Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 167
  • 709
  •   1
Отговори
# 360
  • в града на вечния купон
*Теа* миналата година бяхме в Нона и миризми и комари нямаше.Бяхме на втория етаж точно над ресторанта  Peace .
Единствено мога да кажа, че може би в различните периоди на годината, нещата са различни, но аз наистина не си го измислям. Отидох много положително настроена и само хубавото време не ми позволи да се върна тотално разочарована. Колкото до заетостта на хотелите - от 26.06. до 03.07 - всяка вечер не можехме да се разминем нито по т.нар. главна улица, нито по алеята, покрай морето от хора, файтони, колелета и т.н.
а писа ли до управлението?
интересуваме как са приели мнението ти, което е показателно дали изобщо държат на клиентите си
освен това мнение може да публикуваш и в сайтовете за пътешествия-сещам се джърнои-аз редовно от там чета мнения за хотелите
Писах - да. Вече споменах, че си разменихме няколко мейла - искаха ми номер на резервация, период на почивка и т.н. , за да проверят оплакванията. Отговорът беше: "Предложение за уикенд въе Фламинго 5*, когато има свободни места през следващите 2 месеца, за да си върна доверието в Албена."
Поне последния ден си отидох на любимия ми БМ на Чайка и се наядох като хората, за да не съм капо от морето  Joy
За ръцете няма да коментирам нищо. Забравих да напиша за рибата  - през ден имаше някаква бяла, явно от Метро  - на обяд пържена, вечерта със сос. Пастет и русенско за закуска, компоти - нон стоп, много диня  Heart Eyes . Между обяда и вечерята имаше сладолед, картофи, наденички и пици. Но и там трябваше да се бие човек  Joy
значи е добър мениджмънта-щом са обърнали внимание на рекламацията и са ти предложили компенсиращ вариант

# 361
  • в града на атомното слънце :)
значи е добър мениджмънта-щом са обърнали внимание на рекламацията и са ти предложили компенсиращ вариант
[/quote]
Това мога да кажа, само и единственото, когато се случи този уикенд във Фламинго  Peace. Аз си оставам с негативно мнение за Мура. Тези неща не могат да се променят от едно оплакване. На Албена й трябва цялостно изравняване със земята и ново строителство. Не може хотелите от предния век, с белите чаршафи с логото на курорта, с перденца,  тип "бабешки" и това нискокачествено обслужване, да правят Албена "Лятната столица на България".
Но както по-горе казаха - всеки с различен вкус и изисквания. Аз не съм претенциозна, но толкова пари за нищо - не съм съгласна. Слънце на всички пожелавам от сърце  Hug.

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 17:10 от *Теа*

# 362
  • София
Минзухар, дай снимки  Wink

# 363
Една може би малко закъсняла информация за Рео, понеже се чудеше в кой хотел да си резервира и спрягаше Фламинго, тъй като имал изгодна оферта през норвежки туроператор. Ако живеете там и децата говорят езика, тази година аниматорите са или норвежци или финландци или шведи (но мисля не не е шведски езика който говорят). Питах сервитьорите и спасителите и те не знаеха точно. Възможно е да говорят няколко скандинавски езика и така да водят и анимацията, тъй като тази година в х-л Фламинго има доста скандинавски туристи. Вечер около 18 има анимация от български момичета. Като цяло на скандинавците програмата е една и съща по часове,с едни и същи песни. Дори песента mini disco ми се е втъкнала дълбоко в ушите. Децата се кефят. Българската анимация според мен е пълна скръб. Като обикаляме вечер виждам и чувам от хотелите на 1 и 2 линия в центъра че анимацията е същата.
Благодаря много за информацията. Децата ми говорят и норвежки и български, но българският им не е толкова добър, както норвежкият. Ние бяхме ве4е в Ралица за 2 седмици, но искам о6те 1 седмица през август. За съжаление о6те докато бяхме там от хотела ми казаха 4е вси4ко е заето за юли и август и затова се оглеждам за някаде другаде. На нас Албена много ни хареса и определено няма да бъде последната ни по4ивка там.

# 364
Привет, девойки! Много съм  Ви благодарна за всичако писано в темата! Щи си позволя да задам няколко въпроса, защото утре заминавам за Албена - хотел Компас, УОИ, и имам нужда от инфо!

- има ли нет в хотела и ако има - става ли по стаите или някъде по фойаетата

- как стои въпроса с паркинга за колите - платен ли е отделно или влиза в цената - противоречива е информацията в нета - на едно място пише, че  влиза , на друго че не

- има ли фитнес

Ще съм ви много благодарна!

# 365
  • Плевен
Паркинг се заплаща еднократно 5лв за целия престой.
Ако има нет ще е на лоби бара.

# 366
Валка, много ти благодаря!

# 367
Отказах резервацията в Мура. Сега се чудим дали да е: Ком, Вита парк, Ралица, Орхидея парк.

До плажа може да ходим с кола. Не ме притеснява ако е шумно. Нашите деца са доста шумни, когато играят.
Важно е да е чисто и храната да е хубава. Аз се колебая между Ком и Ралица. В Ралица стаята ще е по-малка и ще е тясно.  А няма свободни стаи за 2+2.

# 368
  • Luxemburg
Българската анимация според мен е пълна скръб. Като обикаляме вечер виждам и чувам от хотелите на 1 и 2 линия в центъра че анимацията е същата. Явно Албена има обучени аниматори и правят навсякъде едно и също. В х-л Оазис видях че песните не ги пускат само на диск а един от аниматорите припява. Но като цяло е едно и също (на плажа се чуват от Орлов и Малибу) и е мнооого шумно.

