ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 611
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Видин
Ена, браво на дребка Heart Eyes. А баткото как е? На градина ли е?

# 436
Благодаря Ния, добре е. И на него му се отразяват по сходен начин разходките.  Grinning Само, че той не се разхожда, той щуреее  Crazy
При теб как е работата? Марти свикнали с ДГ?

# 437
  • Видин
Благодаря Ния, добре е. И на него му се отразяват по сходен начин разходките.  Grinning Само, че той не се разхожда, той щуреее  Crazy
При теб как е работата? Марти свикнали с ДГ?
Работата е добре. От 1-ви ще има промени и много се надявам да мина на постоянен договор, защото сега съм все още по заместване Tired Много, ама МНОГО да ми стискате палци. Марти свикна с ДГ, даже вчера се сдърпал с 2 деца и по едно хвърлил дървено кубче ooooh! И госпожата му се е карала Tired

# 438
  • Видин
ЕЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ТИ ЖЕЛАЯ!!! ДЕЦАТА ДА ТЕ СЛШАТ А МЪЖА ДА ТЕ ГЛЕЗИ!!! На хубави дати се раждат само хубави хора! Днес е една прекрасна дата, а за мен ти си повече от прекрасен човек!

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 22:09 от Niya_Petrova

# 439
  • някъде
Честит рожден ден, Ели! Бъди много щастлива, обичана и усмихната! Hug  bouquet

# 440
Благодаря ви от сърце, момичета  Hug

# 441
Имаме си ново бебе в отбора  Hug
Днес Зори ( amanita ) стана мама за втори път,бебето се казва Самуил 3700гр/50см
Зори да ви живо и здраво бебчето,много да ви радва и само хубави моменти заедно,а на теб ти пожелавам бързо възстановяване и чакаме снимки на бебокааа  Hug

# 442
Честито Зори, да ти е жив и здрав Самуил, да си папка и пълни памперса редовно и никакви колики.    bouquet Страхотно име.  Hug Бързо възстановяване на теб.   bouquet

# 443
  • Видин
ЧЕСТИТО ЗОРИ, МНОГО ДА ТЕ РАДВА САМУИЛ. БАТКО ДА ВИ СЛУША И ДА ПОМАГА МНОГО.
Някой мисли ли да ходи утре на протеста?

# 444
Честито бебче Самуил Зори! Да ви е здраво, щастливо и да расте с батко Габи в палави игри! Много да ви радва с таткото! Бързо възстановяване на теб и те чакаме със снимков материал и разказ! Hug

# 445
  • някъде
Честита втора радост Зори! Да е жив и здрав малкия Самуил, много късмет в живота и много да се обичат и разбират с батко си! На теб бързо възстановяване!!!  bouquet Hug

# 446
  • Видин
Благодаря ви за пожеланията!  Hug Още от болницата ги четох през телефона и ви се радвах много.
Ние сме добре, от вчера сме вкъщи. За съжаление обаче аз съм в много дълбока депресия - двойно по-зле от миналия път и затова не ми се пише много.
Ето го моят малък красив мъж

# 447
  • някъде
Зори  Hug
Малчо май пак на теб прилича baby_neutral Hug
Има ли причина за депресията или е следродилна Tired
Ако имаш нужда от нещо казвай- дрешки или каквото и да е Hug

# 448
Аманита прекрасен е Peace Heart Eyes най-добре споделяй за да ти мине по-бързо депресията Hug

# 449
Зори, прекрасен малък мъж, с прекрасно име.  Hug
Гушкай си дечицата, ще ти донесът много усмивки.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт