Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 954
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
~EL~, Raffaella Sanzio ви е насочила към здравния справочник на форума. Ето една тема за София - Водно раждане в София
Ето и от сайта на бившата Тина Киркова - http://1agb.com/page/single/id/45

Предполагам, че инфо за записване ще можете да получите на място.

# 571
Момичета, задължително ли температурата трябва да е над 37 при наличие на бременност, ами ако е 36,8  newsm78 при вас какви стойности имаше в началото

# 572
# 573
на мен си ми беше нормална през абсолютно цялото време. е, вярно че не съм си я мерила всеки ден, но не съм минавала 37 със сигурност.

# 574
Не е изобщо задължително бременната да има температура  Peace аз нямах  Mr. Green

# 575
Този въпрос го срещам не веднъж - защо мислите , че температурата на бременната трябва да е по-висока newsm78
Температурата е по- висока по време на овулация Peace

# 576
  • област Варна
Базалната температура е по-висока, базалната. Тая, която се мери в дупето. Ама пусто не четат хората и не се изразяват правилно. И трябва да се задържи висока след овулацията почти до третия месец, защото ако вземе да ти пада около деня на очакваната менструация е много вероятно да ти дойде. Прогестерона е виновен за цялата тая работа, пък на него му викали топъл хормон, `щот покачвал температурата, ама за неразбралите пак да повторя - Базалната.
И не е нужно да е над 37, може да е и 36,9. Важно е да има поне 3-4 десети разлика между тая преди и тая след овулацията.

# 577
Незнам на мен ли обясняваш, ама аз бях 7 месеца с термометъра в дупето всяка сутрин и с тефтера до възглавницата. Mr. Green Знам за какво става въпрос Peace

# 578
  • Варна
Здравейте!
Аз съм в Стара Загора от скоро и си търся гинеколог, с който да изкарам цялата си бременност (дай боже да не се налага да го сменям). Спрях се на д-р Денка Енчева и планирам другата седмица да отида при нея. Бременността ми я диагностицирана от друг лекар, за жалост няма възможност да ме поеме, защото е далеч, така че се надявам да извадя късмет с д-р Енчева. Малко съм уплашена, защото ми е първа бременност, семейството ми е далече, а тук сме само с мъжа ми, който пък не е Българин, така че на практика съм сама в Стара Загора и няма кой да помоля за съвет относно лекарите, болниците... нищо  Sad Моля ви, ако имате някакви съвети и коментари относно д-р Енчева и МЦ Ависта (разбрах, че кабинета й е там), споделете ги  smile3521 Благодаря предварително на всички!

# 579
Здравейте!
Аз съм в Стара Загора от скоро и си търся гинеколог, с който да изкарам цялата си бременност (дай боже да не се налага да го сменям). Спрях се на д-р Денка Енчева и планирам другата седмица да отида при нея. Бременността ми я диагностицирана от друг лекар, за жалост няма възможност да ме поеме, защото е далеч, така че се надявам да извадя късмет с д-р Енчева. Малко съм уплашена, защото ми е първа бременност, семейството ми е далече, а тук сме само с мъжа ми, който пък не е Българин, така че на практика съм сама в Стара Загора и няма кой да помоля за съвет относно лекарите, болниците... нищо  Sad Моля ви, ако имате някакви съвети и коментари относно д-р Енчева и МЦ Ависта (разбрах, че кабинета й е там), споделете ги  smile3521 Благодаря предварително на всички!

Питай за отзиви тук Peace

# 580
VSD ходя при доктор Иванова в Ниа мед, доволн съм, Друг доктор ,който обожавам е дп. Главчев, кабинета му е на центъра.

# 581
  Здравейте, някой има ли представа колко често е нормално да хълца бебето в края на 7-мия месец от бременността? Тези дни моя бебок хълца и сутрин и вечер за около час, това не е ли дълго време? Нещо се притесних да не би аз да му предизвиквам с някаква храна или незнам и аз newsm78 Thinking

# 582
Ти как точно разбра, че хълца  newsm78

# 583
  • Варна
 Здравейте, някой има ли представа колко често е нормално да хълца бебето в края на 7-мия месец от бременността? Тези дни моя бебок хълца и сутрин и вечер за около час, това не е ли дълго време? Нещо се притесних да не би аз да му предизвиквам с някаква храна или незнам и аз newsm78 Thinking

Не би трябвало да е притеснително, и моето често хълцаше в края на бременността, според мен когато пиех нещо студено. Обаче сега като се роди, пак често си хълца.  Laughing

Ти как точно разбра, че хълца  newsm78

Усеща се. Wink

# 584
  Хексе, мерси за бързия отговор. Замислих се, че тези дни пия доста студена вода, сигурно това е увеличило Embarassed И преди съм го усещала,но за по 5-10 мин, и сега толкова време ми беше странно Peace Благодаря отново  bouquet
   VansiPansi , усеща се, като е по-малко е съвсем леко пулсиране, но сега като се е разхълца се вижда и леко подскачане на стомаха Grinning

Общи условия

Активация на акаунт