Не, не е една и съща анимацията  Flutter. ЗА Ралица, Ралица супериър, Вита парк и Калиакра тази година анимацията се води от фирма, чието седалище е в Дюни. Там се обучават, а после фирмата подписва договори с разните хотели

Задните хотели и тези на юг от Боряна не мога да кажа нищо, защото не съм виждала или чувала анимацията им.Но специално за централните-Фламинго, Оазис, Орлов,Малибу, и този след него са едни и същи. С едни оранжеви униформи и пеят и играят едно и също. Лагуните са тихи, но те имат стая до басейна и рисуват следобед с децата.Не съм чувала ревове от тях.

Благодаря много за информацията. Децата ми говорят и норвежки и български, но българският им не е толкова добър, както норвежкият. Ние бяхме ве4е в Ралица за 2 седмици, но искам о6те 1 седмица през август. За съжаление о6те докато бяхме там от хотела ми казаха 4е вси4ко е заето за юли и август и затова се оглеждам за някаде другаде.

Фламинго е хубав хотел има част с изглед към морето, басейна, пешеходната улица и към детската площадка. Недостатък е шумът.  Вечер на бистрото на Фламинго което е пред басейна правят караоке и е ужасно. Пеят доста норвежци ама понапили се. Горе ги няма тези заведения и предполагам е тихичко. Недостатък е че днес подмениха шезлонгите на басейна от белите пласмасови с метални със текстилна част и сенници. Новите са по-тесни и предполагам че ще сложат повече и ще стане много пренаселено. Днес сложиха и 20 допълнителни чадъра на плажа.

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 22:28 от ronicat

# 369
Минзухар,съжалвам,че сте попаднали на лош хотел.За Калиакра мога да кажа само хубави неща,настаниха ни в отремонтирана стая,стандартна -беше перфектно без забележка.Обслужването идеално.Цената е почти като на Арабела на рецепция.По същото време наши познати бяха там,не са особено доволни за цената.Гостите на Арабела ползваха басейна на Калиакра без проблем.
Както казах,много ни се радваха ,че сме българи-бяхме единствените в момента.Имам една единствена забележка и то е ,че на бара в ресторанта питиетата бяха много разредени-тези от машината.Единствено там.

# 370
ronicat,имаш ли наблюдения как е плажа в северната част-пред Добротица и Калиакра?много лли е пренаселено?Ако сте минавали дали ти е направило впечатление шумно ли е много около тези хотели?

# 371
  • welcome to the Jungle
Аз се колебая между Ком и Ралица. В Ралица стаята ще е по-малка и ще е тясно.  А няма свободни стаи за 2+2.

Вита парк е идеален за деца - зелени площи, масто за тичане без притеснение, че кола ще мине. А анимацията за децата поне миналата година беше Фантастична. Смятай как 2 -годишен джентълмен научи танците в детската дискотека, както и клубния танц и танцуваше наравно с всички. Просто го запалиха детето, както и батко му, майка му, татко му. Отделно имат плътна програма за деня за децата (със стандартните почивки) , а това в .Ком го няма. ЗА Орхидеята нямам идея  Flutter

Според мен ВИТА ПАРК не може да се сравнява с .КОМ. Т.е. миналата година ги сравнявах, защото нашите приятели бяха отседнали там, бяхме с едни и същи гривни, та спокойно гравитирахме и на двете места, точно колкото да имаме възможност и отвътре да разгледаме и сравним. Тази година, живот и здраве,сме във ВИТА парк отново, този път всички,  не на .Ком. Blush

Ралица и Вита парк са на едно ниво.
И не забравяй, в .КОМ няма климатици  Whistling

# 372
  • София
Привет, девойки! Много съм  Ви благодарна за всичако писано в темата! Щи си позволя да задам няколко въпроса, защото утре заминавам за Албена - хотел Компас, УОИ, и имам нужда от инфо!

- има ли нет в хотела и ако има - става ли по стаите или някъде по фойаетата

- как стои въпроса с паркинга за колите - платен ли е отделно или влиза в цената - противоречива е информацията в нета - на едно място пише, че  влиза , на друго че не

- има ли фитнес

Ще съм ви много благодарна!

Веднага отговарям-
Интернет има във фоайето при рецепция и лоби бара,даже и до фоайето до стълбите към ресторанта и навън,на пейката пред външните стълби.Понякога се хваща и на външния бар,до детския басейн.
Аз хващах и в стаята(№230),над рецепцията,в този коридор,който е встрани от нея,а не срещу...

Паркинга е безплатен,плаща се еднократно 5 лв. за целия престой.
При влизане в курорта на бариерата си взимате талонче,което давате на рецепция.
Там се плащат 5-те лева и ви дават магнитна карта,която е валидна само за периода,за който е активирана от хотела.
При излизане от курорта по време на престоя се излиза с картата.
При напускане картата се връща на рецепция,и от там ви дават талончето, което сте взели при пристигане.

Фитнес няма,питах специално за Лолита,но забравих да пиша... Embarassed

# 373
Много благодаря за подробната информация!
живот и здраве, утре ще видя!

# 374
Минзи, много кофти почивка сте имали  Confused  Като те четох чак на мен ми се прииска да ти се извиня. Драсни и ти един имейл на управителите, може с Теа да се засечете после във Фламинго. Ти едно око на Добротица не хвърли ли?  Blush

Stryper, и аз препоръчвам Вита парк  Peace Ком е доста шумен хотел.

Общи условия

Активация на акаунт