Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 110
  • 709
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ето ви няколко снимчици от четиризвездния Арабела Бич : http://krastavica.snimka.bg/bulgaria/albena2010-hotela-arabela-b … h.517214.19599198 
сега гледах виртуалния тур на стаите в Арабела... или са снимали други стаи или не знам какво става  ooooh!

# 436
Впечатления от тази година за хотел Ком?  Имаме резервация за средата на август.

# 437
Егати 4-звездния хотел. Хотели с по 3 звезди са много по-лицеприятни от този.
Друго си е да гледаш сайта, друго си е на любителска снимка.
Нямам думи..

# 438
  • София
Минзухар,тотално изпаднах в ужас  ooooh! нямам думи.Това хотел ли е.Остави кабелите от радиото дето висят,че и единя крак му е счупен.не схванах какво имаш зад кревата  newsm78 навито на руло,мяза ми на дюшеци?Баня за 4 * нъцки работила съм в хотел и то 4 * е моля ти се  Shocked такова чудо не бях видяла.А за другото но комент.Това аз нямаше да го изтърпя,ама никак.Викам управителя и да ми го обясни нагледно какво е това.Ако ще да си почивла и за 500 лв е неприемливо такова нещо. Naughty
vvv 2 страници по напред има коментари за Ком копнат е линк от друг сайт но няма значение.Ние ще сме от 19 август можем да се видим.

# 439

Цена - доколкото помня, "Добротица" беше малко по-евтин.

Когато правих резервациите(края на май) Орлов беше по-евтин от Добротица  Peace След това имаха корекции на цените в сайта на Албена-сега не знам как са  Thinking Но когато питах дали мога да заменя резервацията ми казаха:"Няма проблем,цените са еднакви,стига да има места в Добротица!" Peace
Абе според мен(не,че имам лични наблюдения) и двата хотела са приблизително на едно и също ниво,зависи кой какво търси  Peace

За Добротица мога да дам миналогодишно инфо, ако някой иска!
Разкажи ни малко подробности,а ако има и снимки,ще съм  много благодарна! Hug Тя резервацията вече е платена,не че мога да реагирам,но поне да съм подготвена  Wink Да не съм потресена като Минзухар след почивката Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 18:04 от penelopi

# 440
Управителката е толкова неадкватна, че предпочетох изобщо да не я кометирам. След като изревах на рецепцията тя дойде с бойна стъпка да направи проверка в стаята, разгледа, врътна се, мина с пръстче по огледалото и каза "Дори и прах няма,не знам какво искате". Стана ми абсолютн ясно, че никой от рботещите в хотела няма да разбере къде са проблемите.  Заради светкавичната и професионална реакция на представителя на туроператора и заради семейството ми предпочетох да преглътна и да изтърпя. Алтернативата, предложена ни от туроператра беше връщане обратно в Зл. пясъци в хотел с кофти отзиви в Трип-а. Ако бях резервирала направо през Албена, щях да си взема парите до стотинка, каквото беше първоначалното ми намерение.

# 441
Аз съм от 01.08 до 08.08 в Орлов. Ако не е късно като се върна ще дам отзиви Peace

# 442
  • В.Търново
Минзухар,просто нямам думи  Shocked и това ми било 4*!!!Шок и ужас!!!
Била съм командировка в 4* хотел в Бургас и няма нищо общо с Арабела в Албена!
Ето за какво говоря:
http://prikachi.com/images/598/2321598k.jpg
http://prikachi.com/images/594/2321594H.jpg
http://prikachi.com/images/608/2321608X.jpg
http://prikachi.com/images/601/2321601x.jpg
http://prikachi.com/images/605/2321605j.jpg

Моля,чакам и аз още нещичко в аванта за Добротица! Praynig

# 443
raja_nikol, чакам отзиви от теб и Клер-вие сте ми надеждата, аз съм след вас точно.  Peace

# 444
Минзухар, мислех, че си каприз, признавам, ама ти си като мен- карък. Орхидея дръж се, да не те изтипосам като Арабела.

В друга тема ти хвалиш хотел на Златните мисля. Какви са цените на двата, да съпоставим критерия цена- качество.
Признавам, снимките са ужасни. За 2 звезди, не за 4.

# 445
Да се включа с обещаното инфо от Магнолия.Моите познати казаха че всичко е наред.Ядене много и най важното има рейсче до плажа на Магнолия  Peace Батути много имало инструктирах ги да питат за цените PeaceТе са в Магнолия Стандарт казаха че стаята е ок, персонала любезен.Казаха че в никакъв случай не сме се прецакали с резерве там Peace

# 446
Минзухар, не знам как ви се е паднала такава стая. Наши приятели бяха в Арабела преди две години и стаите им са били като тези от сайта. Бяха много доволни от всичко.
Дали няма връзка с това, че резервацията ти беше през румънски туроператор  Thinking

# 447
Аз минах през Магнолия, изглеждаше като наистина да са си взели бележка от миналата година.  Хотела си е супер (+ имам предвид), бяха здраво объркали другите неща просто. Батутите са 10 лв. за 5 мин. ако няма навалица можеш и да се спазариш.
raja, за хотела на Златните.. Получихме огромна стая, перфектна хигена и обслужване, УОИ, ежедневно безплатно зареждане на мини бара, безплатен интернет в хотела и на басейна, страхотна анимация, отлична кухня -поне 4 вида месо ежедневно (пилешко, свинско, телешко, агнешко, риба), 4 ресторанта - японски, аржентински, български, интернационал, всичко това за .. същата цена!
Да отбележа, че избора на хотела в Златните не беше мой.  Mr. Green Значи трябва да слушам повече мъжа си за в бъдеще.  Mr. Green

Дикси, знам ли.. предложиха ни друга стая, която се освобождава след няколко дни, но цялостното впечатление от ситуацията в хотела ни наведе на мисълта, че в никакъв случай няма да е по-различна.

# 448
Егати и стаята. Ако си резервирала с румънски туроператор, как се разбрахте с него?

Аз смених резервацията за Ралица от 16-23.08. Ако някой е там по това време може да се запознаем. Много лесно взех решение - за Ком и Вита парк имаше свободни стаи след 19-21. А аз исках да е около 15-ти.

# 449
Минзухар, снимките са покъртителни  Shocked Хотелът в Зл.пясъци също ли резервира през румънския туроператор?

Общи условия

Активация на акаунт