ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 590
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • някъде
бях отпуска 1 месец- март, сега съм на работа но в другия ни магазин- за тапетите до денонощния юпитер Peace
Зори как сте?

# 481
  • София
здравейте  Hugимам Великденски въпрос.

Къде в Видин ще има топли кузунаци,  от фурна например.

Благодаря предварително   bouquet

# 482
  • Видин
Къде в Видин ще има топли кузунаци,  от фурна например.
В Кауфланд. По празниците поради голямото търсене винаги има топли, а и са много вкусни. Цената им е 2,50лв, но си заслужава Peace

# 483
  • ВИДИН, 10 км след края на света
банда, боядисахте ли ейцата  Mr. Green

# 484
  • Видин
банда, боядисахте ли ейцата  Mr. Green
мдааааааа, даже Марти вече счупи 2 сурови преди варене и 2 перашки Mr. Green
Вие как сте? Как е ученика?

# 485
Хайде аз по отрано да ви пожелая весело изкарване на Велик ден! Много усмивки, бораци и хубави козунации! 

# 486
банда, боядисахте ли ейцата  Mr. Green
мдааааааа, даже Марти вече счупи 2 сурови преди варене и 2 перашки Mr. Green
Вие как сте? Как е ученика?

и Валето се включи активно в цапането, стана направо професионалист вече, за втора година боядисва яйца  Flutter
иначе сме болни и двамата, по системата "седмица на детска градина, седмица болни вкъщи"   ooooh!

# 487
  • Видин
Куши, и на Марти му е втора година, но тази година с моя горчив опит от миналата, той основно прави "Най-специалните яйца" т.е. тези с памука Mr. Green А иначе системата ми е ясна, само че при нас действаше повече 3-4 дни на ясла 2-3 седмици вкъщи ooooh!
Някой ще ходи ли довечера на черквата на центъра? Ние с Петьо сме на гости до пазара и мисля да го накарам да отидем и ние Thinking

# 488
  • Видин
МОМИЧЕТА НА 05.05.2011г. ОТ 17Ч. ПАК ЩЕ ИМА ПРОТЕСТ НА ЦЕНТЪРА, ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ЗАВЪРШИ С ДИСКОТЕКА Wink ЛИСТОВКИ БИ ТРЯБВАЛО ДА ПОЛУЧИТЕ С ПОЩЕНСКИТЕ СИ КУТИИ КЪМ 3-4.05. ИМА И СТРАНИЦА ВЪВ ФЕЙСБУК. ПИШЕТЕ "ВЪЗРАЖДАНЕ НА ВИДИН" И БИ ТРЯБВАЛО ДА ВИ ИЗЛЕЗЕ. АЗ ЩЕ ГО ПУСНА НА СТЕНАТА СИ ДОВЕЧЕРА Hug

# 489
Здравейте, за първи път пиша в тази тема. От Видин съм, но до сега не съм чела тази тема. Рядко влизам в форума и не знаех, че има такава тема. Много се радвам, че ви открих. Търся втора употреба детско столче за кола 9-36 кг. или 15-36кг. без значение. Купих си кола и сега ни трябват две столчета. Да не въртиме постоянно столчето, решихме да са две.

# 490
добре сте дошли, ТЕДИ и АЛЕКС!   bouquet

# 491
  • Видин
Tedi, добре дошла на теб и твоето момче Hug За съжаление ние си ползваме столчето и не мога да ти помогна. Защо не погледнеш в продавалника newsm78.
Момичета, някоя от вас ще ходи ли на протеста? Ако има такава нека ми прати лс да й пратя тел, за да се видим там, ако искате де Mr. Green

# 492
  • Видин
Аз имам намерение да посетя протеста с децата, но не мога да кажа на 100% кога точно ще идеме, защото сме обвързани с хранене на цели 2 броя деца  Laughing

# 493
Привет банда  Hug
Аз няма да ходя на протеста  Blush
Зори как се предвижвате с каква количка си?
Добре дошла на новата мацка в темата ни  Hug и аз бих те посъветвала да погледнеш в продавалника или в темите с продавам и купувам тук във форума  Peace
Мацкиии ще правим ли някоя среща скоро  Rolling Eyes

# 494
Здравейте, благодаря за милото посрещане. Погледнах в продавалник, но не намерих. Исках да е нещо от Видин, защото е по-удобно.  bouquet Hug.

Общи условия

Активация на акаунт