Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 124
  • 709
  •   1
Отговори
# 390
Има ли други като мен- резервирали през Албена.бг, платили сме всичко, ваучери нямаме, щели да ни чакат на рецепцията? Питахи преди, но никой не ми отговори? Остава с впечатление, че на всички други са ви изпратили?

Р.Р. Клер уцели време, браво, полагаше и се, чакам те да пишеш, мила, че ни е тръгваме в понеделник.

# 391
Момичета, някоя от вас да е била в такава преходна стая?? Впечатления?

# 392
  • welcome to the Jungle
Има ли други като мен- резервирали през Албена.бг, платили сме всичко, ваучери нямаме, щели да ни чакат на рецепцията? Питахи преди, но никой не ми отговори? Остава с впечатление, че на всички други са ви изпратили?

Няма ваучери. Аз си носех платежното нареждане, но въобще не се стигна да го показвам. Лична карта е достатъчна  Wink

# 393
raja_nikol  и ние сме резервирали през Албена.бг, платили сме всичко и също нямаме ваучери. Аз ще звънна в хотела като наближи времето за заминаване. Иначе ни казаха да си носим платежните нареждания за всеки случай

# 394
ОК, успокоих се, аз звънях на рецепцията, там били резервациите /2 сем. сме/. Затворих и после се сетих, че те може да са там, ама да не са на наше име....Параноя ме гони вече май

# 395
  • София
Lioness да права си,само че аз говоря за тази година,агенциите обявяват по ниски цени от хотелите.Няма да казвам колко ми е сметката за телефона,че моя мъж и без това ще ме убие  ooooh!
Аз съм платила през Албена Холидейз и си имам ваучери всичко,ноо пак си звънях на хотела за проверка дали имам резервация или не  Mr. Green
Сега имам друг голям проблем и дали някой от вас знае за да ми даде съвет.Мъжа ми е с изтекла лична карта както и шофьорска книжка.Опитва се да подаде документи за нови такива,ама опашката е мама мия.Дали в хотела ще има проблем с регистрацията му.  newsm78

# 396
  • София
личната карта и шофьорската книжка са валидни 6 месеца след датата на изтичане - има закон, така че няма как да има проблем  Peace

ПП И моята шофьорска книжка е изтекла - разпечатала съм си члена и си го нося за всеки случай  Peace

# 397
Наши приятели днес пристигат в магнолия та по късно ще ги разпитвам и ще се вкл. с инфо Peace

# 398
  • София
Благодаря, аз лично ще чакам, въпреки че всичко е платено и в понеделник заминаваме, така че място за промяна няма  Peace

# 399
  • София
личната карта и шофьорската книжка са валидни 6 месеца след датата на изтичане - има закон, така че няма как да има проблем  Peace

ПП И моята шофьорска книжка е изтекла - разпечатала съм си члена и си го нося за всеки случай  Peace

По лошото е че и тия 6 м са изтекли  ooooh! и то от 1 юли,мъжа ми беше един от първите с новите лични карти,а тая система стартира много късно и моя не може да чака по 2 дена на километрични опашки.Вчера е питал за бърза поръчка и тия са му казали и за 3 дена и за 1 месец пак на тая опашка се редиш.Днес стана в 5 час и отиде към районното,още не е минал.

# 400
  • София
didolinaa,просто в хотела казвате,че още не му е готова новата ЛК и готово,не мисля,че ще ви създадат проблем.

# 401
В Ком от тази година има климатици,дори ги ползвахме,но за да се стоплим Mr. Green
Аз като ходила само там,го препоръчвам Stop,тази година и храната и обслужването е с няколко класи нагоре Peace
А след 5-те изкарани дни само дъждовни,ви пожелавам сам много слънце,другото...все ще го преживеете Hug
зарадва ме поста ти, че Ком е все още на ниво smile3501
след тази година мислехме да разнообразим малко, но май няма да рискуваме Naughty
вие в кой сектор бяхте?

в сектор Д,там е мисля най-спокоино,близко до ресторанта,паркинга,лично на нас ни е най-добре там Peace
Аз лично не обичам експерименти,още повече като нямам причина за такъв Heart Eyes

# 402
  • София
Ровейки се по нета поне открих добри отзиви за Ком от тази година ето тук http://for.journey.bg/topic.php?page=3&topic=2713

# 403
didolinaa  Hug Не е проблем, чак много зле не сме изкарали, най ме потресе влагата в стаята, иначе всичко друго вече съм го забравила, ако е имало неуредици, бързо паля, ама и бързо ми минава  Laughing
За ЛКарта...ми нали ще сте в 1 стая, какъв им е проблемът, ако нещо изчезне - теб ще те държат отговорна само  Joy Wink И аз не мисля, че чак толкова фатално...пък и да се направи на "луд" и да не пише дата на издаване на ЛК, аз дори го подминах, те верно проверяваха, но не знам дали си записаха тези данни.
  grinning039 Хубаво време (но не ужасяващо горещо) желая на всички ви!

# 404
anny_ , а Компас как ти се стори? Ева писа доста, но сега като има повече хора как е в ресторанта, много ли е претъпкано? Blush

Общи условия

Активация на акаунт