FarmVille - 28 тема

• 35 290
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
По-скоро и аз си мисля, че е нещо свързано с опрашването..но за сега си остава тайна  Laughing

# 661
САМО ДА СЕ ОПЛАчА- малко се бях залелехнала и се получи фал оставаха ми само 2 reed tahtch за японската барака и няма  и с пари и без пари/много ме е яд /.Сега четох ли четох от къде да взема материали ама греда /имаше публикация в 27-ма тема/е това е за малко ама...,ако зинга върнат материалите дето се загубваха от подаръците добре ама ...  Embarassed Cry

# 662
По-скоро и аз си мисля, че е нещо свързано с опрашването..но за сега си остава тайна  Laughing

Казах ви - засега дават само повече бушели, пчела няма да намерите в гроздето, морковите или каквото и да е друго
тана, свърши се с японските неща  Wink

# 663
усетих го болезнено  Cry,марто!мъкааааааа

# 664
Пчелите ви позволяват да намерите допълнителни семена от опрашените култури. Колкото повече пчели имате, толкова по-големи са шансовете Ви за намиране на такива семена.

Опрашените семена отключват специални култури на пазара. Тези култури произвеждат повече бушели от нормалните култури и ще са налични в фермерския маркет два дни.

Не забравяйте, че трябва всеки ден да имате цветя за събиране на мед, иначе вашите пчели ще намалят.

Ето това пише в един БГ форум

Линка го има на 1-та страница

# 665
  • E-CLM & CH-VD
САМО ДА СЕ ОПЛАчА- малко се бях залелехнала и се получи фал оставаха ми само 2 reed tahtch за японската барака и няма  и с пари и без пари/много ме е яд /.Сега четох ли четох от къде да взема материали ама греда /имаше публикация в 27-ма тема/е това е за малко ама...,ако зинга върнат материалите дето се загубваха от подаръците добре ама ...  Embarassed Cry

Не бързай да я триеш, защото преди време с френските къщички се получи нещо подобно - след седмица-две бяха пуснали пак материалите за тях.  Peace

# 666
Никакви 2 кеша не ми даде- сложих едни цифри, които се появяват като си вляза във фермата- след id=.... Нали това е, което трябва да добавя към онзи линк?

Аи пи то ти е като си отидеш  в профила и като натискаш върху профилната ти снимка

отгоре линка който се появява взимаш последните цифри

# 667
  • UK
Това е АйДи, не АйПи, АйПито няма нищо общо, АйДито ви трябва. Simple Smile

# 668
Това е АйДи, не АйПи, АйПито няма нищо общо, АйДито ви трябва. Simple Smile

Да бе обърках се  Embarassed

# 669
  • UK
А, не визирах теб, на няколко места прочетох, че АйПито трябва да се сложи. Просто уточнявам, да не се обърка някой. Иначе добре, че си отбелязала кое точно трябва да се сложи. Simple Smile

# 670
не мога да си сложа пчелите в кошера.Все ми изписва синхронизиране Sad

# 671
  • София
На мен също ми оставаше само един бамбук, но се оправих като натиснах "Завърши сега"(мисля, че на EN e "Complete now") вътре в незавършената постройка. Взе ми само 1 кеш, колкото си е струвало преди в маркета  Simple Smile Дано стане и при теб  Simple Smile

# 672
благодаря ВИ много! Hug за лунна самодива и за зайка! Много ми помогнахте !И да се пофаля имам си вече японската салма  Heart EyesМного съм щастлива!Направо дива ейфория  Hug

# 673
Мърморанке то от мен тръгна всичко аз ги обърках кое трябва да сложат  Whistling

# 674
  • UK
Нали затова сме тук всички, за съвети, идеи, дори поправки, когато се налага. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт