Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 917
  • 745
  •   1
Отговори
# 180

Да и по него се пада, че си в 4 г.с. и 6 дни
Т.е. почти в пълни 5 г.с.

# 181
  • Морска приказка

И толкова рано доктора неможе да види почти нищо Peace, освен ако апаратурата му не е много добра.
Най-добре иди към 7 г.с.както  ти каза Гос`жа Мафани да може да видите и сърчицето  Peace

# 182

И толкова рано доктора неможе да види почти нищо Peace, освен ако апаратурата му не е много добра.
Най-добре иди към 7 г.с.както  ти каза Гос`жа Мафани да може да видите и сърчицето  Peace

И пак и пак.

magilita, с вагинален ехограф ли те гледа?

# 183
да той само ми каза че времето не съвпада и както казах ми каза че има образувано сакче но го вижда катоо сянка 3мм и каза че вариянтите са 3 извънматочна , спонтанен аборт или просто ще се развие но  нишо не виждал да отида след 15 дни

да с вагинален

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 00:42 от AnMary

# 184
Ами лекаря правилно ти е казал да идеш след 15 дни.Сега най-много да се види някакво натрупване в матката,но не и плоден сак.
Спокойно изчакай и дано да е това което желаеш.

# 185
дано наистина само тази ендометриалнаа реакция ме притеснява

# 186
  • Пловдив
дано наистина само тази ендометриалнаа реакция ме притеснява

Това може да е просто термин със значение, което не е притеснително, както на пръв поглед.

# 187
интересното е че ми казва че може да е извън маточна а в листа ми пише че  вътре в матката  се вижда сянка което не ми се върза

# 188
интересното е че ми казва че може да е извън маточна а в листа ми пише че  вътре в матката  се вижда сянка което не ми се върза
Ами и аз така отидох по-рано на видеозон и имаше само натрупване в матката.АГ ми каза че има вероятност от извънматочна и ако прокървя веднага в болницата.Така че явно се чувстват длъжни когато не виждат нищо да те предупредят за собствено успокоение, аз до този извод съм стигнала.
Но след като се вижда нещо в матката изчакай малко и спокойно,нищо не зависи от теб,трябва време.

# 189
след това всичкоо нормално ли се разви

# 190
Аз ходих за пръв път в 5-та г.с. и се видя плоден сак, а в 8-ма г.с. и сърдечна дейност. Изчакай малко както ти е казал лекаря. Дано всичко е наред.

# 191
Съвсем не е задължително в 4 г.с да се види сак, макар моя тогава да го видяха. Аз не разбрах как така няма нищо в матката и се съмнява за извънматочна пък после в матката имало сакче ама го виждал като сянка. Той ли нещо не бива или на мен трябва да ми обеснява като на четири годишен?  newsm78

# 192
Аз пак с едно въпросче.
Днес имаше един период от време в който имах позиви за уриниране буквално на 10минути?А казват, че честото уриниране е нормално за първото и последното тримесечие?
Аз съм в почти 20г сед и се чудя на  какво може да се дължи?

# 193
  • Сливен
Аз като се съмнявах,че съм бременна,съм била 3-4 седмица и отидох на гинеколог и ми каза,че не съм,гледа ме с вагинален,даже ми каза,виждам,че скоро ще ти дойде Laughing Така,че нормално е да не се види. В 5та пак отидох,вече със закъснение 4 дена,видя,ама не беше сигурна и ми каза да отида след 4 дена,за да разбере със сигурност. Нормално е да не се вижда в началото. В 6-7 седмица ще се види със сигурност Peace

# 194
при мен се видя в 5 седмица, в 6 вече имаше и сърдечна дейност - изчакай още малко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт