Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 936
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Съвсем не е задължително в 4 г.с да се види сак, макар моя тогава да го видяха. Аз не разбрах как така няма нищо в матката и се съмнява за извънматочна пък после в матката имало сакче ама го виждал като сянка. Той ли нещо не бива или на мен трябва да ми обеснява като на четири годишен?  newsm78

незнам и аз не го разбрах да ви  кажа но се уплаших и то   достаа , първо ми казва извън маточна може да е след това ми пише вътре маточна като вариянти

# 196
  • Велико Търново
mari:) не мисля, че е нещо притеснително, ако е само често уриниране. При мен така беше през цялата бременност.

# 197
Аз през цялата си бременност все бях в тоалетната Simple Smile

# 198
Момичета, благодаря за отговорите Hug
При мен ходенето не е чак толкова често, просто около два часа беше през 10мин.Може и бебето някак си да се разположило за момента и на това да се дължало.
Аз отидох на лекар някъде около 5гс , видя се съвсем малък плоден сак, после отидох след две седмици и чухме сърдечна дейност.

# 199
Имам един въпрос момичета!От няколко дена имам по-чести контракции.Преди това бяха към 5-6 на ден средно,а сега са двойно повече.Неболезнени,несвързани с физическо напрежение,появяват се дори като съм легнала или дремя,минават за секунди.Пия магнезий.Та въпроса ми е до колко контракции на ден е нормално да имаме(особено в 7я месец) та да не се шашкам Sick И как се разбира ако контракциите са от ония-опасните Thinking

# 200
bubka:) , щом не са болезнени, не са придружени с болки в кръста и не са регулярни е добре!Явно организмът се подготвя, все пак вече не си далече от термин.
Опасните контракции както казваш, са регулярни и болезнени, но ако все пак се притесняваш , че се увеличават се консултирай с док.

# 201
  • София
bubka:), подготвителни са вашите.
Онези "опасните" са болезнени, не траят секунди, както е написала mari:) може да се появи и болка в кръста.

# 202
Ох,благодаря ви много за бързите отговори HugЧетох за подготвителните че са нерегулярни,можели да продължат няколко часа.Но пусти страх и притеснение.Досега не ме плашеха контракциите,дори не се и вглеждах много,приемах ги за част от ежедневието...Ама сега колкото напредвам,по се притеснявам.На доки не искам да звъня все още,че много ми стана да го тормозя Tired Просто не знаех колко контракции се приемат за нормални.Засега ще се наблюдавам да нямам болки.

# 203
  • София
bubka:), за ваше успокоение направете консултация с гинеколога си. Могат да ви направят запис. На него ще се отче има ли контракции, какъв е интензитета им и т.н.

# 204
Благодаря AnMary  bouquet ,ако и днес имам чести контракции,така ще постъпя.Поне да съм спокойна.

# 205
  • Стара Загора
Здравейте!Имам нужда от съвет!Значи цикълът ми по принцип е редовен на 28дни!Миналия месец ми дойде на 25-ти зацапа ми първите 2 дни и спря отидох на доки и ми изписа да пия дуфастон от 16 до 25ден.Свърших с приема му в понеделник,но вчера трябваше да ми дойде,направих си тест и за мое съжаление беше "-".Та въпроса ми е от дуфастона ли ми закъснява или просто теста греши!

# 206
Не би трябвало да е от Дуфастон-а, макар че е възможно. Може и теста да отчита грешно резултата. Просто посети гинеколога си.

# 207
  • Хасково
Здравейте момичета, за първи път пиша тук,и незнам дали е в правилната тема, но искам да ви питам нещо. Последната дата на менструацията ми беше на 15.06.2010 на 07.07.2010 приятеля ми сварши в мен. Трябваше да ми дойде към 13-15.07. но вече повече от 10 дни ми закъснява, до сега не се е случвало никога такова закъснение. На 19.07 си направих тест и беше отрицателен. Симптоми за бременност почти нямам, само корема ми е подут и усещам леко придърпване на яйчниците, и уплътняване в гърдите, но без болка. А винаги преди цикъл гърдите страшно много ми се подуват и болят. Въпроса ми е дали е било рано за теста и кога да направя втори за сигурен резултат. Благодаря ви предварително.

# 208
Вече може да направиш втори тест. Не е било рано за първия тест, но понякога се случва съвсем в началото теста да не може да отчете положителен резултат.

# 209
Здравеите!!!
И аз да попитам нещо.Бременна съм в началото на 9 месец.Досега не съм имала проблеми с мизследванията , но от миналия месиц доктора ми повтаря че не ми достига желязо.
Изписа ми хапчета и сега ги пия.
Някои имал ли е такав проблем и как се оправи с него?
На кои храни наблягахте и колко е опасно това.
Благодаря ви предварително!!!!!!!!!!! Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт