Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 916
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
На мен ми се гадеше от всякакви препарати.Маската не ми помагаше да не усещам миризмата,единствено ако сложех малка хавлиена кърпа на носа си не усещах.

# 166
  • Сливен
Благодаря за отговорите  Hug

# 167
И аз съм чувала,че са вредни,но аз си чистех.Използвах задължително ръкавици

# 168
  • Пловдив
Здравейте!
Бременна съм в 26г.с. Тези дни не ми беше много добре - беше ми отпаднало, на моменти ми се виеше свят и много ми се спеше. Отдадох го на ниско кръвно, защото принципно съм си с ниско. НАливах се с течности и днес съм по добре. Така и не можах да намеря нормален апарат за кръвно, за да го измеря. Притеснява ме дали не е било виско?  newsm78  А какви са симптомите на високото?
Ще ви бъда благодарна   bouquet

# 169
От високо кръвно няма да ти се спи. Всеки го чувства по различен начин. На мен при високо кръвно ми тече кръв от носа, гади ми се и ме боли главата. А това, което описваш са нормални симптоми на бременността Simple Smile

# 170
  • София
^слънчо^, във всеки случай не ти се спи при високо кръвно.
Аз качвам кръвното рязко, при това усещането е като краткотрайно завиване на свят. Винаги имам силно главоболие, понякога шум в ушите, но не много често.
Кръвно мисля могат да ти премерят и в някоя аптека.
Сега вече е доста топло навън, да не кажа горещо. Ако излизаш задължително си носи вода.
Преди и след като родих дъщеря ми имах ниско кръвно. (По време и на двете бременности обаче бях с високо кръвно.)
Случвало ми се е като я взимам от градината лятото едвам да долазя до там, заради ниското кръвно. Започнах обаче да си нося малка бутилка минерална вода и да се наливам.

# 171
Слънчо, във всяка аптека ще ти измерят кръвното. Ан Мари ти е казала вече.

# 172
здравейте на всички майки и бадещи майки
имам въпрос бремена съм в втората седмица ходих на преглед но  гинеколога ми каза че нищо не се вижда  и има вероятност от извън маточна бременост а в листа ми пише В матката се скенира кръглаа схонегативна сянка с диаметър 3мм и след това ми пише ранна вътрематочна бременост и еднометриална реакция. Аз много много не го разбрах за това искам да ви попитам има ли място за притеснения или си внушавам? и какво значии ендометриална реакция?

# 173
  • Морска приказка
Нещо не разбрах. Как тека си бременна във втора седмица. Как броиш седмиците. И както подозирам  си в много ранна седмица за да може да се види добре каквото и да било.

# 174
ами даже си мисля че трябва да съм в 3 но лекаря ми каза че е много рано даже не мии каза в коя може да съм каза ми само яе имало плодно сакче питаме дали ме боли корема и аз му казах да и той ми каза кога ти е послената менст. казах му той ми каза че нещо не отговаря на това което виждаа или не се развива или ще го изхвърли рганизма ми после ми каза елаа след 15 дни и каза ако имам болки веднага да отида в болница каза яе се самнява за извън маточна , а в листа друго пише

# 175
Като за начало, може ли да споделиш датата на ПРМ или пък вероятната на зачеване на бебето?  Peace
Защото втора г.с. се пада преди закъснението на цикъла.

# 176
19.06.2010 датитее на зачеване са две едната ее 25 другата е 28

# 177
По ПРМ си в 4 г.с. и 6 дни.

Всъщност е рано дасе види нещо.
Иди около 7-ма г.с.

# 178
  • Морска приказка
magilita нещо пак изчисленията не ми съвпадат. Кажи кой ден е бил първият от МЦ, не последния, и как изчисли кога е зачеването  newsm78 По тов а, което пишеш излиза, че си заченала почти веднага след цикъла.

# 179
първия е 19.06.2010

Общи условия

Активация на акаунт