ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 587
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • ВИДИН, 10 км след края на света
аз още не съм решила ще се появя ли на протеста  Thinking
щото трябва да търся на дребния костюм за детската градина, някакъв празник ще имат  ooooh! абе вашите деца учат ли в първа група  newsm78
НИЯ, конкретно теб питам, нали сте първа група. има една даскалица, направо всеки път като говоря с нея се изпотявам и получавам сърцебиене  #Cussing out

# 496
  • Видин
Куши, вие в коя ДГ сте? Марти е в тази до Биомед. Аз лично съм доволна от госпожите Peace

# 497
НИЯ, в калето до нас, номер 3, детелина. имате ли и вие учебници и тетрадки и "учебен процес" с дневник и подобни изгъзици?  newsm78

# 498
  • Видин
Поне доколкото знам не. Да не би вас да ви карат да учите #Crazy Коментирали сме тази тема в друг подфорум и мисля че е доста прекалено. Рисуват всеки ден със всякакви еща. Учат разни неща, но съвсем детски. От типа как се пресича и тем подобни.
И аз не знам дали ще мога да дойд на протеста. Ще имаме майстор за спалнята и предполагам че до 5 няма да свърши Tired

# 499
къде бе, комплект учебни тетрадки платих, всеки ден имат по 2 часа(занимания)... значи е местна лудост, с която трябва да се разправям  #Cussing out

# 500
  • някъде
ние плащахме миналата година 20-30 лв давахме за учебници /няколко книжки- едни за изрязване, други за разказване, за рисуване......!
какво лошо има дори и да ги учат на нещо newsm78

# 501
има лошо когато не дават на малки 2-3 годишни деца да си играят, а само да седят в кръг на столчета като зомбирани и учителката се взима прекалено на сериозно и бълнува за образователни критерии, учебни планове за деца, които едва говорят  Sick

# 502
  • някъде
Куши а ти как разбра какво правят по цял ден?
Иначе нормално да ги държат повече седнали- да рисуват, да играят с конструктори, да правят разни неща...........какво ще стане ако 20-30 деца цял ден се гонят, тичат и беснеят Crazy
Иначе дневника може би е за присъствените дни на децата newsm78
Но наистина не вярвам, че ги учат да пишат и смятат Simple Smile та да има поводи за притеснение Wink
Другите родители казват ли нещо по въпроса?

# 503
ДИДИ, моето дете е като диктофон, вечер ми преразказва с пряка реч целия си ден, кой какво казал, направил с удивителни подробности  Crazy
и достоверно при това, нали питам и госпожите, те самите, особено едната ми каза, че това не било забавачка, а учебно заведение със строги изисквания и стандарти за обучение  #Crazy
ама няма нищо, хванах им цаката  Mr. Green
утре имат празник, Валето го натруфих като млад ретро-господинчо  hahaha

# 504
Куши и аз разбрах от познати , че ще има ретро празник в тази детска градина. Ако имаш възможност качи снимки от тържеството, мисля че ще е много интересно.

# 505
  • Видин
Oooooooooooo, Муси, добре си дошла. Отдавна не си се вясвала. Както и много други Naughty Mr. Green
Куши, весело изкарване на празника и после наистина чакаме снимки bowuu

# 506
Вяс.  Laughing
Нищо интересно при мен, но ви чета.  Hug

# 507
празника се провали и беше отложен заради поройния дъжд  Rolling Eyes язък за труда на персонала, бяха украсили двора на детската, пити, торти... другата седмица в театъра ще има поправителен  bowuu

# 508
...лятна ваканция...

# 509
  • Видин
И ние от другата седмица.Тази сутрин много беше тъжен, защото не е в неговата стая и не е с неговите госпожи. Вярно децата са същите, но...... Та от другата седмица отива на Синаговци. Може би юли ще ходи и азгуст пак, защото тогава, ще затварят градината, а в друга не ми се иска да го водя Peace
Ели, как сте? Децата как са? Малката слуша ли баткото Mr. Green
Айде и старите муцуни да се вяснат за малко Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт