Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 912
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Действай Peace

Ако е отрицателен,би могла да пробваш след няколко дни пак.

Или да пуснеш кръвен тест,най-достоверен е.

напълно подкрепям Simple Smile Дано покаже желаният резултат Simple Smile

# 151
Нищо не ти коства да направиш един тест  Hug пожелавам ти успеx и очаквания от теб резултат Grinning

# 152
При мен отчете на 17- тия ден след овулацията  Peace

# 153
  • София
A при мен теста въобще не отчете, че съм бременна.

# 154
  • София
Здравейте! Трябва да си направя преглед на очните дъна... Може ли да ми кажете дали може да нося лещи до самия преглед или трябва да съм била без през целия ден преди това newsm78

# 155
  • София
нищо не ти пречи тествай се - ако имаш редовен цикъл ще отчете със сигурност при нередовния цикъл понякога дава грешки щото не знаеш със сигурност датата но пробвай така или иначе тест ще ти е необходим - кръвния е най-сигурен, но и скъп пък и да те боцкат newsm78  успех и дано да те зарадва резултата Wink

# 156
Незнам дали е тук мястото за въпроса ми , но все пак..ще попитам...Хубаво ли е да с епие витамин Е аз не съм бременна,но четох,че е хубаво за гъдите,за разтежа им  и т.н.

# 157
При уловие, че цикъла ти е нередовен, но знаеш предполагаемата дата на зачеване / тестът вече би трябвало да отчете.

# 158
Е, за растежа им не знам. Такова  нещо не съм чувала, но витамин Е преди и в ранна бременност не е лошо да се пие. Трябват обаче почивки. Той подпомага фертилността, а и освен това пази от ранни аборти (разбира се не на 100%). Аз в начална бременност пих по съвет на сестра ми и гинеколозите в тяхната болница (сестра ми е анестезиолог) и по съвет на личния ми гинеколог.

# 159
И аз знам за витамин Е, че подпомага женската полова система. За растеж на гърдите не знам, но то е в тази област, така че може и да има смисъл... Thinking  Аз иначе също съм пила в съвсем начална бременност, но само за няколко дена и то през ден.

# 160
Момичета, от вчера ме почнаха болки в кръста, дали е нормално за моите седмици?
Болката е постоянно и тъпа, понякога ме боли само от едната страна, понякога от другата , понякога и от двете.Изобщо дали е кръст?Опасявам се да не са бъбреци, но път болката е ниско долу, съвсем търпима е но доста неприятна.

# 161
  • София
Мари, и моите болки в таза започнаха някъде там или може би малко по-късно.
Ако ви притеснява нещо, консултирайте се с гинеколога си. Иначе... търпение Simple Smile

# 162
AnMary , благодаря ти за бързият отговор  bouquet

# 163
  • Сливен
Здравейте,искам да попитам,поразчистила съм се у нас,ще ми повреди ли използването на много препарати,тъй като нормално е да ги вдишвам,все пак чистя с тях...Белината вреди ли много,казват ми,че била силна

# 164
  • София
Аз чистех. Използвайте предпазни домакински ръкавици. Ако миризмата ви пречи сложете някаква маска.
Последното ми голямо чистене на банята с много препарати беше в 7ми месец.

Общи условия

Активация на акаунт