ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 585
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Видин
Вяс  Crazy
Честит празник на децата ни   bouquet

# 511
Честит празник и от мен за всички дечица! newsm67

# 512
  • Видин
Миме, честита втора лентичка  Grinning

# 513
Мерси Аманита Peace а на теб 3тата лентичка Wink

# 514
  • ВИДИН, 10 км след края на света
И ние от другата седмица.Тази сутрин много беше тъжен, защото не е в неговата стая и не е с неговите госпожи. Вярно децата са същите, но......

моето дете пък е по-доволно от сборната група, че си играе по-спокойно  Crazy но те са си в същата занималня с една от техните госпожи, само имат няколко по-големи деца от предучилищните, които не цакат малките изобщо, та не е кой-знае какъв стрес  Peace
лятната ваканция е само за мен за сега  Blush

МИМЕТО, честита лентичка!

# 515
  • Видин
Мимето, честита лентичка, да се развива и за Коледа да е похвалиш Praynig Hug

# 516
  • някъде
Mime 4estitoooo Hug

# 517
Благодаря ви  bouquet

# 518
  • Видин
Ей момичета, я да се активизираме. На 02.07. ще стане една година от както я започнахме темата.
Ена, как сте? Как са децата?
Куши, как е Валко? Ходите ли на ДГ? Май беше писла, че сте лятна ваканция. И ние от тази седмица. За юли не знам, но август е пак на Синаговци.
Миме, как върви бременността?
Диди, как е дечко? Това майка ти ли беше, където се видяхме пред Кауфланд? Много ми е позната. Къде работи?
Аманита, кажи как е с децата. Габко добър батко ли е?
Муси, Йо, Рени, Рони, БубаД, Марголинавидин, Мариа_Вак, Фиона, Стелли, и още много други, къде се губите newsm78
Айде да си спретнем една среща уикенда

# 519
  • Видин
Явявам се на отчет  Laughing
Всички 3 броя деца са добре. Бебето се заиграва с играчки вече, хили се като наръфана краставица и ми е добричко пу-пу. Габриел е във фаза и само крещи и пищи  Sunglasses Иначе е добър батко, много се кефи на бебето и цял ден крещи БЕЕЕБЕЕЕЕ  Laughing А най-голямото дете септември ще е първи клас и как ще се справя и с нея не знам. Не помня дали споменах, че тя е "бонус" (сестра ми е психично болна и избяга от нас, като ни остави наследство Елена )  hahaha
Лудницата е пълна и като имаме предвид, че Дани го няма вече месец. Поне ще го видиме за малко август.
Планираме почивка с нашите на Огняново края на юли, а след това с Дани ще ходиме някъде за няколко дни, септември пък сме на сватба в Благоевград и те така  hahaha

# 520
  • Видин
Аманита, аз видях и Елена в подписа ти отдавна, но съм забравила да питам. Помислих че може да ти е племенница, но не предполагах, че е такава историята Hug А Дани е мъжа ти предполагам newsm78, пожелавам ви приятно прекарване септември, само двамата. Особено ти ще имаш много нужда, след като гледаш 3 Mr. Green
Айде първия се отчете, сега е ред на другите bowuu

Валюша, не надничай само от балкончето, а пиши. Ще е хубаво в темата да има повече попълнения. Видях в профила ти е си от Видин. Кажи повече за себе си

# 521
  • Видин
Ния, виждам че правите опити за бебче - бързичко да ви се получи ти пожелавам, че знам как е  Joy Поне първият път де...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Даниел е мъжо, мда  Laughing

# 522
  • Видин
Ния, виждам че правите опити за бебче - бързичко да ви се получи ти пожелавам, че знам как е  Joy Поне първият път де...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Абе то правенето е лесно и приятно hahaha, ама след това. Иначе искам много силно да ми стискате палци утре от 10:30ч. Ако стане нещо ще се похваля защо сте стискали Praynig

# 523
  • Видин
Стискам  fingerscrossed

# 524
Ния имаш и моите стиснати палци Praynig да се похвалиш скоро  Wink
Аманита предполагам каката ти помага с Габи и бебче? Приятна почивка  с мъжа ти и дяцата Hug
Къде се загуби Рони?

Общи условия

Активация на акаунт