчето. Та въпроса ми е наистина ли е възможно да не се вижда??

# 119
Здравейте момичета,
имам едно въпросче. Сестра ми мисли, че е бременна (в което всички се надяваме) след два положителни теста. Проблемът е,че днес като е отишла на видеозон не са видяли бебчо (били много рано)  Shocked На мен в 6-та г.с ми видяха сакчето. Та въпроса ми е наистина ли е възможно да не се вижда??
Може да е заченала по-късно, човекът зад ехографа или ехограффът да не е читав. Нека изчака няколко дни и тогава да си направи още един преглед.

Общи условия

Активация на акаунт