Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 098
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
SlunchoO, и на мен обикновено ми се случваше в първите месеци, след като спра противозачатъчните цикълът ми да закъснява. Защото моят по принцип си е през повече дни, а хапчетата ми го скъсяваха. И аз имах кисти, които се бяха изчистили от хапчетата и не са се появявали след това. Но само лекар може да прецени каква е ситуацията при теб. Недей да разчиташ на диагнози от приятелки или форуми. Ако се притесняваш много, звънни на лекарката си и я помоли да ти изтегли часа за по-скорошен ден.  Hug

# 676
samarjil  Благодaря ти  Hug и на мен ми се искаше да отида по-рано, но няма по ранен час. Ще дочакам четвъртък и ще видим какво ще правим по нататък. 

# 677
SlunchoO,при мен след 4 годишно продължително лечение на кисти,с какви ли не медикаменти се стигна до операция.Организма ми в един момент просто не възприемаше и не се повлияваше от никакъв вид лекарства.4 месеца след операцията бях бременна и знам,че тя беше за добро.
Пожелавам ти много късмет и хубави новини Hug

# 678
  • София
Аз също дълги години пих противозачатъчни. (не съм имала медицински проблеми) Спрях хапчетата и правихме опити за бебе няколко месеца, но не успях да забременея.
А съм чувала, че след противозачатъчни се забременявало лесно и бързо.

# 679
Благодаря ви момичета за подкрепата, ще пиша пак когато имам някакви резултати. Надявам се скоро да ви се похваля. Наистина е по лесно когато кажеш притесненията си  Hug  Blush  Praynig

# 680
Здравейте на всички! Peace

имам няколко въпроса, и искрено се надявам някой да може да ми помогне.

Четох на доста места за ранните симптоми на бременност, и като че ли това което се случва с мен в монента е доста сходно.

Преди 8-9 дни започнаха да ме болят гърдите и зърната ми станаха много чувствителни, от 4-5 дни имам нещо подобно на менстуални болки, но по различни като усещане (мисля, че на различно място), подобни са на спазми.
През деня около следобед и привечер, даже понякога и вечер ми се гади и вие свят.
Закъснява ми вече 2 дни, и мисля ако и утре не ми дойде да правя тест.

С приятеля ми реално сме имали един акт миналия месец когато е свършвал в мен. И то е било дни преди овулацията.
Какъв е реалният шанс да съм бременна? Не знам дали не си внушавам просто някакви неща, защото така или иначе преди цикъл гърдите ми стават чувствителни и имам силни менструални болки...а и закъснението може да бъде обяснено.

Ако все пак имаме  EFP .... от около 3 месеца той има стафилококи които лекува, вече са в доста слаба форма. А аз имам слабо течение (което моят доктор ми каза че е просто един вид липса на лактобацили)...профилактично се лекувам с хомеопатични глобули ФитоВаг. Притеснявам се дали би имало последствия за детето..... Neutral Face

съжалявам ако звуча малко нелогично и притеснено...  

# 681
иди на гинеколог, той най-добре ще ти отговори на въпросите  Peace

# 682
  • София
Момичета, кога се ходи на фетална морфология? До колкото знам има ранна и по-късна. Моля, някой да ме осветли. Предварително благодаря!!

# 683
  • София
10-13 седмица, после 18-20, после 32 Peace

# 684
  • Варна, Шумен
Бременна съм може би около 5-6 г.сед. още не съм ходила на преглед, миналата седмица видях двете чертички. От два дни усещам особено пъпа си все едно леко ме предърпва и незнам нормално ли е това. Моля за вашето мнение ако някой е усещал подобно нещо да сподели, ще съм ви благодарна.

# 685
  • София
Според мен е рано за такива усещания. С 2рата бременност нямах такива, но при 1вата да. Но в доста по-късни месеци, може би към края на 2рото тримесечие.

# 686
Здравейте! Май аз само тук си пиша, след като на другите места никой не ми обраща внимание! Сега се завърнах от хубава 3-дневна почувка на Китен и веднага се включвам във форума.
Моля, ви и тук ( тъй като ме ни помогнаха на другото място) тъй като гледах къде ли не, и на търсачката и нищо не ми излезе, може ли някой да ми каже къде се намира темата за " белият списък на докторите във Варна"???? Не мога да го открия! Само на черния попадам!
Много ще съм ви благодарна!  Rolling Eyes

# 687
# 688

Ако все пак имаме  EFP .... от около 3 месеца той има стафилококи които лекува, вече са в доста слаба форма. А аз имам слабо течение (което моят доктор ми каза че е просто един вид липса на лактобацили)...профилактично се лекувам с хомеопатични глобули ФитоВаг. Притеснявам се дали би имало последствия за детето.....
Здравей, доколкото зная, хомеопатията не е противопоказна при бременност. Много жени забременяват с течение и имат такова до края на бременността. Но на другите ти въпроси трябва да отговори лекар, успех!   bouquet

# 689
Момичета, кога се ходи на фетална морфология? До колкото знам има ранна и по-късна. Моля, някой да ме осветли. Предварително благодаря!!

Аз ходих в 12 седмица, после голяма фетална в 23 седмица бях - тогава ми каза моя доктор да отида. Друга нямам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт