Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 61 903
  • 709
  •   1
Отговори
# 15
Хихи, ние докато се върнем, никой вече няма да има нужда от отзиви  Laughing
Ще заминем чак на 22.08  Crazy

# 16
  • В светлината на слънцето
Аааа, Дикси, нищо не се знае - някои се точат да повтарят морето през септември, така че полза винаги има.  Peace

# 17
  • София
Благодаря и аз за хубавата  и полезна тема!   bouquet

# 18
Lilcho , приятно изкарване!

Hug Благодаря за благодарностите Laughing

# 19
Страхотна тема   bouquet
Остават ми З дни до моренцето Party

# 20
Да ви попитам знете ли повече относно прогнозата за времето за юли, слушах до 15 ще бъде супер, особено по морето, но след 15 нямам информация.

# 21
Банята на "Орлов" е направо мизерничка.

# 22
  • Пловдив
 Sunglasses

# 23
Аз пък за времето хич не се притеснявам.Притеснява ме малко тая история с бусчето къде спира какво що newsm78

# 24
  • София
Kalentina мерси за новата темичка,дано се напълни само с хубави отзиви и страхотни снимки.
Дикси и аз ще съм с късните отзиви,чак след 26 не си само ти  hahaha.

# 25
Чудесна нова тама  bouquet
Ева, видях и снимките от плажа, чудесни са. Къде се намират чадърите на Компас - до Боряна ли? И бусчето спира ли там?
Ние вече платихме и сме в Компас от 5 до 13 август, ако има някой в този период, можем да си разменим телефони Heart Eyes

# 26
  • Mostly in my mind
антония, ние сме от 17-ти. за малко да се засечем  Simple Smile

# 27
Цоп и аз тук Grinning
Бкагородно завиждам на тези, които скоро ще заминават Crazy Ние имаме още доста време, всъщност цял месец...

Може ли да задам 2 въпроса, малко нетипични...:
1. Чудя се коя количка да взема с нас (имаме 2) - лятна, лека, но неудобна за мен и за бебето, или гигантската триколка, коята обаче си има всички удобства и минава през всякакви трасета, вкл. пясък (мале, то така написано отговорът е ясен...) Мисълта ми е, че не знам колко много всъщност ще ни се налага да ползваме количката - плажът е близо, т.е. с нея няма да ходим там. Вечер когато излизаме в някоя посока - ако много ще ходим, като че ли триколката е за предпочитане Thinking

2. Ще си носим преносима кошарка с нас - но все пак, от хотела подсигуряват ли подобни?

# 28
  • София
Чудесна нова тама  bouquet
Ева, видях и снимките от плажа, чудесни са. Къде се намират чадърите на Компас - до Боряна ли? И бусчето спира ли там?
Ние вече платихме и сме в Компас от 5 до 13 август, ако има някой в този период, можем да си разменим телефони Heart Eyes
Антония,чадърите са точно вляво от Боряна,обслужват общо 6 хотела,както и бар Хавана(тук е мястото да ги похваля-повече ни харесва храната там,отколкото в ресторанта на хотела) и спирката на шатъл-буса(№2 е за нашия хотел-червен) е точно пред входа на Боряна.Минава през автогарата,през Фламинго и Орхидея и спира на Добротица.Там обръща и се качва горе,следващата спирка е Панорама.  Peace От хотела,за да се качим на рейса вървим около 100-тина метра към Орхидея-на кръгъл и на половин час са.
Днес се качихме в 10.00от тук и пристигнахме в 10.10 на плажа-беше пълно и в рейса и на плажа,но към 12часа значително оредяват шезлонгите.Обратно-минаваме през бар Хавана,има мостче и от пътя,където излизаме от мостчето са към 100 метра до спирката пред Боряна.Може и по плажната алея да се ходи,по-пряко е,но и е  по-слънчево.
Водата в морето е страхотна и е много плитко доста навътре,почти до шамандурата.  Laughing

# 29
 Приятно изкарване и много слънце на всички, които скоро заминават sun sun sun

Общи условия

Активация на акаунт