Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 116
  • 709
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, имате ли някакви отзиви за х-л "Добротица"? Навярно някъде назад в темите е споменаван, но нямам възможност да преровя всичко... Simple Smile

Лу, ще чакам с нетърпение твоя разказ за "Орлов". Hug
На тези два хотела се спряхме за края на август.

# 421
ОК, успокоихте ме.

# 422
  • София
Евка  Laughing
А за гривните имам чувството, то не имам, ми директно си казаха децата на рецепцията, че ги е страх да не си тръгнат хората, без да върнат гривнтите...а за лелята и чичото на входа на бар Хавана какво ще кажете, дето дебнеха за пришелци и небелязани от гривни хора  Laughing как дебнеха самоо...чайка без гривна не би прехвръкнала през тях дори  Joy
Верно са си прави и това им е работата!
Да,видях ги,даже първия път като ни валя на плажа за 10 минути,бара беше фрашкан с хора...
Тогава станах свидетел как едно момиче от персонала помоли две девойки да си покажат гривните,защото бяха се омотали с хавлии и те не се виждаха... Laughing

На рецепция ми казаха,че отчитат гривните и затова държат да ги връщат клиентите,а дали е така-не знам.

# 423
  • В.Търново
Фоксче,мерси много!  bouquet

# 424
Има ли други като мен- резервирали през Албена.бг, платили сме всичко, ваучери нямаме, щели да ни чакат на рецепцията? Питахи преди, но никой не ми отговори? Остава с впечатление, че на всички други са ви изпратили?

Р.Р. Клер уцели време, браво, полагаше и се, чакам те да пишеш, мила, че ни е тръгваме в понеделник.
Да , и при нас е така ...казаха , че ваучерите ще ни чакат на рецепцията на хотела ..Освен това звъннах в хотела и ми потвърдиха резервацията , така че СПОКО !  Hug

# 425
личната карта и шофьорската книжка са валидни 6 месеца след датата на изтичане - има закон, така че няма как да има проблем  Peace

ПП И моята шофьорска книжка е изтекла - разпечатала съм си члена и си го нося за всеки случай  Peace
Peace

# 426
Момичета, имате ли някакви отзиви за х-л "Добротица"? Навярно някъде назад в темите е споменаван, но нямам възможност да преровя всичко... Simple Smile

Лу, ще чакам с нетърпение твоя разказ за "Орлов". Hug
На тези два хотела се спряхме за края на август.

Бях резервирала за Орлов,но прочетох няколко негативни мнения за него от т.г. и се позамислих....Вгледах се в някои подробности-зона им на плажа е малко по в страни от самия хотел(аз държах да е максимално близо);в центъра е-на хубаво място,но пък доста шумно  Confused ; ОИ им само е обявен като такъв,а всъщност е ОИ Лайт(но това го разбрах от тук и им звъннах да потвърдят-увъртаха доста преди да ми кажа,че ДА,всъщност е така,в сайта просто са пропуснали да го споменат  Confused ) и прецених,че е по-добре да го сменя за Добротица,докато имам още тази възможност  Peace Сега резервациите са ни за Добротица и много се надявам,че не съм сбъркала в избора си Praynig

# 427
Ето ви няколко снимчици от четиризвездния Арабела Бич : http://krastavica.snimka.bg/bulgaria/albena2010-hotela-arabela-b … h.517214.19599198 

# 428
  • София
Благодаря, Минзухар, а какво е това чудо  newsm78
http://krastavica.snimka.bg/bulgaria/albena2010-hotela-arabela-b … h.517214.19607330

# 429
Оооо, наистина е доста зле. 4 звезди Rolling Eyes newsm78

# 430

Предполагам радио, не му обърнахме внимание.  Всичко навсякъде беше толкова потресаващо, че някак си претръпнахме още първия ден, просто гледахме да сме по цял ден навън.

# 431
# 432
# 433
Ето ви няколко снимчици от четиризвездния Арабела Бич : http://krastavica.snimka.bg/bulgaria/albena2010-hotela-arabela-b … h.517214.19599198  
Добре де, ако пуснеш жалба до Комисията за защита на потребителите, няма ли да направят нещо?!
Не че не знам отговора, но пак...странно ми се чини да не реагират, все пак това е явна подигравка! Close  
Има някакви стандарти, или проблемът е точно в тях, да ми обясни някой запознат, моля! Praynig

За Добротица мога да дам миналогодишно инфо, ако някой иска!

# 434
  • В светлината на слънцето
Минзухар, думи нямам. Shocked
Кърли, ние сме от 7-и в "Орлов", така че отзивите оттам ще бъдат сравнително късничко. И за двата хотела, които са ти хванали окото има както плюсове, така и минуси. Зависи какво точно ти трябва. Ето горе-долу едно сравнение:
Плажна зона - "Добротица" е по-близо до собствените си чадъри - на практика те са точно пред него. Пред "Орлов" има свободна зона и реално чадърите се падат леееко встрани - тоест трябва да ходиш 2 мин. до тях.
Детска анимация - в "Орлов" е много добра, в "Добротица" - на френски и леко скучна.
Детски басейни - и в двата хотела са много добри.
ОИ - В "Добротица" има междинни хранения, което е добре за децата, в "Орлов" - няма (това е всъщност т.нар. ОИ Light).
Шум отвън - според мен е относително понятие и много зависи в каква стая ще си. В "Орлов" има и доста тихи стаи, но има и по-шумни, същото важи и за другия хотел.
Шум вътре - със сигурност в "Добротица" ще е по-спокойно предвид възпитанието на французите.
Природа - "Орлов" е на много красиво място - точно до розариума.
Изглед - 90% от стаите на "Орлов" са с чудна гледка море. В "Добротица" на първия етаж може да се окаже, че гледаш стена - по-напред някой дори беше пуснал снимки от такива стаи.
Цена - доколкото помня, "Добротица" беше малко по-евтин.

Повече - след 7-ми август. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт