FarmVille - 28 тема

• 35 314
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Зяповядайте един среднощен подарък 2ФВ. http://partners.socialvi.be/partners/config/6411626cd4898b0d37e1 … ;network_user_id=  На края на линка сложете цифрите от вашето Ай пи във Феъсбук, ще ви се отвори клипче. Сложете накакъв коментар и дайте некст  Peace
Благодаря!  Hug

и аз   bouquet

# 646
Кошера го напълних.Събира 200 пчели и няма разширение.Това е Laughing

# 647
Своето ай пи сложих, процедурата мина нормално, просто няма резултат. Пробвах и от тази проблемна ферма, на която не ще да добави нито един съсед-на нея ми изписа, че вече съм го правила този номер и след кратко ровене установих, че персоналният номер на акаунта съвпада с моя персонален. И това ме разби  Shocked За протокола-използвам различни ай пита (на компа де) за влизане в различните акаунти, за да не ме блокират. Но тия гадове явно ми гледат и мак адреса  Confused

# 648
Кошера го напълних.Събира 200 пчели и няма разширение.Това е Laughing

Видях те, браво!

Аз не намерих пчела майка - не че много съм търсила...  Rolling Eyes

# 649
И аз да се оплача, но от друго. В последните две фалшиви ферми (направени още уикенда) не ми дава да адвам съседи. Т.е. в едната успях да си стана съсед с основния акаунт и до там. В другата съм самосиндикалист (с кодово име петнула фер  Laughing). Пращам покани, приемам ги от други акаунти и нищо. Пращам от други акаунти, приемам ги в съответните ферми и...нищо.
Друг с подобни наблюдения?
Ужасно ме е яд че нямам 20 кеш в основната ферма-искам всички новости  Cry Повечето кеш си ги дадох за разни езера  Mr. Green Които сега обитават складовете  ooooh!
Луда съм, ама като ви чета и се успокоявам някак  Joy  Heart Eyes   bouquet

И на мен ми се случи вчера.

# 650
 Weary и от тези 2 ФВ не мога да получа само ми изписа поздравления вие получихте 2 ФВ а не ми ги даде.

# 651
http://farmvilleproguide-free.blogspot.com/
аз и от тези не можах да взема но една моя приятелка писа че е взела пробвайте ако искате.

# 652
Това дето вчера го четох явно наистина ще стане

Organic Blueberries will be the highest Coin and Experience Point (XP) Crop of the Week- During this week-long integration, the Cascadian Farm branded crop will be the most profitable FarmVille crop offered in the game. It will also be available to purchase for all beginner (Level 1) and experienced players. Rumor has it that the Organic Blueberries crop will have Crop Mastery, as there are images of Organic Blueberries Crop Mastery signs.

# 653
Никакви 2 кеша не ми даде- сложих едни цифри, които се появяват като си вляза във фермата- след id=.... Нали това е, което трябва да добавя към онзи линк?
И още нещо- кажете някоя магия как се сдобивате с пчела-майка.  Laughing

# 654
  • Варна
Някой има ли идея какво означава тази пчела на лилавия ми грах в маркета  newsm78:

http://prikachi.com/images/15/2326015l.jpg

П.П. Взех и засадих от него, ще чакам като стане готов да видя какво следва  Laughing

# 655
  • Кърджали
Аз имам такава пчела на бялото ми грозде. Засадих си малко от него дано ми даде пчелата майка.

# 656
  • Варна
На мен ми е интересно защо на тези култури...те не са цветя. Никой ли не знае нищо по въпроса? Аз доста информация прочетох, но за това не срещнах нищо написано  Rolling Eyes

# 657
Аааа много си мечтаете  Mr. Green
Мисля, че дават повече бушели

# 658
  • UK
Аз пък искам някой да ми тори цялата нива, да, така други не могат да торят, но в момента ми трябват 110 души, за да я наторят цялата, което няма как да стане, а имам нужда от бонус ХПто.

# 659
Възможно е и тези култури да се опрашват от пчелите.. При стартиране на фермата картинката е пчела, кошер и едно квадратче засято с моркови..

Общи условия

Активация на акаунт