Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 54 007
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • София
sandrita_0711, била съм на ФМ при Димитрова от Фемина. Добра е. Марков също е добър лекар.

# 436
sandrita,  наличието на кистички все още не означава проблем, нито 100% гаранция, че детето е увредено. Вероятно всичко ще е наред, но ще преминете през курс на лечение след раждането. Стискам палци и ти желая успех. Дано всичко е наред, а ти да пишеш после.

# 437
искам да попитам дали някой е пил кефир по време на бременност?Интересува ме дали може да се пие и дали не пречи javascript:void(0);

# 438
Не съм пила ,но в кефира процента алкохол е многооо малък...етиловия алкохол е до 0,88% ,като се има в предвид ,че бирата е с 4,5 % алкохол.Едва ли една чаша ще навреди толкова,пък и това си е един вид млечна напитка  Peace

# 439
V srqda sum na pregled pri d-r Markov,togava veche shte mi kajat vsichko na 100 % Hug

# 440
  • София
sandrita_0711, пишете на кирилица.

Пожелавам всичко да е наред. Марков е добър специалист.

# 441
Здравейте, предполагам че съм бременна между 3та и 5та седмица, не съм ходила още на доктор.При ходене ме наболява корема, не е ниско долу, затова казвам корема.Може ли това да е проблем?Вие чувствате ли подобни неразположения в началото?

# 442
Аз болки в корема не съм имала, беше леко като подут, но усещах по-скоро леко придърпване в областта на яйчниците.

# 443
Имаш ли положителен тест?
Ако да, е възможно леко да те наболява в областта на яйчниците, гърдите ти да са подути, да ти се гади, да ти се спи, това са все симптоми за бременност.

# 444
Да, теста е положителен, имам напрежение в гърдите, още гадене нямам, сигурна съм че съм бременна.По-скоро ме притеснява дали всичко е наред, както казвате имам придърпване тук там и лека болка при вървене както ви казах,която ме притесни.

# 445
Да, теста е положителен, имам напрежение в гърдите, още гадене нямам, сигурна съм че съм бременна.По-скоро ме притеснява дали всичко е наред, както казвате имам придърпване тук там и лека болка при вървене както ви казах,която ме притесни.
Посъветвай се с лекар тогава, ние можем само да гадаем.
Успех  bouquet

# 446
  • ул. "Мечтание"
В Тина Киркова има ли спешен кабинет, в който мога да отида да ме видят? (ако има къде се намира?)
АГ-то ми не е тук, а имам едни неприятни болки, които малко ме тревожат.

# 447
  • Варна
+

Иди на лекар, леки болки е нормално да имаш, но да са свързани с ходенето - това не е от обичайните симптоми на бременността.

# 448
Не съм имала такива болки.
Отиди на лекар.

# 449
  • софия
Нощни очи, защо ти е спешен кабинет където и да отидеш ще те прегледат, разбира се срещу заплащане и в Шейново може да отидеш, НО ИДИ Hug

Общи условия

Активация на акаунт