Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 944
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Исма и аз да попитам нещо: Повръщали ли сте горчив жълт сок, вместо храна и нормално ли е? Тази сутрин ми се случи и съм леко притеснена. Благодаря ви за отговора предварително.  Hug

# 601
  • София
Ако не си яла нищо преди това си повръщала стомашни сокове, те са жълтеникави и не са с неутрално пх като слюнката, затова се усещат сякаш ти изгарят гърлото Peace

# 602
Исма и аз да попитам нещо: Повръщали ли сте горчив жълт сок, вместо храна и нормално ли е? Тази сутрин ми се случи и съм леко притеснена. Благодаря ви за отговора предварително.  Hug

Спокойно, мила! Повръщала съм тази гадост и то много. Sick Особено втората бременност, защото по-малко имах апетит вече като знаех така или иначе какво следва след ядене сутрин. Whistling

# 603
  • Варна
Здравейте , интересува ме  какво се третира нарушението при интимна пигментация ?
Моя приятелка сподели ,че рязко е потъмняла след раждане ,което ме озадачи .

Доколкото знам потъмняването започва още през бременността и продължава още известно време след раждането, след това минава от само себе си. не се третира с нищо.
НО ако твърдиш че приятелката ти е потъмняла СЛЕД РАЖДАНЕТО, може би се касае за някакъв проблем и нека се посъветва с лекар. Peace

# 604
  • София
Днес ми е първият ден от 7 г.с. и за първи път бях на лекар. Установи сърдечна дейност и всичко друго си е на мястото, но оказва се, че е само 6 мм. и отговаря на на началото на 6 г.с. Трябва ли да ме тревожи това? Аз съм ужсно притеснена, де. Овулацията ми не е била късна, защото изпозвах тестове за нея. Моля някой, на който му се е случвало, да сподели.   

# 605
  • София
usagi, винаги има процент "апаратна" или "лекарска" грешка.
Винаги можете да направите консултация при друг специалист, с добра техника. Никой лекар обаче не може да даде 100% гаранция, че ще измери точно.
Мисля, че няма от какво да се притеснявате.

# 606
Днес ми е първият ден от 7 г.с. и за първи път бях на лекар. Установи сърдечна дейност и всичко друго си е на мястото, но оказва се, че е само 6 мм. и отговаря на на началото на 6 г.с. Трябва ли да ме тревожи това? Аз съм ужсно притеснена, де. Овулацията ми не е била късна, защото изпозвах тестове за нея. Моля някой, на който му се е случвало, да сподели.   
Не се притеснявай,при мен и двата пъти в началото на бременноста бебетата бяха по-малки понеже правя малко по-късна овулация.Накрая се родиха №1-3.650кг.  №2-4.340кг.

# 607
  • София
AnMary, gardenia1979 благодаря ви! На толкова неща се начетох във форума, че по-добре да не ги бях чела. Сега ще чакам...

# 608
  • софия
usagiПрез цялата бременност има моменти в който бебе ще е или по напред или по назад но когато всичко е в нормите не трябва да се тревожиш. И аз като теб много се тревожих и сравнявах, но всеки бебок си е специфични  особености. Внимавай какво четеш спестяваи си неприятните и натоварващи неща. Това е съвет от мен желая ти успех Hug

# 609
Аз отново влизам с въпросче.Тази сутрин се събудих със страхотно гадене, повърнах, леко съм разхлабена, цял ден ми е лошо и отпаднало, предполагам , че е досадният летен вирус, тъй като майка ми беше със същите симптоми преди дни.
Какво се взема в такива случаи?Док ми изписа по телефона някакви прахчета, които не мога да намеря в нито една аптека.

# 610
аз бях така преди месец и от жк ми казах - ентерол, лимонов сок и препечен хляб.

# 611
E.L. , благодаря ти за отговора Hug
А парацетамол мога ли да вземам ако вдигна температура?Гледам , че сега е 37,2 , но все още няма да я смъквам.

# 612
Можеш, но 37,2 си е в рамките на нормалното дори и за бременни. Изключваш разхлабващите храни от менюто. Дано бързичко ти мине. Можеш да си пасираш и варен ориз с печена ябълка и пюре. Вкусно е и го дават при разстройство.

# 613
Raffaella Sanzio , благодаря и на теб за отговора!
Освен , че ми е леко лошо май други симптоми нямам newsm78.

# 614
  • София
На мен ми бяха разрешили по един парацетамол на ден, аз си го делях на 1/2.
Попитах лекаря си дали можеш да пиеш Осцилоскокцинум. Лимонов сок, витамин С.
Аз бях болна (хремава) през 2рата си бременност, изписаха ми сироп на Тайс.
През 1вата изкарах и грип, но вече не помня как ме лекуваха.

Общи условия

Активация на акаунт