ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 598
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • ВИДИН, 10 км след края на света
бряяяя, не може ви изчете човек бе!  ooooh!
аз нали си чакам от абв-то да ме светнат за нови отговори по темата... нещо са ме за*бали! добре че се вяснах!  Crazy

добре дошла на великата конспираторка и явно бивша колежка в областта на дограмата и щорите (аз нали бях ценен кадър в такава фирма  Embarassed )

АДАШ, руса мацка съм, ама не съм те видяла в кауфланд, дремала съм някъде явно!  Flutter
НИЯ, дребния си ходи на детска, няма ваканция за него, освен тези, които той си направи с боледуване  Joy
аз чакам да почна работа ускоре, бях на един конкурс за работа по специалността, ама трудна работа, много връзки ми трябват...  ooooh! иначе една друга си глася от бая време и май ще ми излезе пасианса до дни, ама да видим  Mr. Green
иначе съм се разложила от мързел без грижи за дете, спя като мечка по цял ден, използвам докато мога, че почне ли се работа ще ми свърши рахатлъка...
това е от мен за момента  Hug

# 646
жега,жегааа  sweating sweating sweating

До обяд бях по града и щях да пукна от горещина,сега съм при нашите,чакам Паола да се наспи и пак изчезваме,ще ходя към градската сигурно,че Паола иска да гледа рибарите  Crazy

Така и така никой не пише нищо за срещата,пък и аз сега разбрах,че събота и неделя У нАше село сбор шА има  Mr. Green тъй,че и аз отпадам Ния  Rolling Eyes дайте да се разберем по-сериозно за някой друг ден да се съберем повечко  Wink

Хайде това е от мен за сега,довечера пак  Hug

# 647
  • Видин
   Kushi, благодаря за гостоприемството! Hug Заинтригува ме с това,че сме били колежки. И, естествено,съм любопитна в коя фирма си работила. За пасианса стискам палци! Praynig

Рони, що си траеш У кое село ще е сбора,а!Ние не сме досадни гости. Ще постоим 2-3 дена,ще изядем по 1- 2 агнета и айде-  кой откъде е! Joy Може и за "изпът" да ни сложите! Joy

Мен тази вечер ме чака варене на сладко от ягоди. Още снощи ги посипах със захар и сега само го слагам на котлона. Малко детенце иска да й пратя истинско сладко от ягоди. То сигурно и голямото иска,ама до Лондон- малко трудно!

Довечера и аз ще се опитам да се включа, ако ми остане време! Hug

# 648
Рони, що си траеш У кое село ще е сбора,а!Ние не сме досадни гости. Ще постоим 2-3 дена,ще изядем по 1- 2 агнета и айде-  кой откъде е! Joy Може и за "изпът" да ни сложите! Joy

дооОообре  smile3534

# 649
  • Видин
Е Вале и аз баш това щях да пиша. Щом Рони не може ние ще дойдем на сбор У СелУ bowuu Казвай къде и сме там, ще ти разбеселим къщата, ще издем яденето и ще изпием пиенето Mr. Green
Вале, може сладко да пратиш. Има колети до Лондон, може по пощата да пратиш за 3-4 дни е пристигнал Mr. Green Ако те интересува ще питам утре и ще ти кажа колко ще ти излезе Peace

# 650
хи-хи не казвам  къде е Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 651
малка подсказка: у Флашко е  Mr. Green

# 652
  • Видин
хи-хи не казвам  къде е Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Crossing Arms Crossing Arms Naughty Naughty Crossing Arms Crossing Arms Ние пък ще те проследим. Ще сме на смени пред вас докато тръгнете hahaha Joy hahaha

# 653
  • Видин
Здравейте  Hug
Рони, верно ние не сме много нагли гости  Sunglasses Както са казали преди мен - ще хапнеме, ще пийнеме и като свърши всичко ще си тръгнеме  Rolling Eyes
Вале, да знаеш че и сладко от ягоди ядеме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 654
ВАЛЮША, във водстрои бях.

значи за събота и неделя се разбрахме къде сме, на Флашки сбор, горко на домакините!  Crazy

# 655
  • Видин
  Ей, много сте нахални! Mr. Green Да не ви каже човек нещо! Рони се изпусна,че ще имат сбор- сурнахте се всички натам! Мен кой ме би по главата да кажа за сладкото - ще ми го изядете!
  Но тъкмо затова ме кефите и сме в един отбор! Hug Hug Hug

Ния, мила, благодаря ти за отзивчивостта!  bouquet Досега сме пращали няколко пъти колети до Лондон,но гледаме да са до 2кг,защото ако е по-тежък- режат глави.

Kushi, в един момент и те работиха с нас,тъй че знам за какво става дума.

Зори, вземам едно бурканче в офиса и от ония архаични чинйки за сладко. А да видим дали няма да ми дойдете на гости! Laughing

# 656
Тъй-тъй, и в моето село има събор (но не това, в което живея).  Mr. Green
Който не го е страх от кофти път и дъъъъъъълбоки дупки, да заповяда. Прдупредени сте обаче, че съм с два броя диванета така, че и тапи за уши си вземете, моля!

# 657
Без майтап вече сбора е в Покрайна,който има желание е добре дошъл  Hug,пак казвам това е сериозно,баща ми тази година е на път и няма да си е тук за събора,тъй,че няма да имаме много гости,може да заповядате  Hug

Ели в кое друго село има събор?

ставам за малко да пусна една  пералня и пак ще се вясна,ако има някой де  Mr. Green

# 658
В Шишенци.
И не, че е по темата, но и в Раковица има.  hahaha.

# 659
АДАШ, мерси за поканата, ама мен още си ме държи ситко преживяванията на дунавския събор преди две седмици. половината рода на мъжо получи хранително отравяне от агнешкото  hahaha Joy

аз досега пуйчих на балкона на хладно и слушах щурците, пълен релакс и сега бегом към кревата! лека нощ  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт