Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 54 002
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
Момичета Благодаря ви за бързите отговори Hug, но за съжеление вчера ми дойде цикъла Sad нищо другия месец, вече ще знам че ще мога да разчитам на вашата подкрепа Simple Smile
Относно по ранното раждане моето секцио го направиха 10 дни преди термина и всичко беше ок с бебето, аз исках да го вадим по рано, но лекарката ми каза да полежа малко в болница за да изчакме бебето да не вземе да стой в кувиос и съм и Благодарна за което, така че предпочитам при друг доктор отколкото по рано раждане, незаменими хора няма.

# 241
ангелска любов , наистина е възможно да ти е тогава овулацията и моята е много късно (близо на 30-я ден) , само,че моят цикъл е по-дълъг.
Цвети90 , никой не спори с теб само дето ти си имала вече закъснение, а авторката на въпроса още не. Wink
tzvetihc , пожелавам ти другия месец да видиш 2 чертички.

За раждането - моето беше предизвикано,НО защото преносвах(малко) и лекарят прецени,че така е  по-добре в моето състояние.Ако е само заради отпуската му,аз не бих се съгласила.

# 242
Искам да Ви попитам за плюсовете и минусите на предизвиканото раждане , лекарят ми твърди , че за негово и мое удобство е по-добре да си изберем дата , но той излиза в отпуска и иска да стане 15 дена преди термина . Не е ли прекалено рано , кога е нормално  ?

това не е сериозно, което казваш, какво значи за негово и твое удобство, най-важно е детето в крайна сметка. и как така лекар си позволява да предизвика раждане само заради отпуската си?!!? Shocked  Naughty
минусът на предизвиканото раждане е много голям - детето просто не е готово, което носи доста рискове за неговото здраве! и ако няма медицински причини, които го налагат, просто е безумно да се прави, най-вече заради нечие удобство. че и дата щял да насрочва... изчакай си детето, когато е готово само ще тръгне да излиза, аз преносих 14 дена и лежах в болница последните 5 дни и никой лекар даже не си е направил устата да предизвиква раждане. даже им се примолих в един момент, защото откачах вече, но те отсякоха че щом детето е добре и не се налага, ще чакат да започне естествения процес. както и стана.
почети малко в интернет какви са рисковете от изваждане на детето преди да е готово за това и сама ще си отговориш на въпроса  Peace

# 243
цветич, ще стискам палци другия месец да видиш заветните две чертички.

adi_v4, честито и леко бременеене. Hug

# 244
Оооо, какво виждат очите ми Laughing.
adi_v4, честита ти радост, мила Hug!

tzvetihc, имаш стиснати палци и от мен Hug!

# 245
Благодаря ви момичета.  Hug Hug Hug

# 246
Момичета, знам че е нормално по принцип, ама нещо ми се вижда много рано подновяването на сутрешното гадене! При мен от 1 седмица всяка сутрин ми е лошо и ми се гади преди закуска, след закуска, и изчезна след обяда.... #Crazy ooooh! Знам, че изчезва след първите месеци и се подновява едва края на бременността! А аз далеч не съм на края!  Rolling Eyes
С първата бременност се появи едва към 9-ия месец...

# 247
Лурдес, правила няма. На мен не ми се е гадило нито в начална бременност, нито в края. Това и при двете бременности. Нормално е състоянието ти. Неприятно, но...

# 248
  • София
Лурдес, при първата ми бременност имах сутрешно гадене до към края на 2ри месец. След това не. При втората пък обратно, след 7ми месец.

# 249
  • софия
Момичета благодаря ви  bouquet, ние пробваме едва от този месец и затова не съм се обезкуражила и знам че всичко ще е ок Praynig
На мен нито един път не ми е ставало лошо и не мога да изкажа мнение, но затова съм си имала други екстри #2gunfire

# 250
  • Пловдив
Момичета здравейте,имам въпрос,в 12г.с. съм и от три дни имам много силно главоболие,събуждам се с главоболие и заспивам с такова.Лекарят ми каза,че е нормално,кръвното ми е нормално,до ниско,не смея да пия каквито и да са лекарства.ИМАМ ЛИ АЛТЕРНАТИВА.

# 251
Главоболието може да е от ниското кръвно,пий повече течности.Айрян със сол действа доста добре.Иначе можеш един парацетамол да изпиеш,ако е нетърпимо положението

# 252
  • В кошера...
Здравейте, включвам се между вашите редици. Прочетох две три странички назад. Ади, и при мен излиза като при теб 9 седмици и четири дни. Честитя на всички, които ще стават мами.
На мен ми е много лошо, гадене, безсилие и леки болки даже и кръста ме боли.  Първата бременност бях така до средата на 4-тия месец и сега сама си стискам палци да е пак така и да ми мине скоро.
Има дни, в които не мога да се вдигна от леглото - много ми е ниско кръвното, но айрян с много сол или кола /рядко/ малко помагат. Ако не ги върнете, де.
Вчера помислих, че пак съм с анемия, понеже преди година бях и знам какво е чувството. Направих изследване. Хемоглубина ми е 109, но докторът каза, че съм си екстра. Не се чувствам така, но това е. Оплаках ви се, благодаря! Леко бременеене на всички!

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 21:59 от medunka

# 253
Здарвейте Мами. Днес бях при моята лекарка и тя ми каза да си направя бx скрининг във фемина. Може ли няко да ми каже - това ранен скрининг ли е - че трябва да си запиша час

# 254
11-13 г.с. е ранен скрининг.

Общи условия

Активация на акаунт