Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 61 903
  • 709
  •   1
Отговори
# 45
  • В.Търново
http://www.albena.bg/bg/pages/hotels-beach-zone.html/
Ето това ще е по-точно като инфо,но сигурно ще го добавят към първия пост. Peace

# 46
Цоп и аз Mr. Green
Дано и септември ме огрее за още една почивчица Crazy
А на заминаващите-много слънце и весело изкарване Hug

# 47
Ейй,страхотни сте! Hug Hug Hug
Точно такива отзиви искам да чета-нека всички са доволни от почивката,цяла година я чакаме  Grinning
Да се присъединя и аз към молбата за снимки от Добротица Praynig   Mimito,Elyam, smile3509 newsm08

# 48
  • Габрово
  grinning039

# 49
Момичета ще кача снимки ,като се приберем.Но моят съвет е да не се надъхвате много,важното е да е хубаво времето,че за един ден и половина ми се скъсаха нервичките повярвайте-в супер готин хотел,дават ти всичко,от А до Я,но като няма слънце ми е все тая.Едната вечер в Калиакра валеше и на стъпалата за ресторанта бяха сложили по една свещ от двете страни на всяко стъпало за ресторанта,беше много уютно.
А хотел Добротица-наистина е добър,базата на самата хотелска част не е реновирана скоро,в смисъл не казвам,че е лоша,но се различава много от обстановката долу,която за мен си е премерен лукс.Французите са страхотни,ненатрапчиви,стоят си плажа ,басейна е за нас и понеже бяхме малко българи ,беше супер.От Калиакра идваха на нашия басейн ,че там лудницата е пълна.

# 50
Много слънце и приятни емоций на всички заминаващи!

# 51
И ние сме  в Орхидея от 19 до 27 юли.Само не разбрах кой точно е плажът на Орхидея? Пред кой хотел от тези на 1ва линия се пада ?

Намира се най-открая в дясно пред хотел Арабела.Виж на картата са надписани кой хотел за кой плаже.
http://www.albena.bg/uf/Image/albena_hotels_map_big.jpg
Не се намира пред Арабела, а вдясно от Добротица, точно срещу алеята на базара.
Сега като гледам картата, чак аз се обърках. Но е факт, че ползвахме един плаж с гостите на Орхидея.  Rolling Eyes

# 52
ох изпуснах ви Peace

# 53
Мимито, elyam, и аз ви благодаря за отзивите   bouquet
Ние заминаваме след 4 дни  Sunglasses Надявам се Добротица да "задържат" положението на доброто ниво, за което сте писали  Laughing
Вчера звъннах на рецепцията на хотела, за да проверя дали всичко с онлайн резервацията ни през сайта на Албена е наред. Потвърдиха ми, че е ок  Simple Smile

А, прословутите плочки в Орлов на мен ми изглеждат съвсем прилично   Laughing

# 54
Който замине най-рано или се върне от Орхидея да пише как е било, че ме вълнува особено  Grinning Имаше една потребителка,дето писа от там сега,ще я чакаме да се върне явно...Някой да знае, освен устройство на Чико за контакт има ли друго нещо, което става за комари за бременни? Аз мисля,че няма и ще си страдам явно. Не смея да се пръскам с никакви спрейове, дори за деца,защото за деца ги препоръчват дори над 1годишна възраст,  но не и за бременни.

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 13:27 от огнена стихия

# 55
Дано времето на морето д е хубаво.

# 56
Който замине най-рано или се върне от Орхидея да пише как е било, че ме вълнува особено  Grinning Имаше една потребителка,дето писа от там сега,ще я чакаме да се върне явно...Някой да знае, освен устройство на Чико за контакт има ли друго нещо, което става за комари за бременни? Аз мисля,че няма и ще си страдам явно. Не смея да се пръскам с никакви спрейове, дори за деца,защото за деца ги препоръчват дори над 1годишна възраст,  но не и за бременни.
Аз бях писала и преди,че като бях бременна се мажех с репиленти за деца-по съвет на моя д-р  Peace Питах го,защото мен страшно ме обичат гадините и много ме ядат  Mr. Green Детските не се препоръчват за деца под 1г,защото на тази възраст много си лапат ръчичките и могат да го погълнат,иначе д-ра ме увери,че мазането с  нищо няма да ми навреди Peace
Аз ползвах това(спрея и устройството за контакт):
http://chicco.bg/misc.htm
Него го препоръчват дори и за новородени,пише,че е безвредно Peace

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 14:42 от penelopi

# 57
Привет от Албена, Grinning

Пристигнахме на 01.07. времето беше супер, днес малко ни валя но знам, че ще се оправи, имаме грубо казано още една седмица Praynig
настаниха ни в апартамента на Лора, много любезен персонал ол инклузива ни е на Ралицата , бармани , сервитьори всички са усмихнати , ведри абе много ни харесва. Храната е разнообразна, иначе има много руснаци и поляци поне така ми се струва, слава богу румънците са по- малко. Днес се разходихме по крайбрежната алея и да ви кажа най-много ми хареса Калиакра но на мен ми скъпо там, Добротица също като на външен поглед е ок. Иначе за тези тридена все на първа линия шезлонги се настаняваме не ни предлагат шалтета.
Това е засега, Албена много си ни харесва.

# 58
Един въпрос към по-запознатите - ако имаме право на избор кое да предпочетем Боряна или Добротица (или пък Мура, Нона)? Става въпрос за 2 семейства всяко с по едно 4 годишно момче Simple Smile
Мерси, предварително   bouquet

# 59
vanita76,на какво растояние е Лора от Ралица?Удобно ли спане в един хотел,а изхранване и анимация в друг?Моля те за мнение,че и аз много се чудя за Лора.Моят син също има 12 навършени години и ще плащам за трима възрастни,което в този хотел е само 112 лв.

Общи условия

Активация на акаунт