Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 896
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Ако са я гледали през корема,а не вагинално може и да не се вижда още.Все пак зависи и кога е била овулацията и колко е опитен лекаря.Най-късно след седмица вече трябва да го видят.

# 121
аз имах много силна невралгия, подобна на тази която описваш в 8ми месец. не можех да дишам от болка, пък какво остава да легна и да поспя  Tired три пъти ходих до болницата, че ревях от болка, но нямаше какво да направят. лекаря ми препоръча да пия Невробекс и не знам дали от внушение, но до 2-3 дни ме отпусна. посъветвай се с гинеколога си  Peace

Мерси rika за съвета, и на мен доки ми казаха че мога да пия невробекс.При мен също беше супер болезнено,нито легнала,нито права се издържаше...Но май се оказа притиснат нерв защото правих вчера упражнения за раздвижване и ми мина Grinning Но ако пак се появи,почвам невробекса.

# 122
а да, забравих и че се мазах с Algasan - един зелен гел  Wink

# 123
На мен на няколко пъти ми се възпалява през втората бременност седалищен нерв.Аз го оправях с упражнение като се навеждах напред и се разпъвах и паралелно съм мазала и със Фастум гел.

# 124
за съжаление при мен беше отпред, сърдечната област и нямаше какви упражнения да приложа. предполагам ви се е случвало понякога като поемете въздух да ви среже там и след това 1-2 минути да не можете да поемете дълбоко въздух защото продължава да срязва. е, при мене продължи 3 дена, не 1-2 минути  Crazy после се премести към гърба, но там по-леко го преживявах  Tired

# 125
здр моми4ета. нормално ли е според вас да имаш аксиларна температура 37,1- 37,3. поддържам я ве4е от 7 дена и даже първите  5 дни пих антибиотик( казаха ми 4е имам възпаление на яй4ниците, 4е имах и леко присвиващи  болки  ниско долу) , но като ми излезе теста положителен спрях антибиотика. още не съм ходила на гинеколог, 4акам да мине седмица от закъснението

# 126
  • София
Здравейте, настоящи и бъдещи мами Grinning
Моля, помогнете ми с някои отговори Blush По принцип идвам от "проблемно забременяване", но този месец имах спонтанна овулация и бебчо стана. Mr. Green Днес си взех кръвния тест който е 192.09 mlU/mL на 5 ден закъснение или  горе долу 17 ден от овулацията. Тези стойности добри ли са? Rolling Eyes От днес ме болят зърната-това нормално. Но имам и болки в кръста и яйчниците като при цикъл, това ме притеснява. Нормално ли е? Другата сряда съм на преглед, а до тогава разчитам на вас. Hug
Много ми е обуркано, много съм щастлива и още не мога да се осъзная Crazy

Леко бременеене на всички ! Heart Eyes

# 127
  • София
Цитат
Насочващи ЧХГ нива по време на бременността:

ЧХГ нива по седмици от първия ден на последния менструален период (ПРМ) или в гестационни седмици*:

• 3 седмици от ПРМ: 5 - 50 mIU/ml
• 4 седмици от ПРМ: 5 - 426 mIU/ml
• 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml
• 6 седмици от ПРМ: 1 080 – 56 500 mIU/ml
• 7 - 8 седмици от ПРМ: 7 650 – 229 000 mIU/ml
• 9 - 12 седмици от ПРМ: 25 700 – 288 000 mIU/ml
• 13 - 16 седмици от ПМП: 13 300 – 254 000 mIU/ml
• 17 - 24 седмици от ПМП: 4 060 – 165 400 mIU/ml
• 25 - 40 седмици от ПМП: 3 640 – 117 000 mIU/ml
• не бременни: <5.0 mIU/ml
• След менопауза: <9.5 mIU/ml

* Тези стойности са само НАСОЧВАЩИ – при всяка жена новата на ЧХГ могат да нарастват различно.

# 128
здр моми4ета. нормално ли е според вас да имаш аксиларна температура 37,1- 37,3. поддържам я ве4е от 7 дена и даже първите  5 дни пих антибиотик( казаха ми 4е имам възпаление на яй4ниците, 4е имах и леко присвиващи  болки  ниско долу) , но като ми излезе теста положителен спрях антибиотика. още не съм ходила на гинеколог, 4акам да мине седмица от закъснението

знам че някои бременни поддържат подобна Т през цялата бременност, но не мога да кажа дали това е случа при теб. най-добре пак да отидеш на лекар, посъветвай се и с гинеколог относно антибиотиците които са ти предписали. как разбраха че имаш възпаление на яйчниците, само от болката и Т ли или ти правиха някакви прегледи и изследвания? всъщност отиди възможно най-скоро на лекар, не ми се вижда яко да имаш възпалени яйчници и да си бременна...

# 129
фенка, Т в граници 37-37,4 е много характерна за началото на бременността. Аз  поддържах такава  до края на бременността. Най-доброто, което може да направиш е да се консултираш с гинеколог по-скоро. Най-вероятно не се касае за възпаление на яйчниците.

петинка, тихичко честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая и едно хубаво бебе на финала. За нивата на ЧХГ не мога нищо да кажа, но болки, подобни на менструалните са характерни за бременността. За всяко неразположение или съмнение обаче е нй-добре да се консултираш с наблюдаващия гинеколог.

# 130
  • област Варна
petinka те, че са добри, добри са. Ама ти щом си от проблемното би трябвало да си чела и чела и да знаеш, че точни изводи от кръвен тест се правят като са направени два през 48 часа. Препоръчвам ти да си направиш още един днес ли утре ли, незнам тоя кога точно си го правила.

# 131
благодаря ви моми4ета, записах си 4ас при гинеколога да видим тя какво ще каже. макар, 4е се 4удя дали не е рано да се отиде на лекар. в смисъл ако съм бременна не ли по добре да не ме преглеждат гинеколкоги4но в на4алото

# 132
  • София
Благодаря на всички ви за отговорите Hug Hug
Днес (48 часа след първия кръвен тест) отивам да направя втори тест. Моля за вашите стиснати палчета Praynig А в сряда (21.07.) съм на преглед. Според изчисленията с калкулатори на бременността съм в края на 5 седмица. Дано всичко е наред  Grinning

# 133
  • област Варна
Пожелавам ти резултат над 400 единици  newsm17 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и да се похвалиш после. Аз имам шесто чувство и смятам, че при теб всичко ще е наред.
Пък и виж каква готина мама ще си с тази розовка пижамка, няма да се даваш я?

# 134
фенка, седмица можи и малко раничко да е. Така че ако не се види нищо още не се вкарвай в някой филм. Гинекологичнияят преглед не е проблем в нито един етап от бременността.

петинка, стискам палци и аз и да споделиш резултата, че ще те мислим.

Общи условия

Активация на акаунт