ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 606
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • Видин
Зори, много е хубав малкия мъж. Пожелавам ти бързо възстановяване. Наистина ако има начин да ти помогнем само кажи, насреща сме Hug
Момичета, я се стегнете и да пишем повече Naughty Mr. Green
Айде сега да видим кой иска да си спретнем една среща, събота или неделя или през седмицата но след 18ч. Ако е топло разбира се Hug

П.С. Сега погледнах в Синоптик.бг казват, че събота ще е 7-20 градуса, а неделя - 3-17. Абе като гледам до сряда ще е хладно (до към 14градуса), а после пак ще е хубаво Party

Айде и кафе със закуска да ви поднеса  chef

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 08:10 от Niya_Petrova

# 451
Добро утро.  Hug
Хората отиват на село априлската ваканция, пък ние обратното, ще отидем малко във Видин.  Laughing Та, съгласна съм за срещата, само не съм на 100% сигурна ще успея ли събота и неделя, но пък делничните дни съм насреща и може да повторим.  Grinning

# 452
  • ВИДИН, 10 км след края на света
честито на АМАНИТА, малкия много прилича на батко си, да са живи и здрави и двамата !   bouquet

# 453
  • Видин
Йо, честит рожден ден. Всичко най-хубаво ти желая

# 454
  • някъде
Йо, честит рожден ден! Много здраве, късмет в живота и успехи в любовта Hug  bouquet

# 455
  • Видин
E момичета излагаме се #Crazy
Ако нямаше 2 рождени дни и Аманита не беше родила, още щяхме да сме в началото на темата Naughty
Кажете поимнно кой как е, и с какво се занимава Mr. Green

# 456
  • Видин
Йо, честит рожден ден с малко закъснение   bouquet
Ние сме добре. Папкаме и спинкаме доволно засега. Добре обаче, че все още не чува, защото батко му само крещи и пищи и ми е мъка като рахатът свърши  hahaha
Към тези, които са ползвали биба имам един въпрос - кога спряха да я изпускат от устата си вашите бебета? Ние засега през деня ползваме, защото иска да цока нещо постоянно. Обаче не признава гърда, иска си биберон. Нощем засега успява да заспи без биба. Обаче денем докато заспи дълбоко доста я изпуска и понякога се изнервям  Blush Ще спре ли изобщо да я изпуска или няма надежда? Ползваме биба на МАМ 0-3м  Peace

# 457
  • Видин
Зори, не мога да ти кажа кога ще спре да я изпуска, може би към 2-3м, ние започнахме да ползваме биба от 6м, когато спрях да го кърмя и започна да си лапа ръцете. Може да не го ограничаваш нощем от бибата. Поне ние нощната последна я махнаме миналото лято Peace
Ти как си? Мина ли депресията вече Rolling Eyes Hug

# 458
и ние сме уж добре, стягаме се за детска градина в понеделник, сега правим изследванията  Crazy
АМАНИТА, моя си изпускаше бибата по време на сън бая време  Crossing Arms много ненавиждах звука от паднала биба с дръжка - едно дрън! и последващия го крясък - уааа!  hahaha Joy
аз като много малко бебе му правех един номер за да не я изпуска, сега нали му слагаш някакво парцалче тензухено под главичката за повръщане като го сложиш да спи на една страна; леко го завдигах над устата да му крепи бибката и не я е изпускал изобщо  Peace не мога да обясня баш, ето нагледно: https://picasaweb.google.com/lh/photo/3yJzPDDmgNJxg54QMMyvQPEOaU … w?feat=directlink

# 459
  • някъде
Миме, честит рожден ден на малката кукла с малко закъснение! Да ти е жива и здрава, много късмет в живота и весело детство и желаяbouquet Hug А ти не се покривай, а почерпи Simple Smile

# 460

Didi Blagodaria ti vednaga e gotova po4erpkata s istinskata torti4ka Wink

# 461
  • някъде
мммм вкусно..... защо не пишеш напоследък? Thinking
защо никой не пише? newsm78
темата сме я започнали преди почти една година Crazy

Муси честит рожден ден и на твоето момиченце! Да ти е жива и здрава и весело детство и пожелавам! Hug  bouquet

Зори как сте вкъщи?

# 462
ЧЕСТИТО НА ПРИКРИТИТЕ РОЖДЕННИЦИ!   bouquet

# 463
  • Видин
Честит рожден ден на госпожиците на Мимето и Муси  bouquet  bouquet  bouquet
Диди, и аз това питах скоро Crossing Arms
Йо и Фиона ми се губят. Да се разпишат веднага Crossing Arms
Аманита, как е Самуил? Как сте вкъщи?
Това за сега

# 464
  • Видин
Привет и от нас!
Честито на всички с рожденници   bouquet
Ние сме уж добре (моята депресия не е преминала, боря се, ама е трудно...както и да е). Бебе Сами е послушно хлапе пу-пу. И добре, че все още не чува и не вижда, защото батко му е луд като за двама  hahaha Само крещи и се тръшка за всяко нещо. Като почне да чува Самуил не знам как ще се справяме  Crazy Crazy Crazy
Засега папка и спинка. Е, малко заспиването е проблем - заспива с биба през деня. Нощем заспива сам, но към 4-5 почва да прави номерца и да иска биба. Сутрин пък ни изритва всички от креватите в 7ч и се започва купона. После Габ ходи цял ден като ударен самолет, защото му се спи  Joy
Общо взето при нас е голям купон и съм ей така -  Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт